Feljelentés

A Ceaușescu házaspár brutális meggyilkolása – feljelentést tett a Székelyek Világszövetsége az ügyben

“Alulírott Csibi Barna feljelentést teszek a Bukaresti Rendőrfőkapitányságon a következő bűncselekmény tényállási elemeivel kapcsolatosan:

csib

csibi

Tényállás:
A csatolt videófelvételen két személy, egy férfi meg egy nő egy csoport előtt állnak, akik valamiféle büntetőtárgyalást utánoznak, amelynek a végén a két személyt “elítélik”, megjelenik egy csoport géppisztolyos személy, majd egy fal előtt a két személyt géppisztolysorozattal meggyilkolják. A képek alapján megállapítható, hogy a két meggyilkolt személy Elena és Nicolae Ceaușescu, a volt Román Kommunista párt és a Román Szocialista Köztársaság elnöke (valamint annak felesége, de ez a feljelentésből kimaradt – szerk. megj.), amely állam a mai Románia nemzetközi jogi értelembe vett jogelődje.
A román btk. 189. cikke kimondja, hogy a gyilkosság (különböző indokokból), életfogytiglani vagy 15-20 év közötti börtönnel sújtható.
Kérvényezem azon személyek személyazonosságának megállapítását, akik az illető eljárást eljátszották, a fegyveres személyek, valamint a közvetlen kettős gyilkosok személyazonosságát. Ha bármely jel arra utalna, hogy ez a gyilkosság a törvényes kereteknek megfelelően történt, kérem az illető törvényi előírások pontosítását, a tettesek minőségét és, hogy milyen törvényes eljárással jutottak hozzá ehhez a minőséghez.
Videócsatolmányok”

Kapcsolódó:

(ruszinkarpatalja)
Bal-Rad komm: Nehéz-NAGYON NEHÉZ-végignézni ezeket a tulajdonképpen már sokszor látott videofelvételeket. A Ceausescu-házaspár tetteinek megítélése Románia népeinek a tiszte. Az eljárás azonban-amely első pillanatoktól kezdve-nélkülözött minden alapvető jogszerűséget és törvényi alapot, már túllép a román állam keretein.
Bár a feljelentést megtevő Csibi Barna járjon sikerrel! AZ EMBERIESSÉG KÍVÁNJA EZT!
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
 
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Feljelentés bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. Hun szerint:

  Bezzeg ez a csibi a Magyar erdekek melletkimiert nem tud igy kiallni? ! Ez a csibi csak neveben Magyar de valojaban semmi koze a Magyarsaghoz!

  Admin:

  Föltételezhetően román állampolgár! Föltételezhetően MAGYAR NEMZETISÉGŰ! Miből gondolod, hogy NEM ÁLL KI A MAGYAR ÉRDEKEK MELLETT? Ki az, aki ezt vagy azt megítélheti? Te? Én? Vagy egy harmadik? Döbrögisztánból?

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Csibi Barnát még az SZNT is kollaboránsnak tartja.
   Csibi általi “feljelentéstől” amúgy a Székelyek Világszövetségének (ez kb mindössze 15-20főt jelent) többsége is elhatárolódott.
   Már kétszer próbáltam az idevágó linket beilleszteni de nem ment.
   Vagy az Admin nem engedi, vagy valami más oka van.
   Amúgy a MVSZ is elküldte melegebb éghajlatra Csibit és annak szervezetének kapcsolatfelvételi kísérletét is elutasították Patrubányiék – helyesen!

  • Hun szerint:

   Admin! Ez a logikai okfejtesed most szerintem nem helytallo! Ugyanis ilyen alapon minden nezopont kerdese! De Admin ha te mondjuk Orosz allampolgarnak szulettel volna es mondjuk egy olyan allamban elnel most akiknek vezetese sohasem kedvelte az Orosz embereket, sot…. Akkor te ezek szerint szot emelnel kepzeletbeli Orosz allampolgarsagod ellenere az ellenseges hatalom kepviseloi mellett? Raadasul a Trianonnal ezek a roman orszagrablok legalabb akkora kart okoztak Magyarorszagnak mintha az Oroszoktol veglegesen elvettek volna a Krim felszigetet es benepesitettek volna nem Orosz allampolgarokkal. A Magyar embereknek a Magyar nem pedig idegen erdekekert kellene harcba szallni. Ezert is tartom kovetendo peldanak a mostani Orosz politikat.

  • Sub Zero szerint:

   Igaza van Hunnak! Aki egy nemzet tagjaként egy nemzetpusztító igazát keresi, nemzetáruló!

 2. Szaszi szerint:

  https://www.facebook.com/szekelyfoldszabadsag/

  “Van egy jó hírem,és egy rossz “.

 3. Sub Zero szerint:

  Azért végezték ki Ceausescut lóhalálában, mert amikor hatalmon volt minden törvény felett állt! Az ítélkezők féltek, hogy esetleg visszabillen a mérleg és megúszva a számonkérést szörnyű bosszút áll. Amennyi vér tapadt a kezéhez, nem kell sajnálni!

 4. .... szerint:

  Ha valaki tudja nézze meg az összes videot és figyelje a nyakkendőket. A kivégzésnél másfajta van Csaun. Több alteregoja is volt. Igazából Ő valóban nemzeti érzelmű volt.
  Felszólitották a változás kivitelezésére, de azt mondta : “A román nép megkínlódta, hogy idáig eljussunk, nem fogom hagyni, hogy mindezt elvegyék tölük.”
  Románia egy fillérrel sem tartozott senkinek. A felszólitás után pár héttel már lőttek a katonák.

  • Sub Zero szerint:

   Nem így volt! Romániában akkora volt a nyomor, hogy a belső feszültségeket Ceausescu úgy akarta tompítani, hogy fegyveres konfliktusba kerül Magyarországgal! 1989 második felében a seregben mindenki erről beszélt. Az egyik hadgyakorlatomon még a nyár végén, fokozott éberségre szólították fel az őrséget mert a securitate 200 diverzánst dobott át a határon. Év végén a karácsonyi és szilveszteri eltávok összeírásánál kiderült, hogy mindenkit hazaengedtek legalább az egyikre! Azt viszont hozzátették, hogy utána nagyon nehéz idők jönnek. Egyszerűen a levegőben lógott a háború. Tudom, mert pont akkor voltam katona!

   • Szaszi szerint:

    Emlékszem – én ’89 februárban szereltem Tatáról – a leszerelésünk 6 nappal húzódott,nem merték bevállalni akkor a “turnusváltást”,nem volt öreg a laktanyában.Voltam a Bazalt ’87 és a Barátság’88 gyakorlaton,elég feszült helyzet volt akkoriban,egymást érték a kétezres parancsok.Már itthonról néztem a román eseményeket,karácsonykor kerestek a segélyszállító teherautókra sofőröket,már indultam volna,anyám nagyon féltett,maradjak a seggemen.Konkrétan leüvöltötte a hajam.Aztán amikor lelőtték az egyik önkéntes sofőrt a románok,már értettem mi az ábra.

 5. egy paraszt szerint:

  Kérem minden az akkori jog szerint történt!
  Ha meg véletlenül mégsem, akkor majd visszamenőlegesen holnap alkotnak egyet.

 6. Gonda István szerint:

  Az már azokban a napokban is nyilvánvaló volt, hogy törvénytelen volt az eljárás. De hát általában ilyen a forradalom/felkelés/stb. mindenkinek saját szájíze szerinti kategória.
  Kadhafi még ennyit sem kapott.

  • vitorla123 szerint:

   Most kinlódom végig az állatvédelmi ügyben egy asszony ötletét. Kinevezte saját magát Állatvédelmi Rendőr Főkapitánynak.(Állatzsaru vezetője)Több ezer állatot kobozott el bajba jutott magyar pásztor emberektől. A Magyar hivatalos hatóságok közreműködésével,vagy hallgatólagos együttműködésével. Vagyis rögtön ítélő bíróságot játszott és játszik in már 11 éve.Nem állatorvos,nem rendőr,nem bíró! .Húsz milliós szolgálati kocsija van.Felteszi a kérdést a bíró engedélyével a feljelentő állatorvosnak:”Doktor úr!Miért jelentett fel?!” Az állatorvos igazából nem tud rá válaszolni.
   Vagyis Csauseszkut elítélő bíróság valószínű,hogy nem létezett.Nem volt hatásköre.Nem volt védelem,nem volt fellebbezési lehetőség,vagyis az eljárás minden Európai jog szerint törvénytelen volt.Magyarul gyilkosság történt.Pusztán formai okokból.Más kérdés az igazság,azt nem tudom megítélni. Csauseszku valamiért nem az internacionalista,hanem a nemzeti kommunista vonalat vitte.Független Romániát teremtett.Olyat amit mi is szerettünk volna Magyarországon.A többi történelem.

 7. Fergeteg11 szerint:

  Ha megvádoljátok a mieinket, mi is megvádoljuk a tieiteket, gondolhatta a merész székely. És talált is egy érdekes ügyet, ha már Románia jogállamnak mondja magát. Ugyanakkor:
  “Budaházy ügyét a kommunista hatalom kezdeményezte hamis tanúkkal és hamis, hazug állításokkal, de szégyenszemre ma, a demokratikusnak mondott hatalom regnálása alatt is folytatódik.”
  https://www.facebook.com/szekelyfoldszabadsag/posts/794673670672489
  Itt tartanak, ennyit érzékeltek a Székelyek Világszövetségénél az országból, vagy szándékosan erre egyszerűsítenek. Drazsé, az MSZP ill. a “szakértői kormány”, meg a kommunista hatalom? Hah! De valahol megértem őket is. Külön népként szeretnék meghatározni magukat az ENSZ-nél, és 2017-ben ki is fog derülni, sikerrel járnak-e. Mit foglalkozzanak a részletekkel Magyarországon? Inkább – Csibi érdekes megfogalmazása alapján – “feljavítják” magukat, kisebbségi magyar helyett székely néppé.

  • Fergeteg11 szerint:

   Ki végezte ki a házaspárt?
   mult-kor.hu/a-katona-aki-megolte-ceausescut-20141217
   A többiekről egyelőre nem beszélnek.

 8. Szaszi szerint:

  Tegnap erőt vettem magamon megnéztem a tárgyalást,a Chrudinák verziót,aztán a hiányzó 9/8.részt,és csak azt látom hogy ez is vakítás.
  Nem mondom hogy nem ők voltak az áldozatok,de hogy nem ott,és nem akkor lettek kivégezve az biztos.Ha valakit érdekel szóljon,csak úgy nem rakom fel,csak a Panoráma filmet,az első részt,az oldalajánlón majd jön a többi sorban. https://www.youtube.com/watch?v=4ZI1vPNdHRY

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.