Asszony! Hol a pénz?

Az Ön családjára is jut 10 millió forint, csak nem tud róla

tef

Az utóbbi években jelentősen átalakult a megtakarítások szerkezete. A teljes népességet tekintve egy ember átlagosan havi 10 ezer forintot rak félre, háztartásonként pedig 10 milliós pénzügyi vagyon felett rendelkezünk.

Csecsemőtől aggastyánig egy magyar havonta átlagosan 10 ezer forintot tett az idén félre, és majdnem ugyanennyit nyert is havonta a meglévő megtakarításain. Egyebek között ez is kiderül a Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss adataiból. A háztartások ugyanis az idén január és szeptember között összesen 897 milliárd forinttal gyarapították a pénzügyi vagyonukat, ehhez jött még hozzá csaknem ugyanennyi hozam is – számol be a Világgazdaság.
A háztartásoknak így a harmadik negyedév végére már 42 353 milliárd forintnyi pénzügyi vagyonuk volt – ez történelmi csúcs, és háztartásonként több mint 10 millió forintot jelent…
(Forrás: profit7)
Bal-Rad komm: “…háztartásonként több mint 10 millió…”
-Igaz, csak forintban. De van! Több mint tízmilliós PÉNZÜGYI VAGYON! Mekkmesterék kimutatták!
Úgyhogy hiába sír a szánk…! Van pénzünk!-csak tagadjuk!
A fenti cikknek csak jóformán a bevezetőjét copyztuk! Éppen elég az! Ha még azt is idéztük volna, hogy “…A párnacihában rekordösszeget, 3800 milliárd forintot tart a lakosság, ebből 317 milliárdot valutában…”
-De hogy az idézett cikk másik sarkos megállapítása se maradjon ki: “…Az eloszlás persze nem egyenletes. A vagyon tizede nagyjából 50 ezer privátbanki ügyfél számláján lehet, miközben a különféle megtakarításokkal kapcsolatos felmérések szerint a lakosság döntő része nem vagy alig rendelkezik spórolt pénzzel…”
-Úgyhogy még mielőtt nekiugranánk asszonyainknak, hogy hol a pénz?-gondoljunk bele: lehet ám hogy a mi familiánk IS a lakosság döntő többségéhez tartozik!
NEM AZ ÚJ NEMMZETTHY ELYTH TAGJA!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Asszony! Hol a pénz? bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Kazarok a Kazarok ellen. szerint:

  Beszéljunk a pénzröl.

  2017-ben konyec,hogy a kaztár fog egy üres papirt és rányomtatja,hogy pénz.
  A FIAT-MANIT betiltják.
  Csak artanyfedezetü pénz kerülhet forgalomba.

  Tisztelt kazárok,önök max WC papirt tudnak elöállitani 2017-töl.

 2. Sub Zero szerint:

  Ez az üvegzseb program? Valahogy nem így képzeltem.

  • vitorla123 szerint:

   Az átlag csalóka. Az uj gazdag harácsolóknak valóban van.Nem ennyi hanem sokkal több.És odahaza,meg külföldön tartják.Az ujszegények pedig ököllel törlik a szemüket,mert kenyíeret sem tudnak venni a családjuknak.A megoldás az,hogy az esztelen harácsolást be kell tiltani.-Proletárdiktatúrával.Az átlagot meg oda adni az uj szegény magyaroknak.Jobban fogják hasznosítani,mint az uj gazdag harácsolók.Már ha tényleg létezik ez a vagyon.

 3. Istvan szerint:

  Nem létezik!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.