A PER

Kijev Szvjatosinszkoje Kerületi Bíróságát ma 130 rendőr vette körül. Moszkvai idő szerint délután kettő óra előtt néhány perccel. A “vádlott” személyi biztonságát garantálni.

Az említett jogi grémiumon ugyanis délután kettőkor kezdődött Viktor Janukovics “büntetőpere”. Zárt tárgyalás keretében.
A vádlott Rosztovban a Regionális Bíróság épületében “állt” ítészei elé-akik videolánc közbeiktatásával olvasták Kijevből a fejére a három esztendővel ezelőtti bűneit-a Majdan-cirkuszt!
Kijevben ugyancsak mozizott a bíróság, hiszen láthatták maguk is valós időben a virtuálisan előttük álló fő-fő bűnbakot!
A “tárgyalás” kezdetén Janukovics nyilatkozatot kívánt tenni, ám a T. bíróság ezt elutasította. Mondván: ez egy zárt tárgyalás, ők meg nem kiváncsiak nyilatkozatra.

Kijevben egy csomó jobbszektoros és banderista lator figyelte a bíróság előtt-meglehetősen frusztrált állapotban-a “per” alakulását.
Rosztov na Donuban sem kis érdeklődés kisérte a per zajlását. Ami végülis alig egy órahosszat tartott. A kijevi bíróság ugyanis november 28.-ra rendelt el egy következő fordulót.
Janukovics a tárgyalád berekesztését követően nyilatkozott a sajtónak. Rosztovban.

Bármily furcsa is, és bármennyire bohóckodásnak is tűnhet a dolog, komoly veszélyei vannak ennek a pernek a kijevi latorhatalomra nézvést. Ha ugyanis a NYILVÁNOSSÁG ÉS A NYUGATI APANÁZSOLÓK SZERINT a kijevi bíróság sumákol az ügyben, és nem veszi figyelembe Janukovics TANÚMEGHALLGATÁSI vagy MÁS bizonyító indítványait, abból bizony kalamajka lehet!
Ha pedig VALAMI majdanista disznóségra derül fény…!-no az megint komoly udvari buktát eredményezhet!
Janukovics pedig-bár nem kispályás maffiózó volt Ukrajna élén-nem egy hülyegyerek! Aligha véletlenül vállalta be ezt a pert!
Aminek hétfőn folyt. köv.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A PER bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    Szerintem Janukovics ukrán elnöknek IGNORÁLNI KELLET VOLNA EZT A KOMÉDIÁT ! Másrészt meg, ahogyan a cikk végén meg volt jegyezve a per folytafásában a majdanistákra kiderül valami, egy olyan “álamban”,mint a kijevi nem sok haszna lesz senkinek, mivel a Kijevi vezetésnek az elefántnak a bőrénél is vastagab az arcán a BŐR ! Eztet már idestova három éven keresztül tapasztalhattuk. Szerintem az égadta világon nem fog semmi ÁTTÖRÉS történni, bármit is fog mondani Janukovics, Sok mindent nemm lehet várni ettől a bohóckodástól. Hisz a fő maffiózó KUSST fog a szatelitjeinek parancsolni, a legtöb, töbsége az emberiségnek azt sem tudja mi fán terem Ukrajna, Valcmam, majdan, Janukovics. Akik meg tudják azoknak meg már megfelelően kivan mosva, át van programozva az agya.

  2. ficko szerint:

    Mint ha Magyarországon élőkről beszélnél . A birkákról .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.