Nesztek! Rágjátok!

De Ragály nem volt téma a zárt ajtók mögött

zu

Nem foglalkozhatott a Rogán Antalról megjelent információkkal tegnapi zárt ülésén a nemzetbiztonsági bizottság, mert a testület kormánypárti tagjai ezt megakadályozták. Pedig Molnár Zsolt, a bizottság szocialista elnöke arra figyelmeztetett, az Index tényfeltáró cikkében megjelenteknek az ország külgazdasági és nemzetbiztonsági szempontjából is lehetnek releváns elemei. Szél Bernadett, a testület LMP-s tagja a kormánypártiak viselkedését árulkodónak nevezte.

Nem vizsgálhatta a Rogán Antalról megjelent információkat a nemzetbiztonsági bizottság, mert a testület kormánypárti tagja ezt tegnap megakadályozták. A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterről múlt pénteken közölt tényfeltáró cikket az Index, amelynek a bizottság szocialista elnöke szerint Magyarország külgazdasági és nemzetbiztonsági szempontjából is lehetnek releváns elemei, ezért szerették volna, ha az üggyel foglalkozik a testület. Molnár Zsolt a zárt ülés után bejelentette, a kormánypárti képviselők ehhez nem járultak hozzá.
Szél Bernadett, a testület LMP-s tagja árulkodónak nevezte a történteket, amikből arra következtet, hogy el akarják tusolni az újabb Rogán-ügyet. Az LMP társelnöke az Index cikkének megjelenése után közölte, vizsgálják annak lehetőségét, hogy büntetőfeljelentést tegyenek a kabinetminiszter ellen. Vélhetően Szél Bernadettnek igaza volt, amikor azt mondta, bizottságot eszközként használják kormánypártok: a rendőrség vagy ügyészség helyett az ülés szünetében
Németh Szilárd, a testület és egyben a Fidesz alelnöke figyelemelterelésként bejelentette: biztos, hogy a rendőrök a “Teréz körúti robbantót fogták el, az ügy teljes felgöngyölítése és megoldása célegyenesben van”. Ügyészségi tájékoztatásra hivatkozva azt is közölte, hogy az elkövető a rendőrség mint intézmény ellen hajtott végre tervezett és előkészített támadást. A gyanúsított viszont nem működik együtt a hatóságokkal. A két sebesült rendőr fel fog épülni, mindketten a rendőrség kötelékében maradnak. Molnár is megerősítette, az elkövetőt fogták el, ám miután az ügy motívumáról keveset tudnak, a bizottság figyelemmel kíséri a nyomozást, és választ vár arra, miért történt a bűncselekmény.
A testület tagjait tájékoztatták a TEK keddi több helyszínen végrehajtott akciójáról is. Emlékezetes, kedd hajnalban és reggel – a bőnyi rendőrgyilkosság nyomán – az ország különböző régióiban egyszerre ütött rajta a Terrorelhárítási Központ a Készenléti Rendőrség a Magyar Nemzeti Arcvonalhoz (MNA) tartozókra, 12 ember került előzetes letartóztatásba, a házkutatások során sorozat- és maroklőfegyvereket, robbanóanyagot foglaltak le.
A nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke azt nem árulhatta el, hogy a fegyvereket belföldön vagy külföldről szerezhették be, azt viszont cáfolta, hogy a köztársasági elnök rokona a bőnyi gyilkosságot elkövető Magyar Nemzeti Arcvonal alapítójának, sőt semmilyen egyéb kapcsolata sincs vele. Áder János az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordult, amely ismét elvégezte az államfő nemzetbiztonsági átvilágítását, az eredményt a bizottság megismerhette. Németh tegnap kezdeményezte, hogy a honvédelmi és rendészeti bizottsággal együttes ülésen hallgassák meg Pintér Sándor belügyminiszter beszámolóját arról, milyen szélsőjobboldali és paramilitáris szervezetek vannak Magyarországon és azoknak vannak-e magyar vagy nemzetközi politikai kapcsolatai.
Azt Molnár Zsolt is megerősítette, hogy a bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottja nem áll kapcsolatban közjogi méltósággal, de parlamenti párttal sem. Az MNA létező szervezet, pár tucat taggal, de az utóbbi években visszaszorult a tevékenysége, megcsappant a tagsága és működési nehézségekkel küzd. Ilyen szervezetnek jogállamban nincs helye – tette hozzá. Az LMP társelnöke szerint akkor nyugodhat meg mindenki, ha a szervezetet sikerül maradéktalanul felszámolni. “Lesz dolga a Fidesz propagandagépezetének, hogyan kösse majd össze a Magyar Nemzeti Arcvonalat, akár annak valamelyik tagját a Jobbikkal” – fogalmazott Mirkóczki Ádám. A testület jobbikos tagja megismételte, az ügyben nincs parlamenti párthoz köthető politikai szál.

Szili Nagymester aztán tovább gyúrta a népeknek szánt gumicsontot.

Már ő is az “orosz szálról” beszél a bőnyi tragédia kapcsán

Ki kell vizsgálni, hogy a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szervezetnek vannak-e hazai, vagy külföldi politikai kapcsolatai. Hozzátette: felmerültek olyan információk, miszerint az általuk szervezett háborús játékokon – nem éles fegyverrel – orosz diplomaták is részt vettek. Erről Német Szilárd, mint a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke beszélt az állami média reggeli műsorában.
A fideszes politikus szerint folyamatos a szélsőséges szervezetek visszaszorítása, ma már nem jellemző a masírozás – fogalmazott. A bőnyi rendőrgyilkosság kapcsán – amelynek gyanúsítottja a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője – arról is beszélt, hogy robbanóanyagot, illetve robbanóanyag előállításához szükséges anyagokat és eszközöket is lefoglalt a rendőrség.
(Forrás: nepszava)
Bal-Rad komm: SEMMI SEM FONTOSABB MOST, MINT TERELNI! Terelni el a figyelmet az egyre újabb csúcsokat döntő korrupcióról és lopássorozatról! Még csak véletlenül se beszéljen senki a Tonyó-meg úgy általában a horda-rablóhadjáratáról.
Van néhány szerencsétlen vagy szerencsétlenkedő csoportocska, akikkel nagyszerű firhangot tudnak teríteni a rablóakciók elfedésére. Hiszen ki beszél itt már leleplező újságcikkekről meg botrányokról? Senkit nem érdekel a Pharaon-ügy, vagy a Tonyó-Kertész-duó stikái! A titkosítási buli! Hiszen a haza ÉPPEN a lángba-vérbe borításától lett megmentve! Hát most is találtak csődarabokat, meg pétisót, meg gázolajat is! Mi ez ha nem bombakellékek alkotóelemei?
OROSZOK IS KÉPBEN VANNAK! (Na nem ám a múltheti gazdasági ajánlatuk! Arról egy kukk sincs sehol!) LÖVÖLDÖZTEK FESTÉKPUSKÁKKAL! BŐNYBEN! Ez az igazi hír!
Nem a lopás!
A “magyar” álellenzék pedig boldogan asszisztál a hordaelőadáshoz! Az istenadta nép pedig rávetette magát az újabb döbrögista gumicsontra! Rágja állizom-gyulladásig! Vagy a következő gumicsontig!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nesztek! Rágjátok! bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Kazárok a kazárok ellen. szerint:

  Oké admin terelni.
  Az oroszok nem bohocok.
  A Budapesti szervezettbunozes, jobb ha kihagyja az oroszokat a bohockodasbol.

  Utoljara szolunk.

 2. Kazárok a kazárok ellen. szerint:

  Tisztelt Orbán es bandája.
  Kerjuk ne menjen a napra, ha vaj van a fejen.

  Ezt nagyon fontold meg ,hogy az oroszal baszakszol ugy fogsz zokokni mint egy taknyos kurva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.