“…nem maradhat büntetlenül…!”

Mintegy két órája került fel az internetre a két orosz katona elrablásáról készült videofelvétel.

Az esemény a krími-ukrán határátkelőhelyen, Csongar-átkelőn történt. A felvételen látható, amint OROSZORSZÁG FELŐL LÖKDÖSIK-CIBÁLJÁK A KÉT OROSZ KATONÁT UKRÁN TERÜLET FELÉ, a “senki földjén”!
Az SZBU-martalócai OROSZ TERÜLETRŐL indították akciójukat. Alekszandr Baranovot és Makszim Odincovot már ki is hallgatták, és az elrablásukról és kihallgatásukról MAGA AZ UKRÁN TITKOSSZOLGÁLAT készítette és töltötte fel a videot!

Moszkvában ma az Állami Duma Nemzetközi Bizottsága “felháborító provokációnak és Oroszország elleni súlyos bűncselekménynek” minősítette az esetet. Szergej Zelezsnyjak bizottsági elnök kijelentette: a két elrabolt orosz katonát haladéktalanul szabadon kell hogy bocsássák az ukrán hatóságok.
“Ez egy olyan bűncselekmény volt az orosz hadsereg ellen, ami nem maradhat és nem is marad büntetlenül”-jelentette ki Zelezsnyjak.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“…nem maradhat büntetlenül…!” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. tompo75 szerint:

  Érthetetlen, hogy két orosz katona védi a határátkelőt?

  • furnan szerint:

   Még ennyi idő elteltével, és a folyamatos, gyalázatos népírtás után sem fogják fel az orosz illetékesek, hogy a tegnapi testvér ellenséggé vált…..

   Az ukrán vezetés nagyon háborút akar…….

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Azért az érdekes, hogy csak így orosz területről eltudtak rabolni két felfegyverzett katonát az ukránok. Hát miféle határvédelem van ott?

 3. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Germánia romjain

  Németországban felmentették az önjelölt muszlim rendőrség tagjait
  Felmentette hétfőn a wuppertali tartományi bíróság az egyenruhával való visszaélés vádja alól a Németország nyugati részén fekvő városban 2014-ben feltűnt önjelölt muzulmán „vallásrendőrség” tagjait.
  A bíróság kiemelte, hogy nincsen olyan hatályos jogszabály, amelyre hivatkozva büntetni lehetne a hét vádlottat. Ügyükben a rendőrség sem talált bűncselekményre utaló elemeket, elmarasztalásuk így hiba lenne – húzta alá a tanácsvezető bíró német hírportálok beszámolója szerint.
  A Spiegel Online hírportál értesülése szerint a wuppertali ügyészség fellebbez a felmentő ítélet ellen.
  A bíróság először a per megindítását is elutasította, arra hivatkozva, hogy nem tűnik egyenruhának a vádlottak által 2014. szeptember 3-án este a wuppertali belvárosban viselt Shariah Police (saría rendőrség) feliratú, narancssárga láthatósági mellény, ezért a vád alaptalan.
  Az ügyészség a döntés felülvizsgálatát kérte a düsseldorfi tartományi felsőbíróságtól. Arra hivatkozott, hogy a ruhadarab viselői azt juttatták kifejezésre a mellényen feltüntetett saría (iszlám jogrendszer) szóval, hogy kiállnak a muzulmán vallási előírásokért, a rendőrség szóval pedig jelezték, hogy érvényesíteni is kívánják meggyőződésüket. Továbbá a formaruha alkalmas volt arra, hogy a csoport félelmet keltsen megjelenésével, az ilyen riadalmat keltő, közösségellenes erődemonstráció pedig kimeríti az egyenruhával való visszaélés fogalmát.
  A felsőbíróság végül az ügyészség álláspontját fogadta el, és a per lefolytatására utasította a wuppertali tartományi bíróságot.
  A 25 és 34 év közötti férfiak perében nem szerepel a csoport vezetője, Sven Lau muzulmán hitszónok. Az ellene a wuppertali saría rendőrség ügyében indított eljárást vádemelés nélkül zárták le, mert egy sokkal súlyosabb ügy vádlottja lett: a tavaly decemberben őrizetbe vett szélsőséges iszlamista ellen pert indítottak az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat kötelékéhez tartozó, korábban an-Nuszra Frontként ismert szíriai Dzsabhat Fatah as-Samhoz közel álló Dzsais al-Muhádzsirún va al-Anszar támogatásának vádjával. Az ügyészség szerint a német férfi közvetítő volt a szíriai iszlamista csoport és a hozzá csatlakozni kívánó németországi szélsőségesek között, és harcosok mellett pénzt és hadi eszközöket is szerzett neki.
  A Sven Lau vezette önjelölt erkölcsrendészek a világi államot elutasító – a saría alapján működő állam kiépítésére törekvő – szalafista irányzat hívei. Mellényükben wuppertali játéktermekben, török üzletekben, szoláriumokban jelentek meg 2014. szeptember 3-án. Felszólították a tulajdonosokat és vendégeket, hogy ne fogyasszanak alkoholt és tartózkodjanak a szerencsejátékoktól.
  A belvárosi utcákon szórólapokat osztogattak, amelyeken a Shariah-Controlled Zone (ebben az övezetben a saría törvényei uralkodnak) felirat állt, és egyebek között az, hogy tilos a zenehallgatás, a koncertlátogatás, a kábítószer-fogyasztás és a prostitúció. Megjelentek szórakozóhelyeknél is, megpróbálták lebeszélni az oda igyekvőket, hogy belépjenek, és zaklatták azokat, akik nem akartak szóba állni velük. Az eset országszerte felháborodást váltott ki.
  Orientalista.hu – MTI

 4. zls-179 szerint:

  Na volt, és jelenlegi katonák mi a véleményük?Önök mit tettek volna,lőnek mint az orosz katona, vagy a hatályos szart nem érő jogszabályokat követik?

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Sima ügy, hogy tüzet nyitok. Erre minden hadsereg szolgálati szabályzata felhatalmazza a fegyveres testületek tagjait, sőt KÖTELEZ is arra!

  • Pex szerint:

   Ez nem fotelharc, a terepen minden másként működik. HA akármelyikünk kinn áll valahol őrködni, képzeljük el, hogy a specnaz el akar fogni. Ki hiszi, hogy észreveszi a lopakodót? Mert az igen ügyes, tehetséges, kiválón képzett kommandós kell legyen, évtizedes ilyen irányú gyakorlattal… De kipróbálhatja magát bárki a Népszínház utcában, vagy valahol a budapesti fronton kicsiben, különbség, hogy ott minden kiszámítható, hiszen a támadó fiziológiailag érzékelhető, és ‘csak’ kés van nála.

 5. Kazarok a Kazarok ellen. szerint:

  Szerintunk a galiciai kazár nem ember. ( gyerek gyilkos, szerv kereskedök )
  Ipari megoldás kell a probláma kezelésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.