Már a Patkány GO miatt is szabálysértési eljárás indult.

tuzokol1

 

 

 

Wieszt Ferenc r. alezredes is húzza ki a nyelvét a bankárok és politikusok seggéből!

ale

Wieszt Ferencet már 2013-óta ismerjük. Ő volt a parancsnok a Kápolna utcai kilakoltatásnál. Az első komolyabb jelek a nyelve beszorulásával kapcsolatban 2015 nyarán a Bajcsy leülésnél mutatkoztak. – Kicsikét valótlanságokat írt a jelentésébe.
Most viszont a feljelentéséből egyértelműen megállapítható, hogy vakon követi a parancsolói utasításait.

… és ha az a parancs, hogy Póka szervezője volt valaminek, akkor Wieszt Ferenc, Reich, és Perjési Tomik leírják. Még az sem zavarja őket, hogy hülyét csinálnak magukból.
Az első Patkány GO forduló 2016. 09. 18. napján nagy izgalmakat gerjesztett. Látszik ez abból a hatalmas rendőri készültségből, ami az internetes beharangozók alapján megvalósult.
A helyszínen minden rendben zajlott. Gyakorlatilag gördülékenyebben, mint a második, októberi fordulónál, vagy sok, előre bejelentett Patkánykeresőn.
Molnár Csaba r. őrnagy pontos, tényszerű, öt oldalas jelentésben leírt minden fontosat.
Említette a felvonultatott rendőri erőket, felkészülésüket. Beszámolt a helyszínekről, pontos névsort készített a játékban résztvevőkről.
Leírta azt is, hogy az ilyen jellegű megmozdulás milyen kihívást jelent a rendőrség számára.
A jelentés tartalmazza azt is, hogy nem volt látható szervezői tevékenység senki részéről. Annak ellenére sem, hogy egymás tevékenységéről tudtunk.
Annyira jó, és pontos Molnár Csaba r. őrnagy jelentése, (az eddigi tapasztalataink alapján ezt is vártuk tőle) hogy legközelebb nem csak két hónap után az eljárásban szeretnénk látni jelentését. Sokkal hamarabb szükségünk lenne rá. Akár már másnap, mert akkor nem kellene az összefoglaló megírásával vesződnünk. Egyszerűen feltölthetnénk a netre az Ő írását.
A mellékletben ez a jelentés is elolvasható a többi hivatkozott irattal együtt. Érdekes olvasmányok. Szintén mellékelem a BRFK szemfüles munkatársai által a netről letöltött képeket, bejegyzéseket. Sajnos csak feketében tudták kinyomtatni. Olvasható még a vallomásom is.
A mellékletek itt érhetők el:
https://www.facebook.com/Nemadomahazamat/posts/1596570557035550
Na, ennyire már nem vagyunk elragadtatva Wieszt, Perjés kettős által jegyzett feljelentés tartalmától, amit Reich Tamás által készített „hivatalos feljegyzés”-re alapoztak.
Történt ugyanis, hogy ezek addig kutakodtak a neten, amíg Reich megtalálta a „Nemzeti patkány GO. – Előjáték” című videót. Íme a mindent eldöntő bizonyíték:

Ez a Reich azt írja, hogy a mozgalom vezetője, vagyis én, arra szólítom fel az embereket, hogy 2016. szeptember 18-án menjenek a nemzet patkányaihoz (bankárok, politikusok) és ott tegyenek ki feliratokat.
A feljegyzés alapján a másik Tomi, a Perjési, no meg Wieszt Ferenc a feljelentésében szervezőnek jelölt meg engem.
Ez így azért elég vicces. Szerintem törzszászlósként, főtörzszászlósként, alezredesként illene olyan képességekkel rendelkezni, hogy egy háromperces videó részletet a szavak általános jelentése szerint értelmezzenek. Legalábbis én ezt elvárom.
Ha bárki megnézi a fenti videót, akkor láthatja, hogy Reich Tomi valami által befolyásolva volt, ha azt hallotta, hogy Póka László felszólítja az embereket, hogy az emberek menjenek a nemzet patkányaihoz 2016. szeptember 18-án.
Nem, én nem azt mondom a videón, hogy menjenek oda az emberek.
– Az elején elmondom, hogy lesz egy megmozdulás 2016. szeptember 18-án.
– Ez után közvetlenül elmagyarázom, hogy miről szól a játék. Nem én mondom, hogy menjenek oda, hanem arról szól a játék, hogy menjenek oda az emberek. Ez azért nem ugyanaz.
– Eddig sehol nem beszélek arról, hogy én szervezném, vagy, hogy én kérem, hogy elmenjenek. Nem is szólítom fel az embereket erre. (Talán nem véletlen, mert még rámvernék, hogy én vagyok a szervezője. Ez a rámverés mostanában a szórakozása néhány, bankárseggnyaló Bucsek által irányított rendőrnek.)
– Az meg mégsem lehet szervezői tevékenység, hogy piCsányi háza előtt elmondom, hogy véleményem szerint miről szól egy játék, amiről nyilvános elérhetőségekről értesültem, mint ahogyan bárki értesülhetett.
– Már a címből is látszik, hogy ez, ami történik a videón, nem a játék szervezése, hanem maga a játék. „Előjáték”
Igazán nem a rendőrség hatáskörébe tartozik annak felrovása, hogy nem vártam meg a játék hivatalos dátumát, hanem már korábban egy kis izgatási célú cselekedetet hajtottam végre pár társammal szándékegységben. (Már nem emlékszem, hogy ki találta ki, hogy hazafelé menet a cib bankból álljunk meg a Laura úton, és próbáljuk ki a „Patkány GO” játékot. Legfeljebb az eredeti játék szervezői vethetnének követ ránk, hogy előzetesen izgalmi állapotba hoztuk a patkányokat.
– 1:50 körül ismét izgalmas fordulatot vesz a videó. Többek között arról beszélek, hogy reméljük, minél többen elmennek a patkányokhoz.
Úgy gondolom, hogy nagyon sok ember reméli, hogy sokan elmennek a patkányokhoz.
Most akkor mind a szervezője az eseménynek?
Vagy csak azt vonják eljárás alá, aki ki is mondja, hogy reméli? – Ebben az esetben a szólásszabadság súlyos fokú korlátozásával állnánk szemben.
Az sem járja, – mert a tisztességes eljáráshoz való jogomat sértené – hogy akkor mentesülnék a felelősségre vonás alól, ha megnevezném, hogy ki volt a szervezője az önkényesen gyülekezéssé minősített játéknak.
Biztosan van néhány olyan ember, akit ilyennel meg lehet ijeszteni. Ülnek a sötét, hűvös rendőrségi kihallgatóban elszánt rendőrökkel szemben. Lámpa világít a szemükbe. Miután elmondták nekik, hogy akár hány évet is kaphatnak, felajánlják számukra, hogy kevesebbel is megúszhatják, ha elmondják, hogy ki mit tett. – Na, én ez vagyok. Eljárás alá vontként jogom van nem válaszolni bármilyen a kérdésre.
Nem vicces, – de jobb híján nevetek rajta – hogy már sokszor hallottam meg rendőröktől, hogy ne izguljak azon, hogy eljárást indítanak, vagy elmarasztalnak. –
Majd bíróságon meg védem magam. – mondták már többször.
Meg a nagy lófaszt! Idő, pénz, és ha kikapok valami hatalommániás szabinát, aki nem néz se Istent, se videót, csak rendőri jelentést, akkor mehetek Alkotmánybíróságra, vagy Brüsszelbe.
Azt kellene már észrevenni, hogy a parancsokat vakon követő rendőrök nem csak magukat, hanem gondolkodni is hajlandó társaikat is lejáratják.
Ezt a bejegyzést most rögtön elküldöm ímélben Harkai Krisztának is, aki kihallgatott, és minden bizonnyal határozatot is hoz.
A kihallgatásom során nem elemeztem ilyen részletességgel a becsatolt videófelvételt.
HAjrá!
Póka László
Bal-Rad komm: “…a parancsokat vakon követő rendőrök…”
AZT KELL(ene) MÁR ÉSZREVENNI, HOGY ŐK A RENDSZER NYUGALMÁNAK A GARANCIÁI!
Annak a RENDSZERNEK, amelynek egyik-ha nem a legfőbb-tartópillérei a BANKOK ÉS A BANKÁROK! A másik a POLITIKUSOK!
A rendőrség AZ Ő NYUGALMUKAT HIVATOTT GARANTÁLNI BÁRMI ÁRON, a kiadott parancsokat vakon végrehajtva! Még ha gondolkodnak is közben!
A bíróság majd igazságot tesz! Végső esetben Brüsszelben! Hiszen JOGREND VAN!
A RENDSZER MÁSIK TARTÓPILLÉRE A JOGSZOLGÁLTATÁS!
A jogalkotók meg a politikusok, akik a bankok profitját biztosítják!
Ilyen egyszerű ez! És evidens!
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
 
Kategória: OTTHONVÉDELEM | A közvetlen link.

Már a Patkány GO miatt is szabálysértési eljárás indult. bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Kazárok a kazárok ellen. szerint:

  Jo a koment Mr Szn.
  Ezért omlott ossze a rendszer.
  A bunozo mindegy milyen ruhát vesz magára.
  Oltonyt
  Jogász jaketett
  Rendor egyenruhát.

  A cselekedeteirol iteltetik meg mindenki.

  Nem ismerjuk Vejsz urat, de kivizsgáljuk.
  Vejsz urak nak csak annyit az eszaki sarki bányákban kemények a hétkoznapok,
  elvezze minden percet amit kárpát medence remek klimája nyujt jelen idoben számára, ha igazolást nyer a vád.

 2. Kazárok a kazárok ellen. szerint:

  Nagy has csapot vál buta nézés,
  Széles csipo .
  Nem tudnám a teste alapján beazonositani a nemét.

  O egy hibrid transz ketos nemu leny, Átmenet a férfi és a noi nem kozt.
  Ritka ronda egy humanoid.
  Egy genetikai meléktermék.

 3. Kazárok a kazárok ellen. szerint:

  Minitorozuk a magyar médiákat.
  Tisztelettel megkérjuk a Budai kazárokat ne rendor gyilosozák le az OROSZ diplomatákat Bonnyel ossze mosva.

  A mi nyomozoink jelentese Bonnyel kapcsolatban:
  Mentek a bérgyilkosok az oreg Gyorkost likvidálni,azt a 76éves tata gyorsabb volt.
  Addig OROSZOZTOK mig megjelenek számotokra PL ok.

 4. cicvarek szerint:

  Legközelebb vigyetek patkányirtót.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.