“Hol vannak a fideszes férfiak?”-kérdi Dóra! Csak a Terry van…?

Origó, TV2, Lokál, Ripost és Terry Black, természetesen

dudo

A Jobbik több sajtóorgánum ellen is pert indít hírhamisítás miatt – közölte Dúró Dóra, a parlament kulturális bizottságának jobbikos elnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Mint mondta, “a fideszes médiabirodalom” Terry Black és Zuschlag János bevetése után a hírhamisítástól sem riad vissza, a TV2 pedig meghamisította Vona Gábor egyik nyilatkozatát a vágással. Kifejtette: amikor a Jobbik elnöke arról beszélt, hogy járt értelmiségi összejövetelekre, éppen Orbán Viktor polgári körébe, akkor a mondat második fele nem szerepelt a Tényekben.
A Jobbik médiahatósági panaszbeadvánnyal él és polgári pert indít a csatornával szemben, és perre számíthat a Pesti Srácok, az Origo, a Lokál és a Ripost is – sorolta Dúró Dóra.
A közszolgálati média is hasonló eszközökkel él, az M1 híradójában is megvágták a kifogásolt mondatot, a Ripost pedig az MTI-nek lett fontos hivatkozási pontja az elmúlt időszakban – közölte.
A jobbikos politikus szerint az elmúlt időszakban több helyreigazítási pert is nyertek az érintett sajtóorgánumokkal szemben, és továbbiak is folyamatban vannak. Az ezekben a lapokban megjelent cikkeket annak tulajdonította, hogy próbálják lejáratni, elhitelteleníteni pártját, amely véget vetne a letelepedésikötvény-biznisznek.
“Hol vannak a fideszes férfiak?” – kérdezte Dúró Dóra, azt kérve: álljanak ki és “ne egy Terry Blacket küldjenek maguk helyett”, a szakpolitikai javaslatukra pedig ne hazugságokkal válaszoljanak. Szóvá tette a KDNP hallgatását is.
A jobbikos politikus kérdezték arról, hogy miért nem emeltek szót korábban a kuruc.info magánéletben kutakodó írásai ellen. Azt felelte: a portál előtt is voltak ilyen eszközök, azonban az a politikai kultúra, hogy egy párt szakpolitikai javaslatára egy “nyilvánvaló hazugsággyár” a válasz, nem volt jellemző Magyarországon.
Az ATV honlapja közben arról számolt be, hogy a Jobbik elnöke az ATV-ben jelentette be, hogy megtette a jogi lépéseket Rácz Károllyal szemben, a továbbiakban pedig csak a bíróságon kíván foglalkozni az őt ért támadásokkal.
(valasz)
Bal-Rad komm: Amint az várható volt, a Legnemmzetthybb Erő a nemtelen féreggel takarózik! A Terry vaút…! Űmonta! Minkcsak hittünk nekije…!
Vona “…a továbbiakban pedig csak a bíróságon kíván foglalkozni az őt ért támadásokkal.”
-Eddig is kár volt szót fecsérelni a nemtelen féregjére meg az udvari sajtóslepp új hullámára!
De amint látható, a hülyeség az visszahullik. “…miért nem emeltek szót korábban a kuruc.info magánéletben kutakodó írásai ellen…”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Hol vannak a fideszes férfiak?”-kérdi Dóra! Csak a Terry van…? bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. POZSONY. 907 szerint:

  Sas kabaré.

 2. Istvan szerint:

  Hosszú Kések éjszakája!Csak még nem ölik egymást!
  De ami késik(kések?!),az nem múlik!

 3. Tarna szerint:

  Rákosi meg mit csinált volna velük?

 4. "Szélsőjobb" :D szerint:

  A történet egyszerű: Orbánéknak a migránsbuli után kell egy új ellenség, amivel még a maradék tábort valamennyire egybe tudják tartani. Az MSZP és a Gyurcsány már “herélt nyúl”, hát betámadták a Jobbikot és Vonát.
  Szerintem Orbánéknak ebbe beletörik a bicskájuk.

  • POZSONY. 907 szerint:

   Necces, de a Fidesz bőségesen lerántotta magáról a leplet. Bár ezt a rácz teri ügyet mélyebb, alattomosabb mondanivalónak gondolom, úgy értem az első lépés a libidó’ irányába, illetve nevezném inkább katyvasznak.
   Erősebbnek érzem a jude nyomást, mint ferkó alatt.

 5. Havasi Gáspár szerint:

  Vajon miért van a FIDESZ útjában a Kistestvér?
  BBC -től: “Egy radikális nacionalista pártból, ami inzultálta a cigány és zsidó közösségeket, egy mérsékelt ‘konzervatív néppárttá’ vált, emiatt a Jobbik az egyetlen reális lehetőség Orbán Viktor és a Fidesz elűzésére.” – írták. (forrás: Hídfő)
  London City (Rothschild ág) megkezdte az EU-tól független politikáját. Vonáék akár hatalomra is juthatnak a következő választáson. Mint ahogy eddig is, majd a háttérhatalom eldönti.
  Azt tartja a fáma a magyar perlekedő, de 26 év óta akik perlekednek, mennyire magyarok, és Arany idején is valójában mennyire voltak azok?
  A kuruc volt és ma is a beetető szócső, a látszat radikalizmus nagy porhintője.
  Milyen az a hatalom amely Terry Black féléket használ fel? – önmagáért beszél.

 6. Tarna szerint:

  Miért egy fiatal nőt, Dúró Dórát küldik ringbe bokszolni, miért kényszerítik ilyen méltatlan szerepre?
  Vagy már őt is a férje sorsára akarja juttatni Vona?

 7. V.kutya szerint:

  Tetszik ez a tábla, amit a jobbikosok használnak: Csak a nemzet!
  Teljesen egyetértek a jelentésével, szemben Orbánékkal, hogy “Csak a fidesz”.
  Egyetlen baj van ezzel a táblával: ne felém fordítsátok! Én anélkül is tudom, hogy én vagyok a Nemzet! Bizony, a Nemzetet nem szeretem, ha saját magával azonosítja bármelyik pár, még a Jobbik sem!
  Tehát: tessék kérem visszafelé fordítani, úgy, hogy ők lássák minden alkalommal, amikor mikrofon állványra lépnek, és lássák a nemzetiszínű táblát, zászlót! Ne nekem mutassák, hanem saját maguknak!
  Nem én hazudtam végig a 26 évet, hanem ők, mindnyájan odabenn, a Parlamentben, ellenzékben vagy kormányon, tök mindegy, mindenki csavart már legalább egyet az “irányon”, és ez alól a Jobbik sem kivétel.
  Tehát, az én javaslatom: ezentúl MINDEN észosztó, aki mikrofon elé áll, AZ ÉN PÉNZEMBŐL (vagyis: nem magáncég szóvivője), annak tessék a mikrofonok ELÉBE tenni egy nemzetiszínű zászlócskát, úgy, hogy a szeme előtt legyen annak, aki beszél! Nem kell arra írni semmit, még Dórácska is megérti, hogy mit jelent, legalábbis remélem, mert hogy nem szőke.
  Szóval, ne engem emlékeztessenek arról, hogy ki (vagy mi) a Nemzet, hanem emlékezzenek Ők, mindig, ahányszor szóra nyitják a szájukat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.