A visszatérő kérdés: MEGÉRTE?

Míg melósonként 58 millió forintot termelnek a jó Pénztáros Lőrinc cégei, addig a ugyanezek a melósok bőven a piaci bér alatt kapnak fizetést.

Tehát a jó Lőrinc koma cégeiben a bérköltség 5 századot, 0,005 százalékot tesz ki. Ezt az arányt még egy lufiként felfújt szilíciumvölgyi tech cég is megirigyelné. És ez a szám nem csak azt mutatja meg, mennyi valós teljesítménnyel mennyi pénzt kasszíroz főként állami-meg júdáspénzekből a Nemmzetth Elsőszámú Gázszerelője, hanem azt is tökéletesen mutatja, mi az a nemmzetthy nagytőke, amit Döbrögiék építgetnek-formálgatnak.
Az Új Nemmzetthy Elyth néven illetve a kedvezményezetti kört.
Mert ez a nemmzethy lopásből-rablásból összegrundolt nagytőke a kizsákmányolásban semmiben sem különbözik bármilyen nemzetközi nagytőkétől! Sőt! Mivel teljesen ezeknek az embereknek a kezében van a politikai- és médiahatalom is, amit pontosan ebből a kizsákmányolásból és lopásból építenek fel, még fel se igen lehet ellenük lépni munkavállalóként. Mert övék a TEK, övék a “tájékoztatás”!
Azt a birodalmat építi a qrmány nagyban, amit a jó Lőrinc koma kicsiben a cégeiben. Ez a nemmzetthy nagytőke a kiszákmányolásra, a közösből egy kisebbségnek való visszaosztásra épül.
És lássunk csodát! A qrmány Döbrögisztán vajdájának óhajára, a melósok épülésére, pont most csökkenti a nagy cégek, a “magyar” és nemzetközi nagytőke társasági adóját 19-ről 10 százalékra. Miután tudható, hogy a jó Pénztáros Lőrinc koma kizsigereli a muelósait. Hogy egy 1,4 milliárdos yachton megpihenve ebből az irtózatos profitból még 9 százalékkal kevesebbet kelljen visszafizetnie a közösbe, hogy ezzel a pénzzel kevesebb menjen oktatásra, szociális kiadásokra, egészségügyre, és ennyivel több menjen a döbrögista horda és a vajda hatalmának megőrzésére.
Hogy aztán ez a rablóhatalom tovább erősítse és tőkésítse az Új Nemmzetthy Elythet-amely finanszírozza a rablóhatalmat. És ez így ismétlődne az idők végeztéig. A szemünk láttára, a tudtunkkal, az akaratunk ellenére!
Vagy mégsem az akaratunk ellenére?
Mert lehet ám, hogy ÍGY ÉS EZT AKARTUK/AKARJUK! Már 27 éve!-és azóta folyamatosan!

MEGÉRTE? EZT AKARTUK?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A visszatérő kérdés: MEGÉRTE? bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Istvan szerint:

  Na jó!
  Nem ezt akartuk!Csak az történt,hogy a nagyszájúak,a törtetők,a kommunista álcában tevékenykedők,az áruló értelmiség,az áruló katonaság,a Nyugat,az USA úgy irányította a szocializmus ügyét,hogy az a nyolcvanas évek közepére élhetetlen lett,és az akkor uralkodó,áruló elit úgy is intézte,hogy ne is lehessen megreformálni!Jómagam is azt hittem,hogy az árulók által tönkretett szocializmus,azaz a szétcincált “államkapitalizmus” helyébe lépő magántulajdonon alapuló piacgazdaság majd rendet tesz a piacon ,és a fejekben is,hiszen más választást már nem is hagyott a fent említett vezető csőcselék!!
  Aztán ha hittük,ha nem,ha tudtuk előre ,ha nem,akkor is ők lettek a Nyugat ,és az USA által “megbízott” vezetőink,akiktől nem is várt a Nyugat mást,mint a piacok megnyitását,az olcsó munkaerő lehetőségét , az ország kiárusítását,NATO,és EU csatlóssá tételünket,egy hatalmas függőség kialakításával!
  Nem ezt akartuk,de a nevünkben cselekvő,hazug,USA,és Nyugat-bérenc elitünk,szabad kezet kapván,ezt tette ,a Nyugat teljes egyetértésével,és “nyomós ” támogatásával!!
  A mai rabló,hazug elit befolyása alatt legalább 2,2,1/2 millió választó van,akik lelkes hívei a mai rendszernek,illetve legalább olyan függőségi viszonyba kerültek,hogy létük függ a mai rendszertől!Ez a réteg képezi a számmisztikával megbuherált,nem magyar állampolgár szavazókkal feldúsított választási törvény egyharmados kétharmadát,ellenük lépni képtelenség!
  Ha netán erőszakos kézrátétellel távolítanák el a mai uralkodó elitet,beleértve a a lagymatag ellenzéket is,akkor számíthatunk arra,hogy a nyugat egy majdant ,vagy katonai megszállást provokálna ki,amit erőteljesen alátámogatna az a nyilvánvaló tény,hogy nekünk már nincs gazdaságunk,és az akármilyen jóakaratú,és elszánt új vezetőség nem tudna olyan ,és annyi termelőeszközt kisajátítani,mely a lakosság teljes,korszerű ellátását biztosítaná,és ha lenne is,azt nem tudná üzemeltetni a munkaerőtől megfosztott országban!
  Ahonnan segítséget várhatnánk,onnan pedig nem várhatunk,mert az politikailag,katonailag szemben áll a jelenlegi nyugati konglomerátummal,és biztosan nem akarná magára vonni a Nyugat haragját,nem beszélve arról,hogy a szocializmus ügyét,magát a SzU-t mi árultuk el,túllépve Gorbacsövű puska elnevezésű szoc csodafegver áruló politikáján is!!
  Nem véletlen,hogy nem jelentkezik Orbánék,vagy éppen Gyurcsányék helzébe senki,aki a mostani politikának ellene menne,mert veszélybe kerülne saját,és az ország sorsa!Bár az utóbbi sorsa…?!

 2. ficko szerint:

  A magyaroknak béremelés ! Haveroknak célzott pályázati pénz.
  Az Ukránoknak Segélyhitel.
  De jól megy Magyarországnak .
  Ja hogy az itt élő majd 10 milliónak meg nem.
  Erről nem a mindenkori kormány a felelős ? De.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.