Megvolt az e-heti TEK-es rátermettségi buli is!

Robbanóanyagot, sorozat- és maroklőfegyvereket foglalt le a rendőrség egy országos razzia keretében – írja a Police.hu. A gyanúsítottak mindegyike összefüggésbe hozható a Magyar Nemzeti Arcvonal valamelyik ágával.

Bőny. Budakalász. Budapest. Jászberény. Mosonmagyaróvár. Rád. Sajókeresztúr és Vác. Ezek azok a települések, ahol összehangolt műveleteket hajtott végre a Terrorelhárítási Központ (TEK) a Nemzeti Nyomozó Iroda felkérésére.

A rajtaütések helyszínéről a TEK 12 főt állított elő, akik közül 11 főt közösség tagja elleni erőszak és lőfegyverrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatott ki, két fővel szemben előterjesztést tesz az ügyészségnek az előzetes letartóztatás indítványozására. A gyanúsítottak mindegyike összefüggésbe hozható a Magyar Nemzeti Arcvonal valamelyik ágával. A szervezet alapítója a bőnyi rendőrgyilkossággal gyanúsított Győrkös István.
(atv)
Bal-Rad komm: Bővebb információk hiányában egyelőre kénytelenek vagyunk a képzelőerőnkre hagyatkozni-legalábbis robbanóanyagilag.
Látni a videon néhány üres tárat, légpuskákat, kibelezett-rozsdás aknagránátot, valami stabilizátorszárnyas dolgokat, meg egy csomó műanyag fegyverutánzatnak KINÉZŐ cuccot. Valami garázsfélében.
Ennyi félautomata és automata fegyverből egy sem sült el! SZERENCSÉRE!
12 előállított közül az ügyészség MINDÖSSZE KETTŐT TARTOTT ÉRDEMESNEK a további vendégül látásra.
Külön érdekesség ez a “közösség elleni erőszak megalapozott gyanúja”! Miféle közösség ellen erőszakoskodtak? ETNIKAI? VALLÁSI? Politikai?
Mindenesetre az erre a hétre rendelt TEK-es rátermettségbizonyítási demonstráció lezajlott! Gyaníthatóan ezúttal “tankok” nélkül! (Ami érthető is, hiszen ha nyolc helyszínen is jártak egyszerre, annyi “tankja” Döbrögisztánnak nincs is!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Megvolt az e-heti TEK-es rátermettségi buli is! bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. POZSONY. 907 szerint:

  Az esti infóért nem jár semmi Gabinak főszerkesztő uram??! :)))

  Admin:

  De jár!

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Na most nézzük ezt reálisan.
  Október 26.-án betámadták Győrköst, amiből aztán emberhalál is lett. – fegyvereket kerestek. Győrkös ugye az MNA vezetője, tehát várható volt, hogy a maradék szervezetére is lefognak csapni. – Ez meg is történt majd 3 hetes késéssel.

  Akkor most gondolkozzunk egy kicsit.

  KI AZ AZ EGY BITES AGYÚ BAROM AKI ELHISZI AZT, HOGY AZ MNA TAGJAI ERRE NE VOLTAK FELKÉSZÜLVE?

  Láttam a képeket és a felvételeket is.
  Azokon pedig légpuskákat, gáz-riasztó pisztolyokat, airsoft és gumilövedékes fegyvereket fedeztem fel, meg pár rozsdás, valószínűleg totál hatástalanított aknagránátot fedeztem fel.

  Aki volt katona és csak egy picit is ért a fegyverekhez az rögtön megláthatta a különbséget. Egyrészt a markolatoknál, másrészt a csőszájfékeknél lehet ezt főképpen észrevenni. Az AK táraknak is az alját (“fenekét”) mutogatták, nem pedig a betöltőnyílásokat. Az RPG is egy gyakorló fegyver volt, látni lehetett, hogy a rakéta rávan hegesztve a vetőcsőre. A kézigránátok pedig sima honvédségi gyakorlógránátok voltak, amivel a “játszótéren” (rohampályán) szoktak célba dobni, gyakorolni a honvédek. Ilyeneket amúgy bárki tarthat otthon, ha ezeket gyűjti.

  Győrkös balhé után Pesten csapott le a TEK két hülyegyerekre, akik airsoft fegyverrel eszetlenkedtek az erkélyen. Kivonult a TEK, majd dirrel-durral elhurcibálta megbilincselve mint a cirkuszi medvéket a kölköket. A fegyvereket meg “szakértők” vizsgálják. HÁT KÖNYÖRGÖM! EGY FEGYVERES TESTÜLET TAGJA, EGY KOMMANDÓS NEM TUD OTT A HELYSZÍNEN MEGKÜLÖNBÖZTETNI EGY JÁTÉKPUSKÁT A VALÓDITÓL? EHHEZ KELL “SZAKÉRTŐ”?
  Az helyett, hogy ott helyszínen jól valagba rugdosták volna a két idétlent (mint anno tette volna egy idegesebb KMB-s) el kellett őket nagy látványosan cipelni talpig vasban.

  Szóval senkit ne nézzenek senkit hülyének. Orbánéknak kell a balhé, hogy igazolni tudják, “szemük a pályán van” és “megvédenek minket a terroristáktól”

  Orbán és bandája már jobban hasonlít az amerikai Cosa Nostrára a Gambínó vagy a riíni klánra mint egy ország kormányára

 3. Szaszi szerint:

  Vándorcirkusz.

  • vitorla123 szerint:

   Csak nem a fiatalabb Györköséket fogták le?Teljesen nyilvánvalóan rossz uton jártak,de ez nem ok a hatósági fellépésre.Légpuskához meg tudomásom szerint nem kell engedély.Világos,hogy jobban járnak,ha velem kooperálnak. Biztos,hogy nem szaladnak bele a balhéba.A nemzeti kommunizmus se rossz ideológia.Példa rá Kína,Vietnám,Kuba és Észak-Korea.A Dambaszi Népköztársaság meg élet -halál harcát vívja évek óta.Szóval gondolkodjunk,ha nehezünkre esik is.Nem tudjuk mi történt ott de érthetetlen az egész.Katona ember nem megy fejjel a falnak!

  • Szaszi szerint:

   https://kuruc.info/j/480/egyeb/tekmna16111510.jpg

   Micsoda dramaturg,micsoda színház…..

 4. egy paraszt szerint:

  Aztán kérdéses, hogy ugyanazok a lefoglalt eszközök kerülnek az ügyészség elé, vagy valami ránézésre megegyező! Elvégre fő a tisztesség és pártatlanság.

  Lassan az oviban és kisiskolában sem lehet indiánosdit , rablósdit, katonásdit játszani, mert a terror elleni védelem pikk- pakk bevarrja a gyerekeket és utána a szülők magyarázkodhatnak!
  A teherautókat is vegzálni kell, mert a franciáknál már bebizonyosodott, az is terrorista eszköz!
  Mi lesz a következő? A verbális terrorizmus, vagy a gondolati?

 5. Próféta szerint:

  E közben a késes ” fiatalok ” vígan gyilkolják a magyart……

 6. Smith szerint:


  Külön érdekesség ez a “közösség elleni erőszak megalapozott gyanúja”! Miféle közösség ellen erőszakoskodtak? ETNIKAI? VALLÁSI? Politikai?

  Értsd úgy, hogy ha “náciknál” fegyvereket találnak, akkor csak is azért tarthatták, mert zsidókat és cigányokat akart gyilkolni. Különben is a homokos neonáci – aki fő állásban orosz ügynök -, (Nem röhög!) kapcsolatban áll az MNA-val. Sőt, a Betyársereggel és a HVIM-mel is, akiknél majd holnap vagy holnap után lesz razzia. És ha találnak náluk valamit, mint pl. baseball ütőt, kitört asztallábat, péklapátot, rambókést (almapucoláshoz), akkor azt is körbehordozzák a lakájmédiában. Hadd örüljenek a hívek! Az iszlám terroristák gond nélkül szervezik a ny-európai terrortámadásokat Budapestről, de legalább a gaz nácik jól szemmel vannak tartva. Az is valami…

 7. petymeg szerint:

  Azért volt ott egy AMP-is!

 8. Kálmán Lőrinc szerint:

  18 éve mentem a barátaimmal, városon kívülre, hogy célbalődözzünk a légpuskámmal.
  Rendőr megállít, csomagtartótt kinyittatja.- AZMIAZOTT??? Légpuska, szabályosan, lezárt fegyverzsákban. -ENGEDÉLYE VAN RÁ? Légpuskára??? -SZABÁLYTALNUL SZÁLLÍTJA!!! ELKOPZOM!!! Hogyan lehetne ennél szabályosaban? Szétszerelve, lefaxolva? Lezárt csomagtartóban, lezárt fegyverzsákban utazott szegény. A nagytudású rendőt lenyúlta, elvitte. A kapitányságon a vizsgálótiszt próbálta mentegetni, félreértésről beszélt, szerintem tisztán hatósági visszaélés volt, végül visszakaptam…. nyár végén, amikor már nem jártunk vele lőni a szabadba….

 9. Kálmán Lőrinc szerint:

  Már várható volt, hogy a zizis Airsoftosokat elkezdik vegzálni… én mondjuk meg is értem. Olyan területen dolgozok(harcipálya rendszerem van, lasertag, paintball játékokra főleg), ahol elég sokat találkozok velük és tapasztalom az agyatlanságukat. Nem is szeretem ha jönni akarnak hozzám, a dilisebb társaságokat már le is szoktattam a pályáim látogatásáról, még ha ez anyagi veszteséget is jelent.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.