Szegény jó Lőrinc koma!

A jó Pénztáros Lőrincnél mennyit keresnek a dolgozók?

pel

Újabb és újabb ágazatokba tör be Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, akit már a közétkeztetési piaccal is hírbe hoztak – írta a Figyelő. A lap szerint azonban a dolgozók nem keresnek túl sokat a cégbirodalomban.

A felcsúti polgármester-vállalkozó cégcsoportja hasít, de igencsak lenne tere a kormány által szorgalmazott bérfejlesztésnek – közölte a Figyelő.
A lap szerint Mészáros Lőrinc cégeinél egy munkavállalóra 58 millió forint árbevétel jut, ami közepes vállalkozásoknál kiváló mutató.
De a társaságoknál az előző évihez képest tavaly majdnem megduplázott árbevétel ellenére a 685 alkalmazott nincs elkényeztetve, az átlagfizetés havi bruttó 229 ezer forint volt tavaly, ami igencsak elmarad a versenyszféra 263 ezres országos mutatójától.
Az ágazati megoszlás persze árnyalhatná a különbséget a beszámoló szerint, de az a helyzet, hogy Mészáros Lőrinc érdekeltségeit nehéz már kategorizálni.
A felcsúti polgármester-vállalkozó már nagyon sok mindennel foglalkozik, a Figyelő szerint pedig a hozzá kötött hotelek egyes információk szerint bekapcsolódhatnak az újraszabályozásra váró közétkeztetési bizniszbe.
Hozzátették, hogy a hírbe hozott körtől gyorsan jött a pontokba szedett cáfolat, hogy egy szállodai konyha soha nem lesz alkalmas ilyen célra, el sem férnének például az ehhez szükséges edények.
(HVG)
Bal-Rad komm: A jó Lórinc koma 685 alkalmazottja durván 40 milliárd árbevételt brusztol össze. A jó Lőrinc koma-aki amúgy az Új Nemmzetthy Elyth egyik legszorgosabbja-vállalkozási nyereségadója (vagy mi a fene) TÍZ SZÁZALÉKKAL FOG CSÖKKENNI! Olyan mértékűre, mint a felcsúffy cipészé!
-A jó Lőrinc koma alkalmazottainak majd most aztán meg fog ugrani a havi nettojuk! Döbrögi gazda-vajda jótéteményeként. Vagy harmincezerrel!
De azon se csodálkozzunk, ha a jó Lőrinc koma a munkába temetkezve majd nem egy, hanem kétmilliárd forintocskáról fog megfeledkezni!-hogy elköltötte! Ebben a változó világban már nem is tudja követni a dolgokat szegény feje!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szegény jó Lőrinc koma! bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Nekem 17 fizikai dolgozóm tud annyit “összegründolni” mint amennyit Mészáros egyetlen melósa “betermel”. Aztán nálam nettóban keresnek annyit az emberek, mint ennél a köcsögnél bruttóban!

  Mégis én döglődök – hát persze hogy én!

  A kurva édes anyjukat nekik!

 2. Istvan szerint:

  Miért is vagy te szélsőjobb?!

 3. egy paraszt szerint:

  Gondolom az a 40 milliárd a havi, mert csak közbeszerzésből annál több beesik neki!

 4. IB szerint:

  Azért azt ne feledjük hogy sokan örülnek hogy egyáltalán van munkájuk…..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.