Hová fekszik a Medve?

Az Orosz Földrajzi Társaság moszkvai díjkiosztó ünnepségén történtek alighanem sűrű csuklásra késztettek néhány nyugati politikust.

A díjkiosztón jelen volt az orosz államfő és a honvédelmi miniszter is. Vlagyimir Putyin pedig bevállalt egy kis műsorvezetést is. Meginterjúvolt néhány ifjú “földrajztudóst”, akik lexikális tudásával amúg maradéktalanul elégedett volt.
A korosztályos kategóriagyőztes kilencesztendős Miroszlav OSzkirkot is levizsgáztatta. Mettől-meddig tart Oroszország?-tette fel a kérdést az orosz elnök Miroszlavnak. Ő pedig legjobb tudása szerint megválaszolta a kérdést. “Egészen a Bering-szorosig, ahol határos az USA-val.”
A “vizsgabiztos” ekkor új ismerettel ajándékozta meg az ifjú kategóriagyőztest, a helyi közönséget, és a televíziók jóvoltából a világot. Vlagyimir Putyin ugyanis közölte: “Граница России нигде не заканчивается!-Oroszországnak sehol nincsenek határai!”

niha

A nézőtéri reakció arről tanúskodott, hogy a publikum “vette a lapot”. Az elnöki információ fölöttébb nagy tetszést aratott!
Vlagyimir Putyin aztán mosolyogva hozzátette: “Ez persze csak vicc volt!”

Viccelni pedig csak azzal lehet ami van! Joggal föltételezhetjük, hogy a NATO-latorszövetségi, és az EU-bűnszövetségi vezérberberkekben az orosz elnök humora nem csalt mosolyt az ábrázatokra. Sőt!
Valószínűleg eszükbe jutott a “Hová fekszik a Medve?”-kérdezz-felelek játék.
Amely kérdésre-“hová fekszik a Medve?-a helyes válasz: AHOVÁ A MEDVÉNEK KEDVE TARTJA!
Talán érthető, ha nyugati hiénakotorékokban a klánegyedek csuklani kezdtek a vicces putyini lecke hallatán! Nem is csoda, ha szeretnék az orosz médiumokat Nyugaton elhallgattatni! Számukra ugyanis ez a horror kategória!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hová fekszik a Medve? bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. POZSONY. 907 szerint:

    Jövőre ukrajnára (is)!! :)))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.