Elszántság!

Rendőrök fogták le a nyugdíjast, akinek egy kés állt ki a mellkasából

Egy féltékenységi roham közben szíven szúrta magát egy konyhakéssel egy 67 éves nyugdíjas az oroszországi Sztavropol-régió Bugyonnovszk városában – jelentette a helyi sajtó. Az eset még november 13-án történt, de csak hétfőn számolt be arról az orosz sajtó, miután az interneten terjedni kezdett egy videófelvétel arról a pillanatról, amikor a rendőrök betörnek a férfi lakásába, és lefogják, miközben a mellkasában ott van a majdnem markolatig beledöfött kés.

A beszámolók szerint a férfi féltékeny volt barátnőjére, akivel emiatt egy boltban összeveszett , és végül azzal fenyegette meg, hogy öngyilkos lesz. A nő ekkor kihívta a rendőrséget, de a férfi közben hazaszaladt, és bezárkózott lakásába. A kiérkező rendőrök csak az ajtó betörésével jutottak be, ahol a férfit félmeztelenül találták, a késsel a mellkasában. A férfi teljesen magánál volt és még arra is volt ereje, hogy ellenálljon a rendőröknek, akik kezét hátrafeszítve fogták le.
A videó elterjedése után sokan kritizálták az intézkedő rendőröket, akik látszólag teljesen tanácstalanul kérdezgették egymást, hogy most mit csináljanak, és még a mentők telefonszámát sem tudták. Végül tíz perccel érkezésük után hívták a mentőszolgálatot. A férfit kórházba szállították, de az orvosok több órás küzdelemben sem tudták megmenteni az életét, és belehalt sérüléseibe.
A helyi hatóságok a videó nyilvánosságra kerülése után közölték, hogy szerintük a rendőrök megfelelően jártak el. A férfit azért fogták le, hogy ne tudjon magában még több kárt tenni, megpróbálták elsősegélyben részesíteni és a mentősöket is hamar hívták, akik az egészségügyi minisztérium által előírt húsz perces riasztási idő előtt kiérkeztek a helyszínre.
A férfi halála ügyében pedig nyomozást indítottak.

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Elszántság! bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. petymeg szerint:

  Valami nem gömbölyű.

 2. Kazarok a Kazarok ellen. szerint:

  Most olvastam,hogy magyarban a Tek-et már csaldi veszekedésekhez használják.
  Baracson 30 izraeli katona rohant le két nyugdijast,és egy 3éves gyereket.

  A volt feleség betelefonált,hogy a volt férje terroista,azt a hülye tekesek megint hülyét
  csináltak magukbol.
  https://www.youtube.com/watch?v=zL9rRQU68lg

  Itt az uj TEK központ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.