Szíria

Moszkvában tegnap az orosz külügyminiszter-helyettes Gennagyij Gatilov és az ENSZ-főtitkár helyettesének Szíria-ügyileg illetékes különmegbízottja Ezzeddine Ramzy arról tárgyaltak, hogy tovább kéne tárgyalni Szíriáról.

Az amerikai külügyminisztérium szóvivője John Kirby tegnapi tájékoztatóján nagy pökhendien kivágta: NEM SZOLGÁLTATNAK BIZONYÍTÉKOT ÁLLÍTÁSAIK IGAZOLÁSÁRA, miszerint az orosz légierő kórházakat és civil létesítményeket bombázott le! Ha mi azt mondjuk hogy így történt!-akkor az olyan mint a szentírás! AZT MINDENKINEK HINNIE KELL!-lehet így összefoglalni Kirby kijelentését.
Az iraki Bakhdida városában (32 kilométerre Moszultól) a kalifátusisták Abu Mu’awiya nevű latorparancsnoka írásba adta parancsát pribékjeinek: MÉG AKKOR IS TILOS RÁLŐNI AZ AMERIKAI REPÜLŐ SZERJEZETEKRE, HA AZOK A HÁZOK TETEJÉN LANDOLNAK!
Kelet-Aleppo vidékén nagy a mozgolódás. A szír kormányerők koncentrációja már becslések szerint vastagon meghaladja az ostromgyűrőbe zárt latoregyedszámot, CSAK KELET FELŐL!

Az ostromgyűrűbe zárt keleti városrész belsejéből szivárgott ki az alábbi-tegnapi-videofelvétel. A martalócok akár azt is mondhatnák rá, hogy “az ördög a falon”! Ugyanis Bashar Al-Assad elnököt ábrázoló és dicsőítő-várő plakátot videoztak.

A kurdok és a “FSA” (“Szabad Szíriai Hadsereg”) meg a törökök nagyban lövik Al-Bab kalifátusistáit. Ebbe a buliba egyelőre a szír kormányhadsereg még nem avatkozott be.

kelale

Aleppo délnyugati Rashiddeen és Aqrab kerületeinek maradvány latorerőit számolja fel tegnap óta a szír kormányerő, az orosz légierő támogatásával.
Igor Konasenkov vezérőrnagy orosz HM-szóvivő ma reggel Moszkvában bejelentette: Idlib-tartományban az “Admiral Kuznyecov” repülőgépei tegnap három magas rangú an-Nuszra hordafőnököt likvidáltak. Mohamed Helala, Abu Jaber Harmuja és Abul Baha Al-Asfari martalócvezérek vélhetően legalább százötven közpribékkel együtt nyúltak ki a légicsapások során.
Az orosz Balti Flotta “királya” az “Alekszander Sabalin” deszanthajója, és a Fekete-tengeri flotta “Nyikola Filcsenkov” szállítóhajója, valamint a “Georgij” és a “Cézár Kunyikov” áthaladása a Gibraltári szoroson valamint a Boszporuszon lassan kikezdi a NATO-latorszövetségi idegeket. Ekkora orosz hadiflotta jövés-menést még életében nem látott a NATO!

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.