Hosszú Katinka sikerreceptje tálcán kínálja a megoldást

Újra áll a bál az úszóknál. Idén sokadszorra. Abban nincs különbség az év elejéhez képest, hogy Hosszú Katinka lemondatná Gyárfás Tamást, az elnök pedig maradna a székében. Legalább 2020-ig, de inkább az idők végezetéig.

Az, hogy Gyárfás Tamás eddig minden támadást túlélt, önmagában beszédes tény. Nyilván tisztában vannak ezzel Katinkáék is. Úgy tűnik, az mintha elkerülné a figyelmüket, hogy Gyárfás rendkívül ügyesen kommunikál. Ne legyenek kétségeink afelől, hogy a háromszoros olimpiai bajnokról és edző férjéről alkotott képet Gyárfás nyilatkozatai osztják meg. Pedig Gyárfás menesztését már szinte minden szakmabeli követeli! Csupán néhány úszó hallgat még ez ügyben.

nusz

(A képet köszönjük olvasónknak)
És amennyire kitartóan védekezik Gyárfás, annyira óvatlan lépések kísérik Katinka útját. Az olimpia előtt
nem feltétlen kellett volna előállni a kritikákkal, de most három olimpiai arannyal és egy ezüsttel a nyakában sem a legégetőbb kérdést teszi fel az Iron Lady.
A Facebook-oldalára feltett hét pontban például szó nem esik a riói mérlegről. Ameddig az úszószövetség milliárdokból felkészített sportolóinak becsületét a veterán Cseh László mentette meg, addig Hosszú Katinka letarolta a világot. Nem az adófizetők pénzén, a saját büdzséjéből, amit profi versenyeken nyert pénzdíjakból, szponzori támogatásokból töltött fel. Ez a fekete-fehér valóság.
A recept rengeteg melót kíván. Járni kell a világ legrangosabb úszóversenyeit, kiismerni az ellenfeleket, rutint szerezni a versenyzésben és persze minél többször dobogóra állni. Hosszú Katinka sikerreceptje tálcán kínálja a megoldást.
Ameddig Gyárfás Tamás tíz körmével kapaszkodik a székébe, ezen elgondolkodhatna. Majd levonhatná a következtetést magára nézve.
Persze nem fogja levonni! Lehet hogy rábírja a POLITIKAI HATALOM a távozásra, de víz közelben fog maradni. Az pedig tűzhöz közeli állapot. Gyárfás szeret melegedni! Mindegyik politikai bűnbanda jól kijött vele a tűz mellett!
Csakhát a Katinka! Ő most valami olyasmit mutatott be, ami az úri társulásban merőben szokatlan. Katinka nem haszonleső-hanem haszoncsináló! Önerőből!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hosszú Katinka sikerreceptje tálcán kínálja a megoldást bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Istvan szerint:

  Gyárfás az eddigi legaljasabb maffiózó,aki a háttérből csak ritkán lép elő,vagy ritkán tudják előcsalogatni!
  Hogy az egyszerű riporterből hogyan lett miliárdos,az egy nagy kérdés,és hogy milyen rémtettek kapcsolódnak hozzá,az még nagyobb!Az pedig Magyrország,vagy inkább a rendszerváltók szégyene,hogy ilyen alakokkal van ma Mo. gazdasági,politikai,és sportvilága kisámfázva!
  Ha HK-t kiútálják a sportvilágból,vagy tönkreteszik az úszósportot,akkor is GyT lesz a nagymenő,míg valaki a víz alá nem nyomja!
  Fulladásig!

  • Havasi Gáspár szerint:

   Persze hogy ilyen alakokkal van tele, hiszen ők irányítják a Pannon provinciát.

 2. Szaszi szerint:

  Engem a bézbóz sapkás Tusup irritál nagyon,nem értem mit kavar ez az amerikai,milyen elgondolásból csinálja a bomlasztást.Én már befogtam volna a pofáját,otthon rendezkedjen,Katinka meg ne papírból nyilatkozzon.Folyton felolvas.Arról nem beszélve,hogy volt egy Armstrong nevű kerékpáros….
  Ez már megint nem az.Gyárfásnak sincs helye a sportban,abból élt hogy folyton túrkált a sportágak szennyesében.Nem igaz hogy nincs olyan szakvezetés,ami vinné valamire a sportágban,mindig ilyen férgekkel volt tele a szövetség.
  Janics ,és a edző férje ugyanígy verte szét az evezősöket.

  • Már Tamás szerint:

   Érdekes szemüvegen keresztül nézed a tényeket.
   Katinka már éppen a visszavonuláson gondolkodott, mivel ez gyárfás nevű a szart érő úszófővezér azt mondta neki, hogy úgysem lesz belőle semmi. Nos ezt követően az általad lebecsült Tusup kidolgozott egy edzési és versenyzési metódust, aminek a kicsúcsosodása az Olimpián következett be. Amit te kis mindentudó bomlasztásnak nevezel, az nem más mint az úszószövetség trágyába szorult szekerének a kiszabadítása, azaz annak az igénynek a felszínre hozása, hogy a sok ingyenélő takarodjon gyárfásostól a picsába. Egyébként, azon is elgondolkozhatnál, hogy amennyiben Katinka nem nyer három aranyat, úgy az úszósport milyen eredményeket ért volna el? Éppen hogy, több Tusupra és főleg Katinkára lenne szükség, hogy ismét megfelelő szakmai munka folyhasson az uszodákban (is), és tűnjenek el a régi idők uram-bátyám kapcsolatokat meglovagoló pedofil “szakemberei”.
   Undorító sanda utalást teszel arra, hogy Katinka doppingol… Te kis szerencsétlen elmebeteg, talán ha a híreket nyomon követnéd, tudhatnád, hogy az elmúlt években nagyjából kéthetente (de volt, hogy gyakrabban) végeztek nála doppingellenőrzést, amelyeken mindig megfelelt.
   A következő tárgyi tévedésed az exportkajakos Janics Natasa, aki nemhogy az evezősöket, de még a saját sportágát, a kajakosokat sem tudta szétverni. Talán ha tájékozódsz, az Olimpia eredményei tükrében nem szajkózol ilyen ostobaságokat. Az ár más kérdés, hogy eleve semmi keresnivalója nem volt a magyar kajaksportban. Rajta kívül volt még a sportágban sok szépreményű magyar leány is. Azért futtatták, mert még az elején a nagy varázslónak kikiáltott Rozsnyói Katalin a szárnyai alá vette. Meg egy rakat pénzt hozott, amit a magyar honleányok nem tudtak produkálni…

   • Öcsi szerint:

    Sport Bárók , hatalmas vagyonokkal !
    Meddig tűri a Magyar sportélet hogy hülyének nézik ?

 3. cicvarek szerint:

  Gyárfás, Gyárfás, ki likvidálta Fenyőt?

 4. böske szerint:

  bizony Gyárfás nyakig volt a Fenyő gyilkosságban. És Ő egy tolvaj.
  Hajrá katinka, te meg szaszi menj Gyárfáshoz írkálni, ha ennyire a pártját fogod.
  Setup jó zsidó, Gyárfás rossz. Ez a helyzet. (egyben egyformák, mind máson élösködve jut előre.) De Setup ad is !

 5. Szaszi szerint:

  Ja,ja,én egy Gyárfás fan vagyok,megyek hozzá írni.
  Rossz zsidó,jó zsidó…és még te küldözgetsz.

  • Már Tamás szerint:

   Szaszi, Szaszi…
   Ez most mi? Ezek szerint zsidóból csak jó van? Magyarból, oroszból, németből, stb, lehet jó is és rossz is, csak éppen a zsidók mindegyike jó? Ezek szerint, pl. soros gy. is jó? És netánnyau? (had ne folytassam a sort). Furcsa erkölcsiséged van…

 6. Szaszi szerint:

  Már Tamás,fussál neki mégegyszer annak amit írtam,és vedd le a lila Katinka szemüveget.Olvasgassál Tusup után mást is,ne csak a csudaedző cikkeket.
  Olimpia előtt csinálni a balhét a Kiss üggyel aligha volt demoralizáló ugye?látszott is az eredményeken.Milyen “zsidóból csak jó van”?Hol írtam én ilyet?Szánalmas vagy te kedves barátom,ha nem látod hogy nyomul az úszósportra egy idegen,és a mögötte állók,mégha a kedvenc Katinkád edzője.Új edzésmódszerrel agyonverni a világot..na hagyjál már.
  Janicsról nem is beszélek,mert szög a szemembe.
  Az én erkölcseim rendben vannak,ne aggódj,keress más ellenséget magadnak,és jó lenne ha a “vélemények”részben,le is írhatnám mi a véleményem anélkül hogy valaki leugatna.Én is sokszor felhúzom a szemöldököm egyes dolgokon,de nem így közlök.Írj a cikkhez,ne hozzám.
  Paraszt.

  • Fergeteg11 szerint:

   Ebben veled vagyok, Szaszi! Egyetértve azzal, hogy Gyárfás és körei már messziről minimum gyanúsak, a “csodaedző” és Katinka esetében is óvatosságot tanácsolok mindenkinek. Ha diplomatikus akarok lenni, akkor azt mondom, a lány igencsak megizmosodott, és szerencsés dolognak tartom, hogy eddig negatív teszteredményeket produkált. Talán így lesz a jövőben is, és akkor örülünk a sikereinek, egyébként a sportnak ez a szintje már alig érdekel.

   • Szaszi szerint:

    Kösz Fergeteg11,Te legalább értetted miről beszélek. (nem azért mert helyeselsz)

 7. .... szerint:

  Ejnye szaszi. Voltair mondá: Nem értek egyet azzal amit mond, de mindent megteszek, hogy ezt Őn elmondhassa.
  Elmondod, hogy aki az edzője ellen mer fellépni, az rossz sportoló, az árt a sportnak. Mindkét példád, azt bizonyítja, hogy rosszul méred fel a dolgokat. Ntasa után az utolsó sportoló is elhagyta a zsidó nőt (edzőnek mondja magát, a férje úgyszintén), Katinka is egy új (lám zsidó az is) edzővel éri el az eredményeket. Kettőből kettő ellened szól.
  A sport ma már csupán a pénzről szól, pénzért edzenek, pénzért versenyeznek (Lipcsei mondá a minap: “A mi idönkben a foci volt a lényeg, ma a focisták előtt csak a pénz lebeg, csakis azért akarnak bármit is csinálni, dolgozni egyáltalán nincs kedvük”). Olyannyira így van ez, hogy már nagyon sokan a sportból élnek jól (nagy részük zsidó), a sportért már alig valaki.
  Katinka volt az egyetlen aki a sportért szólt, mert saját céljait elérte volna a nyílvánossággal történő fenyegetéssel is, de Ő a nyilvánossághoz nyúlt. Ezzel magának ártott a legtöbbet, de a mindenki sportjáért ezt is felvállalta. Ő nem egy fekete (ügynök) nővér, Ő saját magát, a hitelességét adta. S a férje vele együtt.
  De Te véd csak, a csaló gyárfást.

  • Szaszi szerint:

   Nem védem Gyárfást semmiképp.
   Különben meg Hauszmann a nappapa,úgy lett Hosszú,magyaritva.
   De ez se érdekes most.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.