Megkerült Clintonné is!

Egy héttel a borzalmas pofáraesés után először jelent meg és mondott beszédet a nyilvánosság előtt a levitézlett nyőstényördög. (Hitelesnek mondható szemtanúkra hivatkozva, maguk a fősodratúak számoltak be meglehetősen plasztikusan a bukást követő napok családi belháborújáról, és annak látványelemeiről).

Volt ott asztalborogatástól, üvöltöző zokogáson át a szívroham-közeli dühkitörésig minden a Clinton-klán élményfeldogozó utóbbi egy hetében.
Tegnapra aztán annyira helyrepofozták Clintonnét, hogy pódiumképes állapotba került. (Soros megintcsak kinyithatta a bugyellárisát, hogy ez sikerüljön.) Bár még így is eléggé viharvert-csapzott állapotban leledzett! Gúnyázata egyenesen olyan volt, mintha egy turkáló végmaradékaiból sikerült volna összekotornia.
Azért tőle ritka őszinteséggel vallotta meg, hogy még most se igen van kedve előbújni a rettenetes kudarc után, de hát muszály…!
“Tudom, hogy önök között sokan mélyen elkeseredettek a választási eredmények miatt, én is az vagyok, elmondani sem tudom, mennyire”-fújta az amúgy vigasztalhatatlan hangulatú publikum felé.
Arra biztatta hallgatóságát, hogy emelkedjenek felül a vereség feletti döbbeneten és harcoljanak az értékeikért, soha ne adják fel a küzdelmet. De azoknak mondhat bármit. Haragosak és vigasztalhatatlanok. És kezdik úgy érezni, hogy tehetetlenek is.
Persze a győztes Trump bohócot sem nagyon ajnározzák az amerikai népek! Egy az internetre minap fölkerült videoklipben hasonlítgatják össze az orosz államfővel. Nehéz nem észrevenni a malíciát!

De vannak, akik így szeretnék látni:

putru

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Megkerült Clintonné is! bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Putyin katona!Ott mese nincs!Hogy Trump mennyire lesz az azt nem lehet tudni.Mindenesetre alapképzést a katonai akadémián megkapta.A parancsnoki munkák sorrendjét a vezetés elméletet kellet ,hogy tanulja.Ezért a döntései megalapozottak lesznek.Más kérdés,hogy ez nekünk jó lesz e?

 2. .... szerint:

  Putyin nem tud elvezetni egy ezredet sem, nem arra kapott kiképzést. A KGB hirszerzői részlegén volt alkalmazva, Drezdában üdült. Sosem volt veszélyben.
  Botoxolva van, ezért nincs mimikája.

  • cicvarek szerint:

   Dávidka, téged meg alul botoxoltak. 🙂
   A zsidó népmeséid valahogy nem hatnak meg.

   • Már Tamás szerint:

    :)))

   • ... szerint:

    Nem dolgozol agyalapi mirigy? Az sem trendi, hogy szórod itt a baromságaidat cickány reggeltől napestig!
    Leszívtad már a rabbidat értelem gyöngye?
    Ej-ej Dávidka megint hülye vagy mint mindig!

    • Balázs szerint:

     dávidka….mikor másokat gyanusítasz azzal, hogy fajtádbeliek…csak azért, hogy hiteltelenítsd véleményüket…az mindent elárul.
     Ti vagytok a legalja. 🙂

    • cicvarek szerint:

     Pöttyöcske, szeplőtlennek képzeled magad? Oy vey. 🙂

  • vitorla123 szerint:

   Persze a pisztolytól a MIG-…ig mindent tud használni.A fegyver nélküli önvédelemről nem is beszélve..Puszta kézzel tud ölni.vannak ilyen fogások.A hírszerző tiszt egyedül a saját tábornoka.Másként honnan tudná mi a fontos és mi nem.Mit kell ellopni és mit nem.Nagyon fontos mit nem szabad!Az dönt az ellenfél embereinek likvidálásáról.Törvényi felhatalmazás alapján.Ismered a törvényt:ölj,vagy megölnek!

 3. zls-179 szerint:

  Lehet hogy ez ezredet nem,viszont egy kontinensnyi országot elvezet többé,kevésbé sikeresen.Még ha ez egyeseknek nem is tetszik! A veszély pedig ott leselkedik mindenkire bármely pillanatban,legyen bárki vagy töltsön be bármilyen pozíciót!

 4. .... szerint:

  Putyin sem tud zsidó vicceket, pedig származására nézve, mint a legtöbb társa a vezetésben: az.

  • szemcsi szerint:

   Vigyáz a szádra, mert Putyin figyel !
   A kobaltot rádnyítja valaki, aztán lesz hajkihullás.

   • Kazárok a kazárok ellen. szerint:

    Mi megértéssel kezeljuk a betegseget.
    Hunnornak nem kell félni, mert inkább szorakoztato.

  • cicvarek szerint:

   Dávidka, a rabbidtól kaptál felhatalmazást, hogy ellenőrizd vagy önszorgalomból? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.