Évfordulós bűnbánás és “oroszozás” Kijevben

Jurij Kaszjanov senior Majdan-szervező nem kicsit sokkolta Maradék-Ukrajna alattvalóit. Három évvel a fölfordulás után mintha bánni kezdené Facebook-bejegyzésében egykori eltökéltségét.

Juscsenko értelmetlen uralkodása után Janukovics minden hisztéria nélkül megnyerte a választásokat. Őt viszont NEM VÁLASZTÁSOKON VÁLTOTTÁK LE! Így tehát lehet hogy még mindig ő az elnök?-teszi fel a kérdést.
“Janukovics nem hirdette a patriotizmusát. Nem vérrel reklámozta önmagát. Nem gazdagodott háborún. Nem ígért aranyhegyeket és szavahihető volt.”

kas

Újságírói kérdésre Kaszjanov úgy válaszolt, hogy Janukovics messze kiemelkedik Ukrajna államfői közül! Így vélekedik ma három esztendővel ezelőtti tetteiről az egykori főszervezők egyike.
A fölfordulás-fölforgatás nincs összefüggésben Maradék-Ukrajna gazdasági összeomlásával! Az kizárólag a’ zoroszok műve!-teszi helyre az alattvalók gondolkodását egy jelenlegi kijevi megmondó!
A Majdan-tüntetések három évvel ezelőtti kezdetekor senki sem számított arra, hogy Oroszország a kijevi hatalom- és orientációváltás miatt elcsatolja a Krímet, majd háborút indít a Donyec-medencében, ezért nincs közvetlen kapcsolat az akkori kijevi megmozdulások és a gazdasági válság, valamint az életszínvonal visszaesése között – jelentette ki Volodimir Feszenko “neves” ukrán udvari politológus, a kijevi Penta politikai kutatóközpont vezetője.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Évfordulós bűnbánás és “oroszozás” Kijevben bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Kazarok a Kazarok ellen. szerint:

  Tisztelt Balrad olvasok.
  Mi zoroszok szeretnénk feltölteni 1 videot az ukrán értelmi szinröl.
  Ez a video nagyon durva csak erös idegzetüeknek.

 2. caporal szerint:

  Te nem is vagy москали! 🙂

  • Realista szerint:

   Nem, csak egy bolond Magyargyűlölő Erdélyi oláh troll, aki itt éli ki szellemi maszturbációját. Persze admin nagyarányú támogatása mellett, sőt aki eme jelenség ellen szót emel, az admin szemében egyből közellenség. Lelke rajta.

 3. Balázs szerint:

  Az ő tragédiájuk a Monarchiával kezdődött.
  Kultúrálisan le lettek választva az orosz népről Kievtől nyugatra, ezt nyögik a mai napig.
  Oroszok ők…csak nem tudják.
  (a jelenlegi vezetés se nem orosz, se nem ukrán)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.