Donbassz

Kijevben Valcman Nyalókakirály erősen lógatja az orrát! Olyan hírek keringenek, hogy az új amerikai elnök Trump beköltözési bulijára őt nem hívják meg. Hát Donbassz pusztításával vigasztalja magát!

Zajcevoban tegnap késő délután két civil halt bele az esztelen latortüzérségi terrorba.
A Dokucsajevszkhez közeli Sztila nevű falura legalább ötven “Grad” rakétagránát hullott. A falu 14 lakóháza vált romhalmazzá. Sztilában négy civil életet követelt a valcmanista terror.
Az este hat óra tájban kezdődött és éjjel kettőig kitartott latortüzérségi attak Jaszinovataját és Gorlovkát verte leginkább. Ivan Prihodko gorlovkai polgármester serint Gorlovkára legalább 130 gránát hullott.
A donyecki északi-nyugati-déli ív minden négyzetmétere megszenvedte a mára virradó éjszaka gránátzáporát. Sztaromihajlovka ostrom után! “Minden nap lőnek bennünket!”

Marinyka DNR-erői által ellenőrzött része teljesen polgármentesült. Az utolsó civilek is elmenekültek tegnap délután az esztelen ágyúzás miatt.

Délen különösen Kominternovo, Szahanka és Novaja Tavrija részesült mára virradóan külünösen kegyetlen támadásban. Főkét 152 milliméteres tarackokkal ágyúzták őket, de jelentések szerint 203 milliméteres “Bazsarózsákkal” is hintette a latortüzérség Dokucsajevszkből a vidéket.
“Itt nők, gyerekek éltek-élnek. A többség már elmenekült a háború miatt! A (kijeviek) nagyon is jól tudják, hogy hová repülnek a gránátjaik! Köszönjük Porosenkonak!”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Kósa Lajos szerint:

    Miért tűrik válaszlövés nélkül?.. Nincs mivel válaszolni?

  2. TERMIN8ATOR szerint:

    Kijevben Valcman nyalóka király erősen lógatja az orrát ! …. hogy az uj Amerikai elnök,Trump beiktatási bulijára őt nem hívják meg. KÖSZÖNHETI SAJÁT MAGÁNAK ÉS AZ “UDVARTARTÁSÁNAK” a választási kampány alatti viselkedésének. Kígyót békát rakott Tumpra, minden energiát a szönyszülött nőstényördög megválasztásába rakot, noha semi beleszólása sem lett volna más álam belügyébe, ahol csak tudta mocskolta Trumpot, és még lenne pofája odadugni az orrát !? NINCS BŐR A POFÁJÁN ?! VISELJE MIATTA A KÖVETKEZMÉNYEKET ! A Donbasziakra meg már NINCS IS JELZŐM, a birkaságuk miatt ! Vagy már vissza akarnák csinálni az egész folyamatot amit idestova három ével ezelőt elinditottak ? Valcman aklába szeretnének vissza térni, csak nem tudják, hogyan ? Ha ezt megtennék, talán az ottani nép fel is kkoncolná őket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.