Patkányok sütkérezése

Farkas Flórián: “nincs mitől félnem, nem bujkálok”

buba

Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselő, a Lungo Drom elnöke nem tervezi, hogy visszavonul az ellenzék támadásai miatt. “Nincs mitől félnem, nem bujkálok” – nyilatkozott a Magyar Időknek.

A lap szombati számában publikált interjúban kifejtette: nemcsak személyét, hanem az egész cigányságot támadják, próbálják megosztani őket. Úgy vélekedett, hogy a “hadjárat” az önkormányzati választás után kezdődött, miután a Lungo Drom mindenhol nagyon komoly eredményt ért el, ahol jelöltet állított.
“A Fidesz körülbelül 3500, mi pedig 2400 helyet fogtunk, míg az utánunk következő Jobbik csak 468-at. Ez azt jelenti, hogy sikerült a magyarországi cigányságot egy saját közösségi érdekeit felismerő és azt képviselő, kikerülhetetlen politikai tényezővé szervezni” – mondta.
Hozzátette, mindehhez egy sikeres felzárkózási program párosul, amelyet a kormánnyal együttműködésben hajtanak végre, míg az előző kormányok romastratégiája abban merült ki, hogy segélyen tartották a cigány közösségeket, hogy azok minél kiszolgáltatottabbak legyenek az aktuális hatalomnak. “Ezért is ütnek minket!” – jelentette ki.
Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) működése Farkas Flórián szerint nem kerülhet veszélybe amiatt, mert az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) úgy határozott, visszafizetteti az ORÖ-val a Híd a munka világába programra felvett 1,6 milliárd forintot.
“Ha a szervezet jól gazdálkodik, a működéssel sem lesz gond. Az viszont elképzelhető, hogy a visszafizetés menetét újra kell gondolni. Meg kell vizsgálni, hogy milyen konstrukcióval, átütemezéssel lehet könnyíteni a helyzeten” – reagált arra, hogy az a hír járja, nem tudják teljesíteni, amit az Emmi elvár tőlük.
A képviselő szerint a Híd a munka világába program akkor romlott el, amikor összeférhetetlenség miatt lemondott az ORÖ elnöki posztjáról. A projekt akkor rossz kezekbe került – mondta.
Arra a kérdésre, valóban súlyos gondot okoz-e az oktatásban a szegregáció, kifejtette: amióta a cigányok is demokratikusan választhatnak maguknak vezetőt, és megvannak azok a fórumok, ahol kifejezésre tudják juttatni a véleményüket, az önjelölt jogvédők kora lejárt. Azok a szervezetek, amelyek ezekben az ügyekben felszólaltak, nem is a cigányság képviselői, csak a botránykeltésben érdekeltek.
“Sajnos, időnként eredményesek, mint a kaposvári iskola ügyében. Jómagam Balog Zoltán miniszter úrral értek egyet, aki kiállt a huszártelepi iskola mellett” – mondta.
Arra a felvetésre, hogy egy kiszivárogtatott hangfelvétel szerint neki is szerepe volt Hegedűs Istvánnak, a ORÖ volt elnökének megbuktatásában, közölte: Hegedűst nem buktatta meg senki, lemondott tisztségéről. Az ORÖ-ba kétharmaddal bekerült Lungo Drom elnökeként azonban természetesen figyelemmel kíséri a szervezet munkáját, és odafigyel a szervezet képviselőire – tette hozzá.
(atv)
Bal-Rad komm: Előkerült “A” Flóri is! Sütkéreznek a patkányok és egyéb kártevők!
“…mi pedig 2400 helyet fogtunk…”
-Miért is bujkálna? “…természetesen figyelemmel kíséri a szervezet munkáját…”
MI IS FLÓRI!
Amúgy a veszett jószágra jellemző, hogy nem fél! Elhagyja az egészséges félelemérzete! Ez okozza a megérdemelt vesztét!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Patkányok sütkérezése bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. Kazarok a Kazarok ellen. szerint:

  Az utolso mondatod Mr Szncs szorol szora igaz.
  Munkám során mindig,megdöbenek mikor a bünözök megdöbbenek,
  hogy ök nem értik,hogy ez velük, hisz mindent megtehetnek.

  Az a döbenet a legszebb a munkánkban,mikor a bünötök megdöbbenek.

  • Kazarok a Kazarok ellen. szerint:

   Fiaim a képen ti már a Frencs hirszerzéls prédai vagytok.
   Igazi vadhajtás lesz,gyönyörü vadászat.

   • Kazarok a Kazarok ellen. szerint:

    A Budapesti cigo,meg a zalai informatikus kazár gyerek
    pénzért adják a terroristáknak a magyar letelepedési engedelyt.

    Ez van mikor a kocsma szint a parlamentbe kerül.
    Ez valahol Afrika közepén elmegy, de itt Europa közepén
    egy kicsit durva.
    Mentek vissza a kocsmába hülye csürhe, barom Soros ez van mikor a cigány sorrol csinálsz minisztert.

 2. brekk szerint:

  „Az viszont elképzelhető, hogy a visszafizetés menetét újra kell gondolni.” – Ez a visszafizetés egy vicc, egy bohózat, hiszen a többi cigány szervezettel együtt az ÖRO is állami pénzekből tartatik fenn. A leghatékonyabb és egyedül igazságos visszafizetés az volna, ha az összeset megszüntetnék, és nem pumpolnák beléjük a pénzt.

 3. Kazarok a Kazarok ellen. szerint:

  Most kaptuk magyarbol, a hirt hogy a kazárok háborujában
  ujabb kazárt öltek meg a kazárok.
  Csepeli Lajost likvidálták. Ö lassabb volt mint az öreg Györköst, el is hunyt.

  • Kazarok a Kazarok ellen. szerint:

   Na most ilyenkor a mi nyomozoink a Lázár fivérekre koncentrálnak
   Azt szükitik a kört.
   Két hét mulva pontossan megmondjuk, kik ölették meg Lajcsit.
   A végrehajtok csak nem a colombo restiben edték a napi menzájuk?
   Ez csak egy olyan költöi kérdés volt.

   Bezzeg az a köcsög Györkös nem hagyta magát lelövetni.

   • vitorla123 szerint:

    Az nem világos,hogy ott mi történt.Az eljáró rendőrük biztosan hibáztak.Nem tudni hány emberéletbe kerül.Az alvilágban is szabály:RENDŐRRE NEM LÖVÜNK! Beláthatatlanok a következmények!

    • Smith szerint:

     Tudja, hogy szokott ez lenni vidéken… Megittak egy jó liter házi pálinkát, kicsit összeszólalkoztak és előkerült az esernyőtartóból a betárazott Kalasnyikov. Amerikában ez mindennapos dolog, nálunk még csak most kezd ennek hagyománya lenni.
     Komolyra fordítva a szót. Nem mondanak semmit, akkor ne csodálkozzanak, hogy megélénkül a fantázia és mindenki konteók gyártásába kezd.

    • varga istván szerint:

     györkös nem löhetett ak-val mert akkor rendör feje lerepült volna…

  • Szaszi szerint:

   ” Pá­lyája kezdetén a Dél-pesti Vendéglátó-ipari Vállalatnál dolgozott, két évig a későbbi miniszterelnök, dr. Boross Péter beosztottjaként. 1989-ben került kapcsolatba a Szolnok és Vidéke Áfésszel, ahol eleinte főosztályvezető elnökhelyettes volt. “

 4. Turzó István szerint:

  Nem értem, hogy ezt a szegény Farkas Flóriánt miért piszkálják – hát ez egy igazat mondó ember! … – “Nincs mitől félnem, nem bujkálok” – nyilatkozott a Magyar Időknek. Hát ha egyszer … – Nincs mitől félnie !!! Csak a törvénytisztelő polgárok gondolják ‘valamiért’, hogy neki kellene félnie valamiért !!! … – ‘de, ha egyszer nincs miért!’ – mert hogy mi átlag emberek mindig magunkból indulunk ki – még azt hisszük, hogy ebben az országban ha bizonyos dolgokat megtesz valaki, akkor arra a ‘törvény’ szigora lefog súlytani … mint ahogyan miránk egészen biztosan lesúlytana – hasonló helyzetben !!! Csak hogy itt, ebben a helyzetben ‘valami’ nem stimmel, mint ahogyan az egész magyar vezetéssel sem !!! Miután ma Magyarországon Orbán a fő gengszter a válogatott bandájával fölül írja az élet szokásos törvényeit azzal a mondással, hogy … – “amit szabad Jupiternek, azt nem szabad az ökörnek!’ – nem kell csodálkozni !!! És mind ezt a véres verejtékkel ki izzadott jótéteményt miértünk – magyarokért teszi! … – legközelebb is rájuk kell szavazni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.