Ukrajna kivégzése

Három éve kezdődött a “Majdan” néven elhíresült tüntetéssorozat. Akárcsak nálunk 1956-ban, ott is az elégedetlenség vitte az utcára az embereket. Az eseményeket azonban ott is azok vették kézbe, akik az eseményeket előkészítették. Az irányítás háromezer? Nyugat-Ukrajnából érkezett náci suhanc vette kézbe, akik HÁROM HÓNAPIG CSATATÉRRÉ VÁLTOZTATTÁK KIJEV FŐTERÉT ÉS A KÖZELI UTCÁKAT, A KORMÁNYZATI HIVATALOK KÖRNYÉKÉT.

EGY, MINTEGY 80-100 HALOTTAL JÁRÓ PROVOKÁCIÓ UTÁN (lásd még: Kossuth tér) A ROHAMOSZTAGOSOK DÖNTŐ ROHAMRA INDULTAK. A GYILKOS POGROMHANGULAT ELŐL AZ ÁLLAMFŐ ELŐL MENEKÜLNI VOLT KÉNYTELEN. A “békés tüntetők” erőszakos puccsa 2014. február 22-én győzelemmel végződött. Ukrajna nyakára egy náci junta, az oligarchák korábban fosztogató egyik csoportjának helyébe egy másik, még mohóbb csoport lépett. Amely az erőszakhullámot meglovagolva, minden eddiginél mohóbb fosztogatásba kezdett.
Amitől tartani lehetett, bekövetkezett: a kijevi utcákon három hónapig tomboló erőszak (lásd még: “békés tüntetők”) az egész országra átterjedt: a Krímre, május 2-án Ogyesszára. Kiteljesedve azzal, amikor A NÁCI JUNTA FEGYVERREL, HADSEREGGEL RONTOTT A DONYEC-MEDENCE ADDIG BÉKÉSEN TILTAKOZÓ, TÜNTETŐ NÉPÉRE.
A három éve a “békés tüntetők” által megkezdett “méltóság forradalmának” eredménye: polgárháború délkeleten, SZÁZEZER HALOTTAL, nehéztüzérséggel, sugárhajtású rakétákkal lerombolt otthonok, települések sokasága, több tízmilliárd dolláros kár. És az eddig többé kevésbé békésen együttélő népcsoportok közötti engesztelhetetlen gyűlölet.

(Csikós Sándor)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ukrajna kivégzése bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Jakocs Gábor szerint:

  A fasizmus fasizmus marad évtizedek múltával is:56 Magyarország,2014 Ukrajna, USA által támogatott ISIS középkeleten napjainkban!Tisztán és egyértelműen kell fogalmazni!

 2. Harsányi Lajos szerint:

  +1

 3. .... szerint:

  Nem oly régi, tessék olvasni, és emlékezni, ezt nem olvasók írták.
  http://www.balrad.com/2014/03/06/cionista-zsido-osszeeskuves-kijevben-is/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.