Donbassz

Valcman Nyalókakirályt áramütésként érhette a hír, miszerint az orosz államfő telefonon beszélt a megválasztott új amerikai elnökkel. Ő meg már egy hete letargiában és vodkagőzben búsongott az elúszott remény miatt.

tru

Hát erőt vett magán, és tegnap föltárcsázta Tumpot, hogy legalább gratuláljon az új Gazdának. Trump meg-jókedvében lévén-fogadta hívását. (Pedig éppen a leendő First Lady megerőszakolására toborzódott egy társaság a Facebookon.)

zami

Jó hangulata legfeljebb addig tarthatott ki a telefonbeszélgetés során, amig Nyalókakirály gratulációját hallgathatta. Utána pedig jött a könyörgés. Meg a szövetségesi hűségfogadalmi hízelkedés.
Valcman nem győzte hangsúlyozni, hogy Maradék-Ukrajnának az Egyesült Államok erős támogatására van szüksége a kiéhezett és agresszív orosz Medvével szemben. Birodalma most is azon van minden erejével, hogy a rá zúduló armiját föltartóztassa. Csakis evégből gyilkoltatja Donbassz népét! Önvédelemből, és preventív jelleggel.
Megfigyelők és elemzők szerint pedig Trump egy héttel ezelőtti győzelme óta Donbassz pufferzónájának mentén jól észlelhetően súlyosbodott a helyzet. Kiváltképpen a donbasszi fővárostól-Donyecktől délre az Azovi-tengerig terjedő szakaszon. Egyszóval a helyzet állandósult!-a feszültség nő!

Mára virradóan Donyecktől északra is sok Medvét észleltek a valcmanista latortüzérek, hiszen egész éjjel vadul ágyúzták Gorlovkát, Jaszinovataját, Makejevkát, meg a donyecki repteret és Szpartakot.

drt

Ma délelőtt az ukrán megszállás alatt lévő Kurahovo felett kijevi repülőgépeket láttak a helyiek. Márpedig a Minszk-2.0 értelmében…

kur

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Emeric szerint:

    Nos, akkor ideje megvonni a “támogatást” a nyilvánvalóan egyezményszegő kijeviekkel.

    Remélem a kárpátaljai magyarok legalább kimaradnak ebből, nehéz lenne ugyanis egy országától elszakított magyarral elhitetni, hogy a vele egy cipőben járó orosz lakosok ellenség.

  2. mor szerint:

    kiev a legnagzobb elenségünk 91 től
    vagy mikor lett összerakva ez az ország!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.