Mi a fene van itt? Háborúra készül a magyar?

Fegyverarzenált találtak a rendőrök Jászberényben

Egy gránátot, valamint több engedély nélkül tartott lőfegyvert és lőszert találtak kedden házkutatás során egy jászberényi telephelyen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi szolgálatának munkatársai a Tisza Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály beosztottjainak közreműködésével – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-vel.

Vadász Gabriella tájékoztatása szerint a rendőrök egy orosz aknavető gránátot, valamint több lőfegyvert és több száz lőszert lefoglaltak.
A megyei rendőr-főkapitányság robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást N. V. László ellen – tette hozzá.
Szólt arról, hogy a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a 62 éves férfit.
(hirado)
Bal-Rad komm: Mi a fene van itt? Hát itt már mindenki forradalomra vagy háborúra készül? Tegnapelőtt Szekszárdon is lekapcsoltak egy vén harcos-jelöltet! Az már lövöldözött is! Pisztollyal.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Mi a fene van itt? Háborúra készül a magyar? bejegyzéshez 41 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Hát hogyne ! A jobbikról, már régeben is kiderült,hogy álam akar lenni az álamban, még az sincs kizárva, hogy katonai pucscsra készült, van egy FÉLKATONAI, ISZLÁM SZELLEMBEN gyakorlatoztatot “csoportja”, “FARKASOK”. Az már csak hab a tortán, hogy egyesültek a “NEMZETI ARCVONAL neonáci, nyilaskeresztes, fasiszta titkos katonai csoportosulással, ezáltal is egymást erősitve.

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  NEM A MAGYAR KÉSZÜL HÁBORURA, HANEM A NYILASKERESZTESEK, UJFASISZTÁK AKARNAK RESTEURÁCIÓT, HOGY ISMÉT VÉRES LEGYEN A DUNA, TISZA A DRÁVA folyók,hogy ismét HULLÁK EZREI ÚSSZANAK A FEKETE TENGERBE. A MUNKÁSPÁRT MEG CSAK NÉZI TÉTLENÜL AZ EGYRE ROMLÓ POLITIKAI HELYZETET. MILENNE HA MÁR VÉGRE ÉSZRE TÉRNE, NECSAK IDEOLÓGIÁK ,MEG ÖNSAJMÁLKOZÁSOK, REPKEDNÉNEK A NETEN és azonkivül meg a SÜLT GALAMBRA VÁRAKOZIK. ELJÖTT AZ IDEJE A CSELEKVÉSRE, HOGY ne lehessen VISSZA ÁLITANI A 70-72-ÉVEL-I SZÖRNYÜSÉGEKET. MERT ODAFÉLÉ FEJLŐDNEK A FEJLEMÉNYEK. IDEJE LENNE KITÖLTENI A MUNKÁSPÁRTNAK AZT AZ ÜRES VÁKUUMOT, ŰRT AMIT A RENDSZEVÁLTÁSKOR KITÖLTETLENÜL MAGA UTÁN HAGYOTT !!!

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Termin8ator te egy idióta, de inkább provokátor vagy.

   • egy paraszt szerint:

    Lassan kúszik és terjeszkedik a vérvörös köd a tájra, fátylával és félhomályával mindent beboríta!
    Egyeseket sajnos kimondottan nyaktól felfelé támadott meg!

  • Emeric szerint:

   Terminatornak: Akkor hát ne itt kiabálj, már bocs, hanem népszerűsítsd a pártot, kommunikálj, működj velük együtt. Ritka nagy szívás médiacsendben, jószerével szereplési módok nélkül lenni. Vagyunk az utcán, én két alapszervezetnek is segítek a kitelepülésekben. Te mit csinálsz

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    +1 Emeric
    Termin8ator csak kritizálni, meg uszítani tud. Azt a legkönnyebb.
    Termin8atornak a lázálmai vízióinak világgá orbékolásán és az egymás elleni uszításon kívűl derogálna bárminemű hasznos tevékenységet is végezni. Sikolyai alapján azt szűröm ki, hogy őkelme roppantul ellenez egy esetleges össznemzeti összefogást.
    Talán épp Orbán embere, aki ilyen baromságokkal akarja összeugarsztani a magyarokat? Oszd meg és uralkodj?
    Nem állítom csak kérdezem!
    Amúgy szerintem Emerico jobb nektek, ha az ilyen alakokat nem csábítgatjátok magatokhoz.

  • furnan szerint:

   Ez érdekes ! Miért pont a Munkáspárttól várod a “megváltást” ? ?

   Már nem elég a “rohadt kommunistázás”…
   Ott tartunk, néhány “okos” parlamenti politikus kinyílatkozta, hogy mindennek az oka a Kádár – rendszer, mert ha nem lett volna, akkor ma az emberek nem emlegetnék a “boldog időket”….

   A Munkáspárt nem kellett az un. “rendszerváltás” óta a hazai társadalomnak. Választások elött lopták a programját, mint a cukrot a gyerekek, bevörösödtek a szegfűk, és zengett az Internatinale “baloldalon”.
   Az álbaloldaliak, meg a tőkés rend hívei versenyezve egymással, meghülyítették a választókat.
   És persze a világ hatásai is folyamatokat indítottak el a fiatalok körében, lássuk be, nem alaptalanul.

   Most akkor mégis, mit vársz, támogatottság nélkül mit tehet egy kislétszámú Párt ? ?

   Majd ha bekövetkezik egy nagyobb tragédia, akkor jön a FELÉBREDÉS. Belülről, az emberekből. Az lesz az igazi forradalom…..

  • Misa szerint:

   Terminátor, ön egy indirekt bizonyítás. Amit ír, annak az ellenkezője lehet értelmes.

   • vitorla123 szerint:

    A Munkáspárt teszi adolgát.Thürmer megirta az”Elsikasztott Ország”-ot.És tényleg elopták. Miért nem akadályoztátok meg.Le volt írva mi következik.Ja hogy azt hittétek duma.Nem az!Meg a többi sem.Györköséknek is fel lett ajánlva az átállás.Nem kell a fegyveres ellenállás nincs itt az ideje.Nem olyan a világpolitika.DE demonstráli lehetett volna egy Kádár rendezvényen például.Kádár címeres nemzeti zászlóval!Hogy mindenki megértse. Úgy mint Dombaszban!Az egy más történet..Egy lopás alapú rendszerben az elit mindenkit kirabol..Mi szóltunk időben.Rád is sor kerül.Mert ami késik az nem múlik!

    • Emeric szerint:

     Fel lett ajánlva? Na még erről sem hallottam. Mikor történt és hol tudok utánaolvasni? Feltéve persze hogy nem bizalmas az adat.

    • petymeg szerint:

     Vitorla Úr!
     A Munkáspárt teszi a dolgát, attol fógg mi a dolga mert amit csinál az nagyon halk.Thürmer Gy. jó párt vezető DE nem jó vezérnek.
     Vezérnek olyan kell aki megtudja szólitani a tömegeket és magával ragadja.

     • vitorla123 szerint:

      Nem vezérnek jó!Magembernek,aki át tudja vezetni nemzeti kommunizmusba az országot.A tudás és a pofázás az más tészta.Orbán 26 éve pofázik mi az eredménye?Nagy nulla!Sőt,nyomor.A magyar fiatalság veszi a vándorbotot és angol és német akar lenni és nem magyar!Ponyátna?

     • petymeg szerint:

      Erröl beszélek!Vezér kell!A mini napóleon jól csinálja ,megosztotta az ellent és úralkodik rajtuk és megy utána a fél ország/birkák/.Azt el kell ismerni,hogy nagy stratéga.Pedig UTÁLOM MINT A [email protected]!!

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    +1

  • Twipsy szerint:

   Legalább nem csak fotelból forradalmárkodnak!

  • forradalom! szerint:

   +1

 3. zls-179 szerint:

  Lassan lassan megérjük azt is hogy mindenkibe telepíteni fognak egy ellenség, vagy barát felismerő programot.És a közeg, ez alapján üdvözli, vagy épp nyit tüzet gyanútlan birkákra!Mert megérdemlik!

 4. Smith szerint:

  Lefegyverezik a népet. Ennyi. A hatalom pedig felfegyverkezik. Az elitnek már komoly vagyona és hatalma van, úgyhogy sok a féltenivalója.

 5. varga istván szerint:

  ugyanmár már megint megy a hülyeség gyártás—a titkosszolgálatok mindent tudnak tehát pontosan tudnak mindent MNA-rol–kérdem hogy az állitolagos rendörgyilkos(–csak amatör hülyék hiszik el hogy ha közelröl egy ak géppisztollyal fejbe lönnek egy embert akkor csak kis lyuk lesz fejében–lerepül fej,szétrobban tehát rendört nem ak-val lötték fejbe)györkös után miért csak most kezdtek házkutatásokba—rögtön kellett volna hogy ne legyen nidö elrejteni fegyvereket—-ugyanmár hihetetlenül gyenge hazugságokkal rukkolnak elö hatoságaink

  • Botond szerint:

   + 100 … 🙂 … a baromagyúaknak derogál az AK, így fogalmuk sincs a hatásáról … ők izraeli fegyverekkel parádéznak. Honnan a fenéből tudnák, hogy egy AK 150 méteren belül marhahús darálékot csinál mindenkiből, aki bekerült a tűzvonalba. Nem hogy egy szobában … netán csak nem az történt, hogy a nagy ijedelemben “baráti tűz” áldozatává vált az egyik rendőr?

  • Sub Zero szerint:

   Pont az ellenkezőjét tudom az AK-ról. Nem roncsol, hanem átrepül a testen. A lövedék nagy fordulata miatt. Itt egy videó fejlövésről.
   http://24.hu/kozelet/2013/11/22/harom-halott-a-fegyveres-eskuvoi-tancban-18/

   • Botond szerint:

    Jó pár évig volt a szolgálati fegyverem, úgyhogy nem nyitnék vitát arról, hogy mire képes egy AK-47-es. Roncsolás mentes lövés csak abban az esetben következik be, ha mindvégig lágy részen halad át a lövedék. Amúgy meg olyan a szerkezete, hogy a tombak köpeny szétnyílik a becsapódáskor és mint egy kis propeller halad tovább … az acélmag pedig tör-zúz, amerre elhalad. Ne tudd meg, hogy az mit tud művelni, ha csontot ér / főleg, ha nehézmagos van tárazva.

    • Sub Zero szerint:

     Tele van olyan videóval az internet, ahol tömeges tarkólövéseket vettek fel az Iszlám Állam hóhérai. Senkinek sem robbant le a feje. Persze biztos van olyan töltény is, amelyik roncsol. A seregben acélmagvas volt pár mikron rézzel bevonva kizárólag a kenés miatt, hogy ne koptassa a csövet. Ott mondták a kiképzők, hogy “kíméletes” fegyver a többihez viszonyítva.
     Szerintem erre ne építsetek összeesküvés elméletet.

 6. varga istván szerint:

  s persze jio kérdés hogy egyáltalán miért?Mit akar a hatalom?Miért MNA amely szervezet már régota hanyatlik–viszont erösödö betyársereggel egyáltalán nem foglalkoznak..

 7. Hezbolah szerint:

  Tisztelt Hajdu ur őnők felfegyverezték Sziriában a Szunita szalafistákat.
  Elhiszuk ,hogy félnek.

 8. Szaszi szerint:

  Az eredeti Iván.Mizu a fronton

  • Keleti-front szerint:

   Csak a siiták nem felejtenek.
   Hiába ment kovér ur nyalni iránba.

   Majd elmeselik a Libanoniak személyesen a ZHÁcs utcaiaknak.
   Mint ahogy a Muszka gyerekek is, hogy miért találtak magyar forintérméket,
   a kelet ukrajnában lefoglalt T-szériákban.

   Tisztelt tekesek a Specnac az Iráni Garda a Libanoni Hesbolah nem MNA.
   Ezt ti is tudjátok.
   és megértjuk,hogy féltek.

 9. Szaszi szerint:

  Tudod mennyi köze volt a TEKnek a “kutyakiképzők” hazahozatalához?
  Mint a baptistáknak Tóásó kimentéséhez.
  Legfeljebb Ferihegyről hazahozták.

 10. Zsóka szerint:

  Az egész rendszerváltást az MszMp-sek csinálták. Mikor a vagyon felé megtették az első ugrást, akkor váltottak nevet. A maradék tehetségtelen és buta lett a Munkáspárt.
  Mi a nép meg maradtunk a szarban. Mit tett eddig a Munkáspárt ? A nagy semmit, csak sírnak, de csakis azért mert Ők már nem tudnak lopni.
  Az emberek újjat akarnak, az összes többiről kiderült lopnak, vagy buzi a vezető…… nincs senki akiben lehetne bizni. Így aztán marad Orbán.

  • petymeg szerint:

   orbántól még a wc-s Mari néni is jobb!

   • POZSONY. 907 szerint:

    Hát pontosan ez az, hogy ez irányít minket (sehova), mert a többi ugyanez, mintha az ősember válogatna a kutyakiállításon, kutyát vegyek?, vagy esetleg kutyát?

  • Sub Zero szerint:

   Zsóka! Nagyjából valóban ez a helyzet. Az viszont nem biztos, hogy a tehetségtelenségük miatt szorultak ki a hatalomból. Szerintem inkább tudták egymásról, hogy ki a vaskalapos kommunista és azt egyszerűen nem vették be a buliba. A rendszerváltást a köpönyegforgató elvtelen tagok vitték véghez. Egyébként nagyon negatívan jellemzi az MSZMP-t, hogy soraiban elsöprő többségben voltak azt ilyenek.

   • vitorla123 szerint:

    Zsóka! Ez az általános vélemény!Ezt nyomatjáűk ezerrel,te meg a többi elhiszi..Csak megemlítem sem Sztálinak,sem Rákosinak,sem Kádárnak nem volt saját vagyona.Kádárnénak volt egymillió forintja amikor meghalt.Kérdezd meg Orbánt,Rogánt, Vonát? Nem azért mert nem tudták volna ellopni.A lopás a a nemzeti kommunizmusban értelmetlen.Kádár sírjába nincs arany.Megnézték!Nem állítom,hogy nem próbálták meg egyesek ay lopást!De értelme csak a rendszerváltással lett!A rendszerváltásnak ez volt az oka!Lopás alapú rendszert is hoztak létre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.