Rossz!-de nekünk így jó!

Nagyon rossz irányba megyünk – gondolják a magyarok

Gyengül a nyugati demokráciákban az intézményekbe vetett hit, mondja az Economist, bizonyítékként említve a Brexit-népszavazás eredményét, Trump győzelmét, illetve a francia Marine Le Pen jövő évi választási esélyeit. Az elégedetlenség jeleit látja a gazdasági médium az Ipsos Mori közvélemény-kutatási eredményeiben is, amely szerint az országok többségében az emberek úgy gondolják, rossz irányba mennek a dolgok. Magyarország különösen pesszimista.

A 25 országban végzett felmérés szerint az országok többségében egyértelműen többségben vannak azok, akik szerint rossz irányba mennek a dolgok. Magyarország még ebben a mezőnyben is rosszul szerepelt, hiszen a negyedik legpesszimistább ország lettünk. Az elégedetlenségünk legfőbb oka az egészségügy helyzete, ezt a szempontot rajtunk kívül csak Lengyelországban említették az első helyen. Az aggodalmak között kiemelt helyen szerepelt a terrorizmus, a munkanélküliség, a bűnözés és a korrupció.
ros1
(portfolio)
Bal-Rad komm: De hát a CSENDES TÖBBSÉGNEK ÍGY JÓ! NÁLUNK változtatásra semmi ok!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.