Ártatlanok!

Ezzel védekezik a fiú, aki vérfürdőt rendezett a fővárosi villamosmegállóban

szkl

A fiú két nap bujkálás után adta fel magát a rendőrségen. Meg is indokolta, hogy miért.

Feladta magát a késeléssel gyanúsított, körözött B. István. A 16 éves fiatalember önként vonult be a VIII. kerületi kapitányságra. Édesanyja sírva engedte el. November 12-én este 11 órakor a két későbbi gyanúsított állításuk szerint a Népszínház utcai villamosmegállóban jókedvűen dalolászott, amikor egy négyfős társaság beléjük kötött. Szó szót követett, és amikor B. István és társa vesztésre állt, elővették késeiket. Mindketten használták is azokat.
– Az én fiam önvédelemből szúrt. Két nappal ezelőtt a rendőrök az otthonunkban törtek ránk, és onnan vitték el a fiamat. A barátját is keresték, és most úgy döntött, feladja magát – mondta Andrea, a másik fiatalember édesanyja a VIII. kerületi rendőrkapitányság előtt. L. Bencét kedden a bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte. A társaság tagjai, akik az ügyben a sértettek, komoly sérüléseket szenvedtek, egyikük nyolc napon túl gyógyuló vágással lábadozik.
“Csak védekeztem, és azért adom fel magam, hogy ezt be is bizonyíthassam” mondta a rendőrség kapujában a Lokálnak István.
A rendőrök a tett helyszínén hosszú órákig helyszíneltek, és úgy tudni, a térfigyelő kamara is mindent rögzített, így nem lesz értelme, hogy az érintettek valótlant állítsanak. A napok óta szökésben lévő István nem árulta el, hol bujkált, és azt sem, hogy segítette-e ebben valaki, de úgy tudni, végül a Magyarországi Nemzeti-Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesületéhez fordult, ahol azt tanácsolták neki, adja fel magát. Száva Vince elnök a fiatalembernek jogi segítséget ígért.
(faktor)
Bal-Rad komm: Jókedvűen, fölszabadultan dalolásztak a villamosmegállóban. Érthető ha a tenyészet jól érzi magát! Semmi gond. Segílyke érkezik. Virágos a hangulat. Duhaj jókedvükben az esti városnézésre késsel a zsebben indulnak. Jó lesz az valamire!
Arról ők aztán igazán nem tehetnek, hogy azok a kések önálló életre keltek! Ők csak próbálták visszafogni a késeket. Csakis azért markolták! Arról se tehetnek, hogy a büdös parasztok pontosan a kések elé ugráltak. Egyenesen rádőltek a késekre! Ezt be is fogják tudni bizonyítani.
Száva Vince elnök a fiatalembernek jogi segítséget ígért!
BE IS LESZ MINDEN BIZONYÍTVA! ÁRTATLANOK ŐK!
Bűnössek a gádzsók meg a késgyártók!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ártatlanok! bejegyzéshez 20 hozzászólás

 1. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Dögöljön meg az összes retek

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   meg az ajnározóik is

   • Kovács szerint:

    Pontosan !
    A retek probléma tényleg nagyon gyorsan megoldható lenne, hiszen a szociális és az antiszociális retek nagyon könnyen megkülönböztethető, s ez utóbbiak a nulla tolerancia a bűnözőkkel szemben elv alapján egyszerűen kivonhatók a társadalomtól.
    Ám amíg a zsidóbűnözés és a állam ilyen szorosan összefonódik erre esély sincs, sőt előbb vonják ki a forgalomból a hazafiakat ( gárda, MNA), mint retekbűnözőket.

    • Emeric szerint:

     Anyád zsidóbűnözés.

     • cicvarek szerint:

      A tiedéből indulsz ki? 🙂
      Oy vey.
      Pontosabban zsidrák bűnözés.

     • petymeg szerint:

      Sziven ütött riki?Csak nem érintett vagy?

     • "Szélsőjobb" :D szerint:

      Mi a baj Emeric?
      megsértették a vérségedet?

     • Emeric szerint:

      Áh, dehogy, csak időnként jól esik az ilyen nulla hozzászólásokra hasonlóan nulla minőslgű válaszokat adni, ugyanis sosem tudni mikor jut eszébe a delikvensnek gondolkodni.

  • Már Tamás szerint:

   +1

 2. POZSONY. 907 szerint:

  Nagy ötlet volt feldobni magát, a térfigyelőt kifelejtette az egyenletből! :))

  • egy paraszt szerint:

   Áz á rászístá kámérá házudik!
   Mé ott se vótunk ákkor!

   • POZSONY. 907 szerint:

    Kiröhögték őket, azzal kezdték mint bizonyítékkal. Benézték barnáék, enyhítő körülmény lesz hogy feladta magát, de az önvédelem bukott.

    • egy paraszt szerint:

     Akkor már jár neki a pénzbeli kártérítés és a szegedi (4 )csillag -os wellness felfüggesztve?

     • POZSONY. 907 szerint:

      A késelés mint fegyveres támadás súlyosbító körülmény, a nyocnapon túl súlyos testi sértés, sztem legalább az egyik űlni fog. Bent sem szeretik a nőket, gyermekeket bántalmazókat, sőt!!

     • petymeg szerint:

      Sajnos nem bízok benne,mosdatás és max felfüggesztve!
      Sajna nem drótra!

     • Emeric szerint:

      Azért a lámpavasnál mégis jobb.

 3. Sub Zero szerint:

  Márpedig ártatlanok! Ezt a vak is látja! Az áldozatok bénasága miatt alakultak így a dolgok! Véletlenül beleestek a késbe, ráadásul legalább négyszer! Most ezért akarják ezekre a felszabadult, jókedvű fiatalokra ráhúzni a balhét!

 4. Smith szerint:

  Egy Fradi szurkolóba állította bele a kését, úgyhogy még az is lehet, hogy sértettből vádlott lesz. Így megy ez “kurvaországban”.

 5. zls-179 szerint:

  Ártatlanságra ítélve,mert valakik így akarják!Ám azokat a valakiket is ki fogja kezdeni az a fránya idő, vagy már kikezdte s ez is fáj az isteneknek.Hogy a franc essen bele.Ám az istenek sem hallhatatlanok, és nem is lesznek hallgatagok,mert egy napon beszélnek ők akaratuk ellenére is…

 6. János szerint:

  Gondolom a Rendőrkapitányságra is felfegyverkezve ment, hátha a rendőrnők is bele akarnak ugrani a késbe! Különben is azok a parasztok fehérek voltak és ez rasszizmus, kimeríti a cigány bűnözők elleni “közösség tagja elleni” izgatás fogalmát! A megkéselt fiatalok fehér bőre őket, mint két fős cigány közösséget ellenségesen felizgatta. Tehát a megkéselt fiatalok a cigány közösség elleni izgatást valósították meg azzal, hogy a bőrük fehér. A megkéselt fiatalok mehetnek a börtönbe, mert hogy merészeltek a Népszínház utcában tartózkodni! Na meg szegény cigány fiatalokat korlátozták a szabad gyilkosság elkövetésben azzal, hogy életben maradtak! Na meg szegény cigányok azé vótak idegbe, mer őket 1944 októberétől 1945 januárjáig a Kukutyini koncentrációs táborban kiirtották, annyira kiirtották, hogy 1945 januárjában alig tudtak a az SS csapatokkal visszavonulni Németországba, nehogy má azok a galád oroszok felszabadítsák őket. Egy szó mint száz, meg kell emelni a cigányoknak évente fizetendő védelmi pénz nagyságát-így fog dönteni Orbán apánk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.