Szégyen

A LuK Savaria Kft. támogatásával kaptak védőköpenyeket a Markusovszky kórház orvosai

rtg

A Schaeffler-csoporthoz tartozó LuK Savaria Kft. 2 millió 500 ezer forintos, illetve a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház 106 ezer forintos támogatásával, a Vas Megyei Markusovszky Kórházért Alapítvány tizenhárom darab röntgen kötényt és pajzsmirigy védőt vásárolt a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Traumatológiai Osztályán dolgozó orvosok részére.

A beszerzett MAVIG Rtg kötény (Comfort 660 NovaLite) könnyített kivitelű 0,5Pb ólomtartalmú védőköpeny, amely kényelmes viseletet biztosít felhasználójának. A széles vállpántok biztosítják a könnyű le-és felvételt, az ergonómikus kialakítás pedig a rövid, illetve hosszú távú időszakra is kényelmes viselet, mivel jól idomul a test formájához. A széles vállpántok a súlyelosztásban is nagy szerepet játszanak, ezáltal a gerincoszlopra mért terhelés csökken. Az Xray fedőborítás speciális anyagösszetétele létrehoz egy hatékony védőgátat, mely megakadályozza, hogy a kórokozók megtapadjanak a felszínen, szerkezete taszítja a folyadékot. A speciális összetétel közömbösíti az esetleges mikroorganizmusok növekedését a felszínen.
A támogatás csütörtöki ünnepélyes átadásakor Michael Reinig, az LuK Savaria Kft. Ügyvezető igazgatója elmondta „a megye egyik legnagyobb foglalkoztatójaként nemcsak munkavállalóink, hanem a megye lakosságának megfelelő és magas színvonalú egészségügyi ellátása valamint a korszerű egészségügyi környezet is fontos vállalatunk számára, ezért támogattuk a kórházat a felszerelés megvásárlásában”.
(alon)
Bal-Rad komm: SZÉGYEN! 2,65 millió forintos KÖZEGÉSZSÉGÜGYI BESZERZÉSHEZ 2,5 MILLIÓS KÖNYÖRADOMÁNY! Egy középszintű hazaáruló (értsd politikus) havi apanázsa!
“…a megye egyik legnagyobb foglalkoztatójaként…” – adományoztak 2,5 milliót. (ÖNKÉNT!)
SZÉGYEN! És mi van akkor, ha nem munkaerő-utánpótlásként tekintenek a megyére?
Akkor az orvosok akár lehetnek két lábon járó sugárforrások?
Qrmányunk elviselné!
SZÉGYEN!
Lehet, hogy ez a Michael Reinig egy este azt mondta otthon a feleségének: “anyukám! Azt hallottam, hogy…! Aztán arra gondoltam, hogy az októberi fizumból adok nekik Mikulás-ajándékra valót! Hadd örüljenek!”
SZÉGYEN EZ TE QRMÁNY!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szégyen bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Jakocs Gábor szerint:

    “had örüljenek ” után jót röhögött a német ,miközben megsimogatta felesége mókuskáját úgy este felé ,elalvás előtt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.