A következő epizódnak nézői vagy elszenvedői leszünk?

Húsz nappal azután, hogy a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) vezetője fejbe lőtte Pálvölgyi Péter nyomozót, a Nemzeti Nyomozó Iroda a Terrorhárítási Központtal karöltve rajtaütött a vállaltan hungarista nézeteket valló szervezet emberein, házkutatást tartottak a gyilkossággal gyanúsított Győrkös fiánál, Istvánnál is.

ov

– Ügyfelemnél már volt egyszer házkutatás, amikor az édesapjánál is jártak a nyomozók. Akkor lőfegyvert és lőszert keretek. A mostani akció­ban számítástechnikai eszközöket foglaltak le. Később meggyanúsították közösség tagjai elleni erőszak előkészületével, de a védencem semmi ilyesmit nem követett el. Várjuk, hogy a hatóság milyen iratokkal áll elő, ami alátámasztja a gyanúsításukat – közölte dr. Német Imre ügyvéd.
A TEK Bőnyön kívül még Budakalászon, Budapesten, Jászberényben, Mosonmagyaróváron, Rádon, Sajókeresztúron és Vácon csapott le a MNA-hoz köthető személyekre, és forgatott fel ingatlanokat.

lete

Mint mondták: a TEK 12 főt állított elő. A házkutatásokon több helyszínen különféle sorozat- és maroklőfegyvereket, robbanóanyagot találtak. Az előállított férfiak közül 11 főt közösség tagja elleni erőszak és lőfegyverrel visszaélés miatt gyanúsítottként hallgattak ki, két fővel szemben indítványozták az előzetes letartóztatást.
Az üggyel kapcsolatban kerestük a Győr – Moson-Sopron Megyei Főügyészséget is, ahol a helyettes szóvivő, dr. Sticz Tamás közölte: csak csütörtökön tud nyilatkozni az ügyről.
Lapinformációk szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda a Teréz körúti robbantó kapcsán döntött úgy: házkutatást tartanak a több mint 27 éve nyíltan szélsőséges nézeteket valló Győrkös Istvánnál. Az akció tragédiába fulladt…
Felmerült a kérdés: miért hagyta a hatóság ennyi ideig működni a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű félkatonai szervezetet, amikor tudvalevő volt: fegyvereket birtokolnak, rendszeresen katonai táborokat tartottak, ahol harcra képezték ki a jelentkezőket…
(blikk)
Bal-Rad komm: Fölmerül itt még igen sok kérdés! Az viszont újfent megerőrödő gyanú, hogy egy terrorbohózat-saga éppen esdékes részét vetítik a népeknek, a qrmányvetítőből.
HÁT KI AZ A HÜLYE, AKI ELHISZI: HÁROM HÉTTEL A BŐNYI TRAGÉDIÁT KÖVETŐEN AZ ÉRINTETTEK TOVÁBB HALMOZZÁK OTTHONAIKBAN A FEGYVERKÉSZLETET?
Épelméjű mozinéző ezt nem veszi be. Csak a bolond mozigépész hiheti azt, hogy a műsor hihető!
Nyilvánvaló, hogy egy a LAKOSSÁGOT MEGFÉLEMLÍTŐ, QRMÁNYZATI TERRORAKCIÓSOROZAT EPIZÓDJAIT LÁTHATJUK! Amíg nézhetjük! Mert korántsem biztos, hogy a következő részt is végignézhetjük!-nézőként!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A következő epizódnak nézői vagy elszenvedői leszünk? bejegyzéshez 20 hozzászólás

 1. zls-179 szerint:

  A félelem köztársasága,Szaddam Husszein ha élne csak jelenthetne Orbánnak.

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  +1000 Admin. Ez éles meglátás volt tőled, és helytálló korrekt (akár elemzésnek is mondható) kommentár. Csak a hülyék veszik be az Orbáni szent maszlagot.
  Erről egy facés hírportál így írt

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1695907507405717&id=1556637567999379&substory_index=0

 3. Már Tamás szerint:

  Emlékezzünk a Moldova által (1967, Elátkozott hivatal) megfogalmazott axiómára, ” Minden hivatal feleslegessé válásával egyenes arányban nő annak hatalmi gőgje”.
  Igazolni kel a sok balfaszságot, illetve az egyoldalú vegzatúrákat, mert ezt igényli a Liqud-párt testvérpártja.

 4. Smith szerint:

  Tegnap este már arról beszélt az M1 propagandatévé, hogy hatástalanított fegyverek újraélesítése lehetett a tervük. Tehát a lefoglalt fegyverek használhatatlanok. Cumi.

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Namármost!
   Hatástalanított fegyver nem lehet éles.
   Amennyiben nincs gondolatrendőrsége Orbánnak, vagy egy beépített spiclije (provokátora), akkor honnét vették, hogy “ez lehetett a tervük?

   Ez már kísértetiesen hasonlít a Budaházy féle labdába csomagolt bombájára és a “bűnbánó” Gyuriékra terhelő tanúvallomást tevő “társterrorista”  esetére.

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    Szóval nem csodálkoznék, ha itt is előkerülne egy “bűnbánó társterrorista” aki terhelő vallomást tesz majd. 😛

 5. János szerint:

  Valóban létezik nemzetbiztonsági kockázat, de azt a beszivárgó mindenféle szemiták, a már így -úgy állampolgárságot szerzett szemiták és a cigány és egyéb bűnözők jelentik! Ilyen fegyverraktárakat meg bárhol találhatnak. Odamennek, leverik a fickót, megkötözik, majd telehordják a lakást fegyverrel, azt lefényképezik és lefoglalják. Egy másik elvtársnő pedig, aki ott sem volt, ő fogja kivizsgálni az ügyet és még őszintén el is hiszi, hogy eme fegyverek ott is voltak. Hiszen fényképek bizonyítják, meg le is lettek foglalva.
  Olyan ez mint az EU-s “pályázatok” a nyertes elhelyezte a felsorolt eszközöket, számítógépeket, én a közlegény lefényképeztem, majd egy perc múlva az egészet elvitték. A fényképek bekerültek a fotó dokumentációba és kész. Teljesítve. Így megy ez a Hazug Unióban!

 6. Kazárok a kazárok ellen. szerint:

  Mi is kutatunk terroristák után magyarban.
  Se Mosomagyarováron
  se Vácon
  se Bonybe
  se Sajokereszturon
  se Jászberénybe nem találtuk oket.

  Tisztelt magyar terrorelháritás, mi Orbán Viktor szomszédságában talátunk egy olyan személy aki nukleális fegyverek alkatreszeivek kereskedett.

  Tisztelt Hajdu ur onnek milyen informácioi vannak a világ egyik legjobban keresett
  terroristájárol

  • dezső szerint:

   Információi vannak, de azt “drága pénzen” megváltották, amúgy meg Hajdúnak ebben a játékban nagy kuss van. Annyira kis hal, hogy a csuka sem akarja bekapni, Majd akkor, ha fogynak a “közepes hala” Mé-Szaros Lőrinc és purgyéi, na meg a többi kis stróman.

 7. Zeta szerint:

  Begyűjtötték a kiképzéshez használt airsoft fegyvereket, a hatástalanított karabélyokat, és ezt tálalják az agymosott rettegőknek.

 8. Hun szerint:

  Orban egy mentalisan beteg megalomanias bohoc! Ez egyre inkabb nyilvanvalova valik mindenki szamara.

 9. dezső szerint:

  Ezek szerint, mindenki, aki nemzeti egységben, felemelkedésben, a korrupció ellen, netán
  a politikusok, és családtagjaik “hirtelen” meggazdagodása ellen, fel merik emelni a szavukat, vagy emelet fővel járnak, azok, mind-mind terroristák

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.