A kijevi Rada HATÁROZOTT!

A kijevi Rada HATÁROZATBAN szólította fel szerdán az Európai Unió tagállamait, hogy még az év végéig adják meg a vízummentes beutazás lehetőségét Maradék-Ukrajna állampolgárai számára.

A határozatban a kijevi udvartartás mamelukhada az Európai Parlamenthez, valamint az uniós országok állam- és kormányfőiből álló Európai Tanácshoz fordult azzal a felhívással, hogy ne halogassák tovább a vízummentesség megadását a valcmani birodalomnak.
A HATÁROZATRÓL Parubij házelnök azt kaffogta, hogy Maradék-Ukrajna minden feltételt teljesített, amit az unió szabott a vízummentesség megadásához. Emlékeztetett arra, hogy a jövő héten plenáris ülés tart az Európai Parlament, és ugyancsak a jövő héten lesz a Maradék-Ukrajnában “méltóság forradalmának” nevezett, az európai integrációt és hatalomváltást követelő, három évvel ezelőtti kijevi Majdan-fölfordulás kezdetének évfordulója.
Erre nézvést szerinte ideális időpont lenne már az EU-nak a jövő héten jóváhagynia Maradék-Ukrajna vízummentességét.
Parubij emlékeztetve a fölfordulás áldozataira, feltette a kérdést: melyik ország fizetett olyan nagy árat mint a banderistává tett ukrán nép azért, mert az európai integrációt útját választotta? Ha kíváncsi lenne AZ ALATTVALÓK VÁLASZÁRA IS, elég lenne neki csak kimenni a Krescsatikra. A FIZETŐK most is ott követelik az ÁLTALUK MEGFIZETETT ÁR visszafizetését.

Döbrögi külügyére már október 28-i kijevi lvizitjén kijelentette, hogy Döbrögisztán vajdaság elfogadhatatlannak tartja, hogy az Európai Unió még mindig nem adott vízummentességet az ukrán alattvalóknak. (Itt emlékeztetnénk arra a kijevi törvényre, hogy azok a nem ukránok, akik hajlandóak egy kis oroszirtásra, megkaphatják hivatalosan is az alattvalói státuszt. Értsd: ukrán állampolgárságot! Nagyon óvatos becslések szerint legalább ötezer arab dzsihadista fenevad kaphatott ezen az alapon kijevi útlevelet! Maradék-Ukrajna EU-vízummentessége esetén ezek mind rázúdulnának Európára! Akkor hát ki is védi oly hevesen a magyarokat Zseléagy?)
Még korábban Nyalókakirály azon meggyőződésének adott hangot, hogy a november 24-re tervezett EU-ukrán csúcstalálkozóig aláírják és ratifikálják az Európai Parlamentben a Maradék-Ukrajna vízummentességéről szóló dokumentumot.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A kijevi Rada HATÁROZOTT! bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Emeric szerint:

    Adjanak vízummentességet a kurva annyuknak, nem ennek a náci bandának meg sivatagi rabló alattvalóinak. Az orbán meg ne foglalkozzon külüggyel, rossz az nekünk.

  2. varga istván szerint:

    De ha most csak a népet nézzük akkor jogos hogy niggerek,arabok beözönhettek europába s német merkel széttárt karokkal fogadta öket akkor ugyan ukránokat kik szintén europai keresztény nép s ök nagy részük még integrálodni s dolgozni is akarnának akkor ök ugyan miért ne mehetnének europába?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.