Donbassz

Az USA Nemzeti Hírszerzési Igazgatóságának vezetője James Clapper az amerikai kongresszus hírszerzési ügyekkel foglalkozó különleges bizottságának tegnapi meghallgatásán kijelentette: ő nem lát esélyt a Minszk-2 megállapodások betartására.

A “tűzszünet” utóbbi időkben történt megsértésének meredeken emelkedő száma és durvasága semmi jóval nem kecsegtet.

clep

Clapper szerint a minszki paktum megállapodásainak betartása/betartatása a két országon (Oroszország és Maradék-Ukrajna) múlik.
Mindenesetre a CIA és az FBI kijevi kihelyezett tagozatának alkalmazottai vad iramban hagyják elfele az ukrán Legfőbb Ügyészség kijevi székházában berendezett rezidenciáikat, és települnek át Csehországba és Romániába.

Maradék-Ukrajna hajlandósága ismert. A kijevi bábrezsim csapatai nem függetlenek a valcmani birodalom szándékaitól. A dolgok nem úgy történnek, hogy néhány latorparancsnok a hasára csap, és…
Mindennek rendje van! Az eseményeket Kijevből irányítják.
A tegnapi donbasszi fronttörténések sok bizakodásra nem adnak okot. Az egy történet, hogy-kiváltkép és főként-a DNR-területe folyamatos latortüzérségi támadások alatt áll. Már-már megszokott dolog. Tegnap viszont kiterjedtebb harci cselekmények történtek.Főként a Donyeck-Mariupol közötti vonal mentén.

Az LNR-frontszakaszon “CSAK” 11 helyet ágyúzott a valcmanista latortüzérség. Bár ez nagyjából duplája az utóbbi időkben “megszokottaknak”.

szem

Jelentések szerint a tegnapi nap a 2016-os esztendő “legszigorúbb napja” volt. Az idén ilyen méretű agresszió még nem érte a donbasszi Népköztársaságokat!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. feketerigo szerint:

  Meddig varnak meg? Mikor csapnak vissza egy nagyot!!

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Az USA Nemzeti Hírszerzési Igazgatóságának vezetője James Claper……. kijelentette : ő nem lát esélyt a Minszk 2 megálapodások betartására. Hát elég későn jutott ERRE A MEGÁLAPITÁSRA ! Ez a “megálapodás” KEZDETTŐL FOGVA egy HALVA SZÜLETETT NAGYMAMA VOLT, és a továbiakban is az lesz. Luganszk, Donbasz, és Kijev között akkora a feneketlen szakadék, hogy 100 év kevés lesz a megbékélésre, ha egyáltalán lehetek ekkora optimista. Ez az egyezmény a létrejöttétől kezdve HALÁLRA VOLT ITÉLVE . Csak egy mód van a megoldásra, az pedig katonai megoldás, rengetek áldozattal, sajnos. A Donbasziaknak, Luganszkiaknak,ha kedves az életük, hagyományuk, fent maradásuk gyorsan- melepetés szerüen, fél győzelem -radikálisan cselekedniük kel . Rá lesznek kényszerülve. Külőmben egy “Donbasz” hírben Zachancsenko kijelentette, hogy egy V.V. illető az első csapást tanácsolta neki, ami azt jelenti, hogy keletről szabad kezet kapott. A”Normandiai négyek” is rájöttek, hogy felesleges a végnélküli, eredménytelen “tanácskozások”, cselekedjen a KÉT ÖSSZEVESZET FÉL A SAJÁT BELÁTÁSA SZERINT. Legalábis ez az én saját benyomásom .

  • petymeg szerint:

   Ja mikorra feltöltötték vastagon az állományt és a technikát!
   Hát jauvan csinyájátok.

 3. .... szerint:

  Putyin nem akarja Donbaszt megmenteni Kijevtől. Saját szavaival: Porosenkot támogatni is fogjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.