Ajvékra gyűlnek…

A kommunizmus mérgezett örökségéről vitáznak

A kommunizmus mérgezett örökségéről, társadalmi, politikai és gazdasági hatásairól vitáznak magyar és külföldi előadók a Danube Institute és társszervezői konferenciáján november 23-án, szerdán a budapesti Benczúr Házban.

kem

A kommunizmus mérgezett örökségéről szervez konferenciát a Danube Institute a Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány és a Common Sense Society együttműködésében. Az eseményre november 23-án, szerdán kerül sor a budapesti Benczúr Házban a VI. kerületi Benczúr u. 27 alatt.
A kommunizmus örökségét feldolgozó konferencián reggeltől estig olyan előadók fognak felszólalni többek között, mint John O’Sullivan, a Danube Institute elnöke; Jeszenszky Géza volt külügyminiszter, Szent-Iványi István korábbi diplomata; valamint Stumpf István alkotmánybíró és Jakab András jogtudós. Gazdasági témában Chikán Attila és Bod Péter Ákos ad elő, a külföldi szempontokat pedig Nick Thorpe (BBC), Norman Stone brit történész és Jaap Scholten író hozza el a konferenciára.
(mandiner)
Bal-Rad komm: A hazai előadókat elnézve-akik azért rendesen belakmározhattak abból az örökségből-olyan mérgező nem lehetett az az orökség! Föl is falták mind!
Most legföljebb amiatt síránkozhatnak, hogy még több kellett volna belőle.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ajvékra gyűlnek… bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. cicvarek szerint:

  “A hazai előadókat nézve…”
  Zsidrák mind.

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Magyar részről csupa “rendszer” (értsed: módszer és köpönyeg) váltó kommunista.
  Egész morbid társaság gyűlésezik majd, a “magyarok” (nekem ők nem azok!) részéről pedig majd pont azok ítélik el a volt rendszert, akik annak emlőin nevelkedtek, annak szinte minden plusz-megkülönböztetett előnyét élvezték.

  Az ilyenekről mindig “Szondi két apródja” története jut eszembe.
  Ott a Drégely várát ostromló török pasa a végén kivégeztette az árulót, amikor az a jutalmáért jelentkezett nála – mondván: “ha őket elárultad engem is elfogsz”

  Kár, hogy ilyenek csak a mesében vannak. 😛

 3. Istvan szerint:

  A kommunizmus mérgezett öröksége…Azannya!!
  De milyen fasza dolog volt elketyerélni saját zsebre ezt a mérgezett örökséget!
  Remélem,belekékül a pofátok előbb-utóbb!
  De inkább előbb!

 4. szigony szerint:

  Nem nagyon lehet azon csodálkoznunk, hogy egy állandó félelemben élő rendszer – mert saját rentabilitását maga sem gondolja komolyan, hiszen az ellentmond minden emberiességgel, a haszon egyéni kisajátítása révén – a legnagyobb ellenpontját képviselő igazi emberi rendszert mint halálos ellenségként éli meg.

  Ellene minden lehetőséget – a maga lehetőségén felül IS – megragad, az emberiséget mély sötétségben tartva, róla kígyót-békát hazudozva küzd még a megjelenésétől IS félve.

  A mostani demonstráció hazai résztvevőit ismerve pedig a silányság megjelenése miatt az elítélésre kerülő eszmének nincs semmi oka félelemre… a továbbiakban sem !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.