Nagy mutatvány lesz

Vona Gábor álruhás országjárásba kezd

Képtalálat a következőre: „Tiborc-kép”

A Jobbik elnöke a 2018-as országgyűlési választásig 18 vállalást tesz, az első ilyen a betelepítés minden formájának elutasítása.

Vona Gábor pénteki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: vállalásai pártja győzelme esetén a kormányzás pilléreit adják. “Két nagyobb feladattal kelek és fekszem” – mondta, kifejtve: ezek egyike a kormányváltás mikéntje, a másik pedig az, hogyan lehet hidakat építeni a szétszabdalt társadalomban.
A 2018-as választás tétjeként hivatkozott arra, hogy folytatódik-e “az orbánizmus” vagy véget ér, azaz – mint mondta – vagy a Fidesz, vagy a Jobbik. Értékelése szerint pártja maradt a remény a változásra.
Az ellenzéki pártvezető kitért arra: az elmúlt hónapokban megismert politikai stílus, vitakultúra alapján semmi jóra nem lehet számítani.
Vona Gábor első vállalásaként egy “se szegény migráns, se gazdag migráns” feliratot helyezett el egy táblán, amit azzal magyarázott, hogy minden erejével meg kívánja védeni az országot a betelepítéstől. Kormányra kerülésük esetén nem fogják engedni a “szociális és kulturális szövetek felszaggatását” – jelentette ki.
A pártelnök arról is beszámolt, hogy vállalásait minden hónap 18. napján ismerteti, majd “álruhás országjáráson” kívánja megismerni a megnevezett területet.
(propeller)
Bal-Rad komm: Látjuk lelki szemeinkkel, amint Gáborunk afféle modern Tiborcként gumicsizmában, mackónadrágban, pufajkában és svájcisapkában tolja a zörgő biciklin a téli tüzelőt, és…nyakában lóg a tábla. “Én vagyok a leendő miniszterelnök!”
Mintha nem tudná, hogy mi van Döbrögisztán vajdaságban!
Tényleg ennyire buta lenne? Szerinte CSAK két lehetőség van? “…vagy a Fidesz, vagy a Jobbik…”
Talán arra kéne elsőként törekednie, hogy a döbrögista hordából ÖRÖKRE ELÉG BÁRMI ÁRON! (Persze nem csak rajta múlik a horda politikai likvidálása!)
Utána lehetne azon elmélkedni, hogy de jó is lenne miniszterelnöknek lenni!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nagy mutatvány lesz bejegyzéshez 23 hozzászólás

 1. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Vona egyszer így már végigjárta az országot – akkor nőtt is a JOBBIK támogatottsága. Szerintem azt próbálja megismételni – vagy sikerrel, vagy nem.
  Az viszont minden kritika ellenére ki lehet jelenteni, hogy ő az egyetlen parlamenti frakcióvezető, aki elmegy a néphez és nem a népet hívja-rendeli magához.
  Vonának van rengeteg hibája, de a “felhozatal” közül még a legelfogadhatóbb.
  A magam részéről a JOBBIK esetleges kormányra jutását egy lépésnek tartom ahhoz, hogy Hazánk sorsa a megfelelő irányba mozduljon el.

  • józsi szerint:

   +1

  • Emeric szerint:

   Te figyu, a Thürmer Gyulához mit szólnál? Szerintem többet tudna tenni ugyanazzal a hatalommal mint Vona.

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    Te figyu, a Thürmert nemigazán akarja az az “istenadta nép”, hogy Arany János Walesi Bárdok versének egyik megfogalmazását idézzem neked.

 2. Misa szerint:

  Sajnos a jobbik nem alternatíva, csak egy narancs arc.
  A rendszert elfogadja.
  A valódi változáshoz szükséges , társadalmi rendszer változtatás, nem célja.
  A változást egy kapitalista rendszer korlátai között, akarja megvalósítani, ami természetesen nem lehetséges.
  El sem ismeri, tévútnak tartja a Kádár rendszer társadalmilag igazságos rendszer működését.
  Olyen rendszerek a példái, A monarchia, korrupt, 3millió kitántorgó, Trianont előkészítő rendszere, horthy 3millió koldus, kifosztott zsellérje szemben úri-murija, ahol kevesek az egész ország, mély szegénysége árán dőzsölnek.
  Nyílvánvaló , ha dialektikusán nézzük, a fő irányvonalaikat, nem látható valós különbbség, közte és a narancs horda között.
  Az egyik narancs, a másik narancseb(b)

  • józsi szerint:

   Álljatok össze, hirdessetek programot, és nagyon sokan fogunk rátok szavazni! De gyorsan!

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Misa.
   Na mindegy, hosszú. Vitatkozni, érvelni csak azzal szemben érdemes, akik rendelkeznek az alapvető ismeretekkel a szóban forgó tárgykörben és nem a mantrát tolják.

 3. Tarna szerint:

  Esküszegő, hazudozó, köpönyeg forgató.

 4. Kodzsek szerint:

  Vona Erzsike, ha feltűnne a mi utcánkban, röhgtön szólnék neki, itt nincs zsinagóga, sem meleg klub. Senki itt nem iszik Haynau egészségére, mint Ő teszi, és senki nem tartja a 48-at lázadásnak a felkent uralkodó ellen, mint Ő.
  Szóval, ha idehozná a fene, lehet elvernék, és ismerve a zsidók félős voltát, biztosan nem jön a mi utcánkba.
  Igaz Thürmer esetén még rondább lenne a helyzet.

  • vitorla123 szerint:

   Türm,er folyamatosan járja.Soha sehol nem bántották!Ponyátna?

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Nyomod a Habony féle 888 és Ripost mantrát.
   nem illik rád a Homo Sapiens (gondolkodó ember) jelző.
   Tudod aki mint te is mások után megy, nem lát mást maga előtt csak szaros valagakat. 🙂

   • vitorla123 szerint:

    Csak visszatérek a mocskolódásod figyelmen kivül hagyva a tegnapira.Azt mondod,a kommunista tolvaj,amikor elveszi a harácsoló vagyonát.Vagyis az állítod,ha a lopott holmit visszaveszem attól aki jogtalanul,rablással,csalással,lopással veszi el az életem munkaidőben kifejezett részét én tolvaj vagyok.Pedig a harácsolás ha jobban meggondolod értelmetlen dolog és a fejlődés gátlója.Magas életszínvonal csak a harácsolás kiküszöbölésével és állandótanulással (káderfejlesztési terv) érhető el.Nem árt ha ez nem történelem.

    • vitorla123 szerint:

     Megszólal az MNA-tag: fideszesekkel is kezet fogtak

    • "Szélsőjobb" :D szerint:

     Vitorla szerinted mindenki tolvaj, aki megdolgozott valamiért és előteremtett valamit.
     azon kívűl a te életed nem veszi el senki. Sem munkaidőben, sem azon túl. Ugyanis nem kellesz sem te, sem az eszméid senkinek.

 5. petymeg szerint:

  Nem akarom védeni de az igazsághoz hozzá tartozik,hogy gyurcsány is körbe járta az országot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.