Majd megérti…

A körúti “robbantó” nem érti, mit akarnak tőle

krb

Letartóztatása óta először látogathatta meg a körúti robbantással gyanúsított fiatalembert édesapja, aki a Blikknek nyilatkozott.

“Laci nem megtört, inkább értetlen: csak kapkodja a fejét és nem érti, mit is akarnak tőle?”-nyilatkozta az apa a Blikknek.
Az apa korábban arról beszélt, elképzelhetetlennek tartja, hogy gyereke volt a tettes, álláspontját pedig most ki is fejtette. Szerinte fiának sosem volt tehetsége a kémiához, nem beszélve rossz kézügyességéről, békés természetéről és jó neveltetéséről.
A fiú nem volt népszerű társai között, többek közt azért, mert nem ivott és cigarettázott. Az apa szerint fiának sok álma és vágya volt, legutóbb kamionsofőr akart lenni.
Hát majd előbb-utóbb bábu lesz belőle Döbrögisztán matinévetítőjében! Mint szinte mindenki! Csak ő terroristabábu lesz! Lehet hogy ő ezt nem akarta, de hát hiányzott a kollekcióból egy ilyen figura!

bab

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Majd megérti… bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. pedellus szerint:

  Újabb ‘Táncos Gábor’?

 2. Havasi Gáspár szerint:

  Kellett egy hasonló arcú figura, akire rá lehetett kenni a tömegek előtt az előre eltervezett bűntettet. Egyben indok kellett a nemzeti mozgalmak leszámolására, és a FIDESZ számára veszélyes jobbik sározására. Bár a jobbiknak már annyi köze sincs a nemzeti oldalhoz, mint tyúknak az ABC-hez. Zz után kezdődhetett meg az MNA levadászása. A következő valószínűleg a betyársereg lesz.

  • cicvarek szerint:

   Biztos vagyok benne, hogy nem ő a tettes.
   A két rendőr meglátogatta már? A helyükben én megtettem volna. Nem is érdekli őket ki robbantott? Na neee.

 3. Misa szerint:

  Rendszer minden tette, a rendszer megörzését szolgálja.
  Látható, narancs gátlástalan kezekben, minden és mindenki eszköz ő értük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.