A tákolmányosdi saga véget ért!

A Fidesz leszavazta a Jobbik Orbán-féle alkotmánymódosítását

tamo

Nem vette napirendre a parlament igazságügyi bizottsága a Jobbik alkotmánymódosítását, amely egy mondat kivételével szó szerint megegyezik Orbán Viktor javaslatával.

A fideszes képviselők úgy döntöttek, nem tárgyalnak az alkotmánymódosítási javaslatról, amely így az Országgyűlés plenáris ülésére sem kerülhet.
A jobbikos módosítót nyolc kormánypárti nemmel elutasította a bizottság, csak hárman szavaztak a napirendre vétel mellett (két jobbikos és a független Kész Zoltán).
(Forrás: index)
Bal-Rad komm: Ezzel aztán eleje is van véve a Ragály-féle állampolgársági biznisz továbbgörgetésének! MAJD…!-VALAMIKOR…!-tán jövőre kifuttatja a horda a kötvényárusítási akciót. Pénz a zsebben! A tákolmány EDDIG SEM VOLT MÁSOK ÁLTAL ELISMERVE!-az élet mégis ment tovább a maga medrében! TÁKOLMÁNYOSAN!
SEMMI NEM VÁLTOZOTT/VÁLTOZIK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A tákolmányosdi saga véget ért! bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Smith szerint:


  A rendőrgyilkossággal gyanúsított Győrkös István fiát azzal gyanúsítják, hogy menedékkérők elleni akcióra készülhetett – erről ügyvédje beszélt a Borsnak.

  Az egész népszavazási cirkusz csak arra kellett, hogy Orbán megtarthassa a szavazóit és esetleg tovább növelhesse a táborát. A Jobbik által módosított Orbán-féle alkotmány már nem kóser nekik, mert azzal gyakorlatilag bezárnák azt a jogi kiskaput, hogy pénzért jöhessenek a migránsok. Visszatérve az idézetre: És ha szabad kérdeznem, miért aggódnak a menekültekért, amikor az egész kampányban ellenük uszítottak?

  • Már Tamás szerint:

   Miért, miért?
   Az egész népszavazósdi bohózat élét kivették a szövegezésével, jelesül, hogy az országgyűlés határozatához kötik a sáskák beáramlását. Igaza volt a Jobbiknak, amikor a mellett érvelt, hogy a több milliárdos kamukampány helyett egyszerűen emeljék be az alkotmány cikkelyei közé a sáskabeáramlás egyetemleges tiltását.
   Na ja, ugye, de akkor a fityisznek le kellett volna mondania a pénzes beáramoltatás pénzügyi hasznáról is. Az az összeg meg ugye, jó helyre kerül tonyóékon keresztül…

 2. Pex szerint:

  A Jobbik a következő módisítási javaslatba tegye bele, hogy a kötvényesdi visszamenőlegesen érvénytelen, tehát, aki a népszavazás napja után kapott bármit, az ki van rúgva. És a kártérítést fizessék a kormány tagjai a zsebükből. Mert mi azt mondtuk, hogy nem, tehát a kártérítés csak folyománya a bűncselekménynek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.