Szabad a vásár!

tuzokol1

 

 

 

LEZÁRULT AZ ERSTE BANK NEM TELJESÍTŐ JELZÁLOGHITEL-PORTFÓLIÓJÁNAK ELADÁSA

Lezárult az Erste Bank Hungary lakossági nem teljesítő jelzáloghiteleinek egy részét tartalmazó portfóliójának értékesítése, a vételár több mint 19 milliárd forint volt – közölte a bank kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a tenderen nyertes Intrum Justitia november 10-én megfizette a több mint 19 milliárd forintos, mintegy 62 millió eurós vételárat, az Erste Bank pedig átadta az adatokat.
A tranzakció megfelel a magyarországi hatályos szabályozásnak – jelezte az Erste.
A tájékoztatás szerint az Intrum Justitia Európa vezető követeléskezelési szolgáltatásokat nyújtó vállalatcsoportja, 3850 alkalmazottja van 20 országban. A csoport 2015-ben elért konszolidált árbevétele csaknem 5,6 milliárd svéd korona (173 milliárd forint) volt.
A bank korábbi közlése szerint az Erste Bank magyarországi érdekeltségének az anyavállalat tulajdonosaira eső nettó nyeresége 109,6 millió euró lett az idei első kilenc hónapban, szemben a tavalyi 46,1 millió euróval. Az Erste Bank Hungary nem teljesítő hiteleinek összértéke Magyarországon az év eleji 856 millió euróról 592 millió euróra csökkent, miközben a teljes hitelállomány 7,528 milliárd euróról 7,938 milliárd euróra emelkedett.
(figyelo)
Bal-Rad komm: Adják-veszik a magyar sorsokat mint az állatvásárban a jószágot!

aba

Persze gondosan eltakarva-eltagadva a jószág nagyságát! Amiből kiderülne, hogy a “vevő” hiénacég végülis mennyiért jutott hozzá egy-egy sorhoz!
INTRUM JUSTITIA! SOKAN ISMERIK! DE NEM ÁRT BIZONYOS FEJEKBEN ELŐRE SOROLNI A “CÉGET”!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: OTTHONVÉDELEM | A közvetlen link.

Szabad a vásár! bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. János szerint:

    Romániában a szerződéskori árfolyamon lejesítette az OTP a svájcifrank “alapú” hiteleket! Tehát Magyarország Csányi Sándorral, Orbán Viktorral az élen nagyobb cigány, mint az egyébként joggal cigányországnak nevezett Pakisztán II.-Románia! Magyarország gazdasági, erkölcsi, fizikai állapota a néhai Kádár János fizikai állapotával egyenes arányban romlik! Ha elhamvasztották volna Kádár Jánost, akkor Magyarország egy élet nélküli homoksivataggá vált volna, melyet szerteszét fúj a szél! Mégis, amíg élt, a környezetében milyen végtelenül aljas pokolfajzatok hemzsegtek, mint Pozsgai Imre, Szűrös Mátyás, Német Miklóska és társaik?

  2. cicvarek szerint:

    Zsidrák banda. Dögöljön meg az összes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.