Arra ébred Döbrögisztán népe, hogy Trump telefonon beszélt Döbrögivel!

Donald Trump tényleg azt mondta, hogy nagy rajongója Magyarországnak

phon

A megválasztott amerikai elnök telefonon fejezte ki köszönetét.

Donald Trump megválasztott amerikai elnök köszönetét fejezte ki Orbán Viktornak az amerikai magyarok támogatásáért – mondta a külgazdasági és külügyminiszter, ismertetve az elnöki telefonbeszélgetés részleteit, amelyről egy interjúban beszélt a miniszterelnök.
Szijjártó Péter szerint Donald Trump a beszélgetés elején megköszönte az amerikai magyar közösség támogatását és jelezte, ennek komoly jelentősége volt a győzelemben is, ami nagyon sokat jelent számára.
A külügyminiszter elmondása szerint a megválasztott elnök mindig is nagy tisztelője volt Magyarországnak, a telefonbeszélgetés során pedig azt mondta: „I’m a big fan of Hungary”.
Személyesen is találkoznak
Donald Trump elmondta, tiszteli a magyar miniszterelnök és a magyar gazdaság teljesítményét és arról is beszélt, hogy izgalmas idők jönnek most a világban, épp ezért várakozással tekint a közös munka elé Magyarországgal.
Szijjártó Péter megerősítette, hogy az újonnan megválasztott elnök találkozóra hívta Orbán Viktort, de ennek konkrétumait csak januárban, Trump hivatalba lépése után egyeztetik.
A külügyminiszter úgy vélte, a telefonbeszélgetés megerősítette, hogy Magyarország és Európa számára is kedvező választói döntés született a tengerentúlon, Magyarország számára pedig jó hír, hogy végül a republikánus jelölt nyerte el az amerikai emberek bizalmát.
(privatbankar)
Bal-Rad komm: “…a megválasztott elnök mindig is nagy tisztelője volt Magyarországnak…”
-Donald Trump 70 éves! Ha MAGYARORSZÁG NAGY TISZTELŐJE VOLT, akkor az a tisztelet vélhetően nem a rendszerváltás utáni országra vonatkozhat! (Talán látogatna el ide, és vetnéössze egykori tisztelete tárgyát a mai Döbrögisztánnal! És látná hogy itt nincs is gazdaság!)
De hát messze lévő ember azt hisz amit akar!
Az biztos, hogy Döbrögink örömtáncot járhat Trump megválasztása miatt! (Bár ki tudja?) Mindenesetre jobban járt, mint a nyőstényördöggel!
Amúgy pedig “…A megválasztott amerikai elnök telefonon fejezte ki köszönetét…” Az amerikai magyaroknak! Persze tudjuk hogy a nemmzetthvezér vajdánk az amerikai magyaroknak is… (Kérdés, hogy azok elfogadják-e vajdájukként?)
De mivelhogy a libsiken KÍVÜL a nemzeti gondolkodású magyarok is sokkal jopbban bíznak Trumpban és “örülnek” a megválasztásának, (nem csak a döbrögisták) talán még abban is lehet bízni, hogy a “lobbysták” hasonló módon lesznek kezelve, mint New Yorkban!
Az mindenesere biztató, hogy Döbrögink sincs a beiktatási ceremóniára meghívottak között! Pedig biztosan örömmel ment volna!
Na akkor micsoda diadalkukorékolás lenne! Ha már egy telefonbeszélgetéstől is el van ájulva! Olyannyira, hogy már alig várta hogy kivirradjon, és világgá kürtölhesse: FÖLHÍVTA A TRUMP!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Arra ébred Döbrögisztán népe, hogy Trump telefonon beszélt Döbrögivel! bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. POZSONY. 907 szerint:

  Egy nagyhatalom verseng a kegyeinkért.:)))

 2. Botond szerint:

  Amúgy Trump jól ismeri Magyarországot, mivel itt is volt egy cége … 2014-ben adta el a részesedését.

 3. Szaszi szerint:

  Már 3 millio dollárt gyűjtött egy zöldpárti képviselő a szavazatok újraszámolásához,közben informatikai szakemberek felszólították Clintont,vonja kétségbe a választási eredményeket külfödi számítógépes befolyásolás miatt,három államban.
  http://mandiner.hu/cikk/20161124_usa_a_szavazatok_ujraszamlalasra_gyujt_penzt_a_zoldek_elnokjeloltje

  • Smith szerint:

   Nem Magyarországnak a nagy rajongója, hanem Orbán Viktornak. Az ember, aki mindennek az ellenkezőjét csinálja, mint amiről beszél, és mégis el tudja hitetni az emberekkel, hogy hiteles és az országot szolgálja. Trump azzal kampányolt, hogy újra naggyá teszi Amerikát, mert ezt akarták hallani. Ismerős duma, ugye? Tiszteletet a magyaroknak; Megvédjük Magyarországot és a magyar embereket; stb. Jól hangzó szlogenek, amiket mindenki szeret hallani. De nem több, mint üres szólamok. Nesze semmi fogd meg jól.

   • Pozsony 907 szerint:

    Van itt lehetősègek, csak mindenki többet akar, s ràadàsul azonnal. Magatoknak rakjatok, s mint jó pásztor magatoknak szàmoljatok!

 4. 1tothgabor szerint:

  “Donald Trump elmondta, tiszteli a magyar miniszterelnök és a magyar gazdaság teljesítményét és arról is beszélt, hogy izgalmas idők jönnek most a világban, épp ezért várakozással tekint a közös munka elé Magyarországgal.”

  „I’m a big fan of Hungary”.

  Egy jelenet jut az eszembe Tersánszky Józsi Jenőnek a Kakuk Marci című regényéből, mikor is az öreg kocsis azt mondja Marcinak, hogy ne örüljön annak, hogy egyik gazda a másiknak nagyon dícsérte Őt. Marci megkéredezte, hogy miért baj az, ha feldícsérik az embert. Az öreg kocsis azt mondta, hogy akik szidnak szegődtetésnél, azt meg kell jól fizetni, ezért nem dícsérik, de akit agyba-fűbe dícsérnek, arrúl a bűrt is le akarják majd húzni, ezért hízelkednek.

  Szerintem ebben nagy igazság van. Nem vagyok negatív gondolkodású. De kibaszott sok dolgot már nem úgy gondol Trump, mint két héttel ezelőtt. Nem bántottam azért mert fizetett férfi prostikkal hál. (Ezért is jelent meg róla “direkt” fénykép mikor jégkrémet nyalogatott. A Podesta féle pizza-gate e-mail kapcsán értesülhetett mindenki arról, hogy az “icecream” férfi prostit jelenet, a “pizza” pedig KISLÁNYT. És még sokminden mást is…)

  http://sitsshow.blogspot.hu/2016/11/Pedophile-Code-Words-Found-in-Podesta-E-Mails-Warning-Very-Disturbing.html

  Trump jezsuita körökben élt/él/nőtt fel. Hillary és közte annyi a különbség, mint az ebola vagy kolera között. Nem sok.

  Én egyszerűen élek és egyszerűen gondolkodok. Ha Trump jót akar tenni, annak látszani kell, és erre szüksége van az USA-nak. Ha hazudik, spionkodik azt megérdemli az USA, mert innen nézve az ottani katonák, bocsánat drónkapitányok gyerekek bombázásán kívül és egymás segglyukának krémezésén kívül nem csinálnak semmit. Az USA megérdemelné, de a többi ember, a Föld nem.

 5. Sub Zero szerint:

  Hol itt a baj? A fenti hír önmagában pozitív. Legalábbis jobban alakul a dolog, mintha Clinton nyert volna.

 6. Váradi szerint:

  Admin…Ez tetszett. Működik az adok-kapok média?
  “Az mindenesere biztató, hogy Döbrögink sincs a beiktatási ceremóniára meghívottak között! Pedig biztosan örömmel ment volna!”

  A megjegyzésre nem váratott sokáig a válasz!
  “Donald Trump a Fehér Házba invitálta Orbán Viktort”
  http://magyaridok.hu/kulfold/donald-trump-feher-hazba-invitalta-orban-viktort-1205485/

  Admin:

  A meghívás MAJD-VALAMIKOR kategóriába tartozik! A fényes nagy beiktatásra nem! Az lett volna ugyanis Döbrögink számára a nagy siker! A krém között dölyfölni egy kicsit!

  Majd küldenek Valcmannal egy közös dísztáviratot!

 7. Váradi szerint:

  Értem, csak a democsokrácia politika mostanság elég képlékeny, és ami nem múlt el az változékony.
  Ki tudja, lehet hogy mégis jó a PR manager csak titkolják és ezt a bingót/fényezést Joly Jokernek ravaszul későbbre szánják.
  Azért én megvárom a ceremónia végét, mert a mondás is az tartja, hogy “van az a pénz”
  Meg a birodalmi főnőknek már a színházi műsor előtt meg lett üzenve a helytartói/rajongói like.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.