Döbrögi politikai termékbemutatója nyugdíjasoknak

Döbrögi részvételével ülésezik az “Idősek Tanácsa”

Döbrögi vaja részvételével ülésezik az “Idősek Tanácsa” ma reggel óta a pesti Duna-parti Cirkuszpalotában.

A tulajdonképpen döbrögista politikai termékbemutatóra összerántott szépkorúaknak számos, a neki kedvező hordaajánlatokkal kecsegteti a Főszélhámos termékmenedzser.
A szeánsz eredményeiről Havasi Berci sajtóajtónálló szerint még a nap folyamán a qrmány is megtárgyalja az Emberminisztérium előterjesztésében.
Bizony-bizony! Alig másfél év, és a nyugdíjasok ismét a nyakunba ültethetik Döbrögit és hordáját! Merthogy “választások” lesznek! Úgyhogy ideje nekilátni a lekenyerezésüknek! Az “Idősek Tanácsa” pedig boldogan asszisztál a műsorhoz!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögi politikai termékbemutatója nyugdíjasoknak bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. egy paraszt szerint:

  A nyugdíjasok készülhetnek a 2017 év decemberi 15%-os visszamenőleges nyugdíjemelésre, elvégre 2018 májusában szükség lesz rájuk!
  Mindennek és mindenkinek ára van!
  Elég lesz? Most vitatják meg.

 2. Sándor szerint:

  Megmondanátok végre,mégis kit szeretnétek Döbrögi helyett? Van valami elképzelés? Tudtommal ,nincs egy épkézláb politikus ,aki számitásba jöhetne

 3. István Fekete szerint:

  Én aki hat éve nyugdijas vagyok kérdezem, -Ki a faszom választotta meg az Ídősek Tanácsát? Mert én még olyan emberrel nem találkoztam aki szavazott volna ilyen kérdésben. Bármikor bárhol. Tehát az én nevembe ilyenek ne nyilatkozanak.Viszont a Jobbikosoknak javasolnám, hogy Gaudit, Novákot csalogassák vissza, a Vonát küldjék a picsába akkor talán még lehet kormányváltó erő 2018-ba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.