Gépház jelenti

Tisztelt olvasóink!
Sajnos műszaki probléma adódott ma reggel. Oda is veszett a szíriai beszámoló. Be kellett szerezni egy monitort. Sikerült beszerezni egyet kölcsönbe.
Bízunk benne, hogy ma már nem lesz több ilyesmi!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Gépház jelenti bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Régebbi (képcsöves) típusú monitort tudok adni.

 2. Fergeteg11 szerint:

  A Dzsais Al-Iszlám (Az Iszlám Hadserege) erőteljes ellentámadást indított a Szíriai Arab Hadsereg (SAA) állásai ellen Majda’a (Mayda’a) település közelében, Damaszkusz Kelet-Guta régiójában. A szakállasok három hullámban, órákon keresztül támadták az SAA védelmét, míg végül bevert fejjel takarodtak vissza. A Szíriai Arab Hadsereg minden addigi szerzeményüket visszavette tőlük, beleértve két épületet Majda’a településtől keletre, miközben ők a jelentéseik szerint csak két katonát veszítettek.
  –https://www.almasdarnews.com/article/syrian-army-foils-desperate-islamist-offensive-east-ghouta/
  Az SAA kedden folytatta előrenyomulását a “felkelők” (értsd: a “Szentségtelen Szövetség” által kitartott terroristák) által megszállt Kelet-Aleppóban, elfoglalva egy egész sor lövészárkot egy temető mellett, 48 órával azután, hogy több állást is megszereztek a Dzsabal Badro kerület közelében.
  Az SAA Köztársasági Gárdájának 102. Brigádja a palesztinok Liva Al-Kúdsz nevű milíciájával megtámogatva új támadást indított Hanano kerület közelében a Fatah Halab pribékhorda ellen. Egyelőre nincs jelentés az előrehaladásról, azonban a szírek alaposan belőtték a terepet, meggyengítve ezzel a terroristák védelmét.
  –https://www.almasdarnews.com/article/syrian-army-liwaa-al-quds-launch-powerful-assault-east-aleppo/
  Az orosz légierő sem kegyelmezett a Dzsais Al-Fateh dzsihadistáinak Északnyugat-Aleppó tartományban. Éjjel a Gaziantep-Aleppó Főút közelében kifejezetten őket célozták néhány településen, de ha már ott voltak, megkínáltak jónéhányat a Harakat Ahrar Al-Sham és a Dzsabhat Fateh Al-Sham (korábban Al-Nuszra Front) hordatagjaiból is. Itt még a sűrű “Allahu akbar!” sem segített.
  –https://www.almasdarnews.com/article/russian-airstrikes-devastate-jihadist-rebels-northwest-aleppo/
  Négy latorvezér is a hurik társaságát élvezi már az SAA és a Hezbollah támadásainak eredményeként Aleppóban. Az egyik a Harakat Ahrar Al Sham emírje, Abu Al-Harith Al-Halabi, aki a Dél-Aleppó Sejk Szaid kerületében dobta fel a bakancsot. A második fajzat a Harakat Núr Al-Dín Al-Zinki csúcsvezetője, Umar Al-Hadzsi, ő Hanano kerületben pusztult el. Két másik vezér a Karm Al-Dzsabal Mártírok Zászlóaljától is úgy döntött, hogy társai vad ábrázata helyett inkább a hurik sejtelmes fátylában gyönyörködik. Rajtuk kívül összesen vagy 50-70 pribéket fektettek ki a derék szírek és szövetségeseik kedden.
  –https://www.almasdarnews.com/article/four-high-ranking-jihadist-commanders-killed-aleppo/
  A hazudozók, haszonlesők és középkori fanatikusok legrosszabbjait tömörítő “Szentségtelen Szövetség” nagy barátja, az Egyesült Államok is bejelentette, hogy légicsapásával elpusztított egy Al-Kaida vezetőt. A latoregyed az Abu Afgan Al-Maszri névre hallgatott, amíg élt, és Egyiptomból ette a fene Szíriába. Reméljük, hogy soha többé nem bukkan fel! Az amerikai szervek legendás háborús “igazmondását” figyelembe véve ebben azért egyáltalán nem lehetünk biztosak.
  –https://www.almasdarnews.com/article/pentagon-says-air-strike-killed-senior-al-qaeda-leader-syria/
  Mindeközben Egyiptom erős embere, Abdel Fattah Al-Sziszi az RTP TV-nek adott keddi interjúban Szíria, Líbia és Irak hadseregeinek nemzetközi támogatását sürgette.
  –https://www.almasdarnews.com/article/egyptian-president-says-world-support-syrian-iraqi-libyan-armies/
  A szír-orosz légipáros Deir Ezzorban szorgosan alakítja hulladékká a DÁIS (Iszlám Állam) pozícióit, miközben a földi erők a terroristákat aprítják. Olyannyira meggyengítették őket a folyamatos nyomással, hogy nagy támadások helyett mostanában már csak az “Üss és fuss!” taktikáját tudják használni. A szakállas fenevadak emellett azért is gondokkal küszködnek, mert a Moszul és Rakka elleni offenzívák embereket vonnak el tőlük.
  –https://www.almasdarnews.com/article/russian-syrian-jets-decimate-isils-offensive-capacities-deir-ezzor/
  És végül, de nem utolsósorban: az SAA főparancsnoksága hivatalosan megalapította az 5. Hadtestet.
  –https://www.almasdarnews.com/article/syrian-army-officially-forms-5th-corps/

 3. petymeg szerint:

  Köszönjük!

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  Fergeteg 11 ! Nagyszerü volt az aprólékos tájékoztatója ! T. Admin külömben még ha nem is lett volna ez a technikai problémájuk, sem lenne baj, mivel tegnap a Google hálózatra nem lehetet rámenni, mivel nagyon sok országra kiterjedően KIESÉSSÜK VOLT ! Én is hiába próbálkoztam, sem a dnr-news, sem pedig a Rossija 24-es web oldalak nem működtek, sem a bal-rad nem volt működpképes . Csak későb a Szlovák Zoznam-on , az működött-adták hírül, hogy mi a szituáció.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.