Óóh!

Rendkívül ritka, “bevándorlást késleltető” betegségben szenvedhet Lázár János

Kapcsolódó kép

A magyar miniszter világritkaság. Több forgatókönyv létezik, elég ha annyit mondunk, az egyik az, hogy Lázár János és Ghaith Pharaon rokonok.

“Nincs használható ujjlenyomatom” – osztott meg Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter egy személyes információt a kormányinfón, hogy ezzel is mentse a Pharaon-ügyet. Lázár Jánosnak – szakszóval – dermatoglífiája van. A barázdák nemcsak a tenyér, hanem a talp felszínéről is hiányozhatnak.
A medicalonline.hu pár éve megírta, hogy egy izraeli genetikus, Eli Spercher kiderítette, a rendellenességért a Smarcad1 nevű gén felelős. A betegség következtében nagyon lecsökken a fehérjék számát a bőrsejtekben, emiatt alakulhat ki az ujjlenyomatnélküliség.
A sajtóban eddig egy svájci családról lehetett olvasni, azonban kiderült, van még pár érintett, de nagyon kevés, összesen négy családról írnak a betegséggel foglalkozó cikkek. Spercher a svájci családot vizsgálta és itt sem találta meg minden családtagnál a betegség nyomait.
A betegség neve akár a kampányban is működhetett volna: “bevándorlást késleltető” betegségnek hívják, mert ha az ember nem Ghaith Pharaon, akkor bizony gondot okozhat neki, hogy országot váltson.
Ha eltekintünk a lehetőségtől, hogy Lázár János és Ghaith Pharaon rokonok, akkor még mindig fennáll a lehetőség, hogy két másik nagyon ritka betegség egyikében szenvednek. A dermatoglífiája a Naegeli-szindróma és a Dermatopathia pigmentosa reticularis is hasonló tünetekkel járnak.
Ghaith Pharaonnak azonban Lázár Jánossal ellentétben egészen biztosan van ujjlenyomata. Egy az ujjlenyomatokat is tartalmazó dokumentumot az Együtt ki is rakta az oldalára.
(HVG)
Bal-Rad komm: A mi Janink génbeteg! De olyan ritka génbeteg, hogy párját ritkítja a világon! Becsüljük meg!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Óóh! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. János szerint:

  Egyre világosabb, hogy a mi “Janink” nem normális, más szóval elmebeteg! Ennek alapján érdemesült a “Károlyi Mihály ” díjra. Elég ránézni a bugyuta vigyorgó fejére és már minden világos! 1989-ben Ceausescu korában arról volt szó, hogy ettől fogva elmebetegek nem lehetnek állami felső vezetők! De mégis lettek! Mint például Antal József, Kónya Imre, hogy ne folytassam most meg ez a Jani!

  • Kazárok a kazárok ellen. szerint:

   A baj csak az tisztelt János,hogy mind igaz amit ir, es igy már nem is olyan vicces a tortenet.

 2. szigony szerint:

  Azt lehet megállapítani, hogy az a politikai panoptikum, mely hazánkban 1990 óta megjeleníti a magyarok leggyengébbjeit, a hatalom egyik-másik szintjén erősen képviseltetve van.

  A 2010 – es választás óta kimagaslóan … IS !

  Hogy mikor várható ebben IS fordulat, az még nem nagyon látszik…. sőt !

 3. petymeg szerint:

  Ez álandóan vigyorog mint a Pinochió.

 4. petymeg szerint:

  +egy l

 5. Smith szerint:

  Ez is a kormányinfón történt:

  Az Alfahír megkérdezte Lázártól, hogy az MNA állítólagos “fegyverarzenáljára” való lecsapás után sem tartja-e nemzetbiztonsági kockázatnak, hogy a szervezet egyik vezetője, ifjabb Győrkös István a köztársasági elnök, Áder János másodunokatestvére. Kovács Zoltán kormányszóvivő a Köztársasági Elnöki Hivatal nyilatkozatára hivatkozott, amely szerint “semmilyen rokoni kapcsolat” nem áll fenn, ám
  Lázár nem kívánta kétségbe vonni “az Alfahír családfa kutatását”,
  ugyanakkor leszögezte: az államfő “tevékenysége semmilyen nemzetbiztonsági kockázatot nem jelent”.

  (Alfahír)

  Érdemes odafigyelni Lázárra, mert nem először szegi meg a pártfegyelmet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.