Bevált…

Átverés volt a rezsicsökkentés – A számlák megmutatják

fusz

Egy átlagos gázfogyasztó számlái egyértelműen megmutatják, hogy átverés a rezsicsökkentés. Csak vissza kell menni a kormányváltás előttig. Valójában nem megtakarításról, hanem túlfizetésről van szó.

Holoda Attila beszélt a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában kifejtette: szorosan véve az árak valóban csökkentek, de sok egyéb más rakódott rá. Ha összehasonlítjuk a számlákat, szomorúan fogjuk tapasztalni, hogy a rezsit ugyanolyan megterhelő kifizetni, mint korábban. Kamunak minősíthető a rezsicsökkentés – mondta. Arról nem beszélve, hogy 2008-tól egy nagy áresés következett be a nemzetközi energiapiacon, amit a rezsicsökkentésben résztvevő állami irányultságú vállalatok szépen lenyeltek és tartalékolnak. Vagyis a versenypiacon nagyobb mértékben csökkentek a gázárak, mint amennyit a lakosság érzékelhetett a kormány nagy csinnadrattával körített árfaragása révén.
(népszava)
Bal-Rad komm: VISZONT a számlákon ott szerepel, hogy qrmányunknak köszönhetően milyen jólis jártunk! Azazhogy: ha qrmányunk nem cinálja meg a rezsicsökkentést, milyen pórul jártunk volna!
A pórnép ennek örül. Honnan is tudhatná, hogy MÁS ORSZÁGOKBAN-minden qrmányzati hókuszpókusz nélkül-VALÓBAN SZÁMOTTEVŐ MÉRTÉKBEN CSÖKKENTEK a rezsidíjak. (A Döbrögisztán nyomdokain járó Maradék-Ukrajna kivételével)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Bevált… bejegyzéshez 6 hozzászólás

  1. cicvarek szerint:

    A számlákról el kell tüntetni a zsidrák kormány reklámozását.

  2. hu szerint:

    ..hazugság!!!..nekem kb 40% -al csökkent fűtés számlám, 5 év alatt!!!…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.