A Murmuc vaút!

A szemeteket kilopjuk úgyis!

tacsa

Interjút adott a Magyar Narancsnak Kvesztor Csabi, aki egykor volt hűséges vazallusból mára – legalábbis Lázár értelmezése szerint – köztörvényes bűnözővé vált. Nem volt kérdés, hogy ez megtörténik, szerintem Tarsoly abban pillanatban eldöntötte mikor megkapta a szívhez szóló szép üzenetet addigi barátaitól: ezt a balhét most egyedül viszed el, pöcörő!

Mondott érdekes dolgokat, de talán az a hallgatás a legérdekesebb, amit a Zselésagyú minisztérium utolsó pillanatos pénzkivonásáról előadott.
– Amúgy ő ártatlan, egy fillért nem lopott el senkitől, a 210 milliárd forintot bizonyára a Murmuc vitte el. Pedig megtehette volna, hogy ő maga személyes lopja ki az ügyfelek szemét, de istenuccse inkább a Murmuc volt.

Képtalálat a következőre: „Tarsoly Csaba-kép”

– Nem kellett volna a “magyar” brókervilág Overdózából szafaládét csinálni, ha az állam adott volna pénzt a felhalmozott hiányok betömködésére – és a lopás folytatására – plusz Döbrögi befogja az a lepcses pofáját, és nem kuruttyol a pártrádióban arról: brókercégek=kockázat.
– De még ez sem lett volna nagy gond, mert Toporzékolásügyi miniszterünk összehozta a van-nincs-talánvan-mégsincs-devan ujjlenyomatos Fáraó professzorral, akinek segítségével majdnem sikerült megúszni a bukást.

gfa

Miután eme apró szívességet bevallotta, a Petike minisztérium pénzkivonásáról – még – mélyen hallgatott. Bennünk pedig – nyilván – fel sem merült a mocskos kéz mocskos kezet mos gondolata.

tado

Miért is merült volna? Én például azzal a gondolattal játszottam el magamban, hogy ha annak idején megjelenik itt a megborotválkozott Bin Laden egy táska pénzzel vagy annak ígéretével, akkor vajon mi lett volna? Mert a vajdavédelmi szolgálatoknak nem tűnt volna fel, ez fix, azoknak egy simkártya-gét sem szúrja ki a szemüket, egy joviális külső meg a táska pénz kíséretében akkora szemellenzőt rak a fejekre, hogy simán megépülhetett volna egy jó kis rakétázására is alkalmas ICBM interkontinentális rakétasiló a vajdalak melletti telken. És senkinek nem tűnt volna föl mindaddig, amíg Oszama együtt kajál Döbrögivel, mutyizik a vejével, hajókázik a strómanjával gázszerelőjével, hagyja magát bemutatni főkülügyér által az újkori magyar történelem legnagyobb csalójának.
Igen, ezek a Murmucok tényleg ennyire hülyének néznek minket. (Amúgy meg…-joggal!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.