Gyorshír Donbasszból

Ma délelőtt tíz óra körüli tájban Valcman ordashada ismét áttörési kísérletbe kezdett az éjszakai latortüzérségi ostromot követően Szahanka és Dzserzsink-térségében.

Az akciót az “Azov” pribékzászlóalj csinálta. Öt latoregyed hulláját és hét sebesült banditát hátrahagyva fejvesztve visszarohantak Sirokino irányába, mert megjelentek a DNR-tankok. A hevenyéászett brigantitámadás ezzel aztán ki is fújt.

prim

A donyecki erők nem szenvedtek veszteségeket. Viszont drótozhatják-foltozhatják a sebesült martalócokat!-saját költségen.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Gyorshír Donbasszból bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. .... szerint:

  Ostobaság azt hinni, hogy ez (ek) áttörési kisérletek. Ezt régen harcfelderítésnek nevezték. Ha elindul 1000 tank és bevetik a légierőt, a csapásmérő dronókat, a nehéztüzérségi tűzhengert, és 40000 roham katonát, egyazon frontszakaszon, az már áttörési kisérlet.
  Nem folyik más, mint amit már írtam, ébren tartják a tűzet, de a máglyák alá nem gyújtanak. Amikor a szír próba terepen befejezik a tennivalókat, Trump ha hatalomba lép és szépen elviszi az Usa katonáit, de helyettük Eu-s katonák mennek oda, na akkor lesz ott valódi pofozkodás. Addig meg itt 4-8 halott, 2 a DNR-nél, míg kisebb felszereléssel napi százak halnak Szíriában. Ez senkinek nem tűnik fel ?
  Semmi nem az aminek látszik.

  • cicvarek szerint:

   Nem kell az ajvékod. 🙂

   • Monster szerint:

    Nem vagyok ukrán-párti ebben a sztoriban, de igaza van.
    Ezek csak kisebb felderítések, tesztelés, semmi több.
    Ha komolyan nekiállnának, mint mondjuk pár éve Debalcevónál a szakik, ott nem 3-4 halott lesz összesen, és nem futnak el néhány feltűnő tank miatt.
    Azért sem olvasom a donbasszi híreket már vagy egy éve, mert ugyanez megy állandóan és baromi unalmas…
    Majd ha meglesz az akarat az oroszoknál arra, hogy döntésre vigyék a dolgot, vagy az erő az ukránoknál ugyanerre, majd akkor lesznek itt érdekességek, addig csak a teljes békéhez képest van csak ott történés, ahhoz képest, hogy háború van, ahhoz képest semmi.

    • Gabriel ladaja az anktartiszon ( Kiril igazsága) szerint:

     Ideje,hogy Oroszország példátstatuáljon a galiciai
     genetika zsáutcáján. Rossz DNS.
     A példa sokot fog okozni a világnak.

 2. János szerint:

  Ja, igen! Európai haderő? Az Ursula van der L. majd szünnapot tart a nyilvános házában és nekivezeti a Wehrmachtot Oroszországnak? Azt se tudják, hogy télen hideg van, nyáron meg meleg! Hibbant liberálisok! Erre kíváncsi leszek. A “nagynémet” iszlámseggnyaló és iszlámszarevő, német hadsereg szárnyait pedig balról a 4. oláhcigány hadsereg, jobbról pedig a niggereket importáló 8. olasz spagetti hadsereg fogja biztosítani! Mint 1942-ben, ugye? A magyar TEK meg a nagy Don kanyarban fog csodálkozni azon, hogy télen hideg van! Szerintem más menü is fel lesz szolgálva, pl. polgárháború az USA-ban, szinesbőrű rabszolga ivadékok és liberális állatok a fehér emberek ellen. El lesznek foglalva a Trumpli lovagjai. Emberi faj élethalálharcával a librális őrültekkel szemben! Európa minden vezető posztját femináci, rasszista, fehérember és férfigyűlölő hormonbeteg, üresfejű, 200 kg-os kvótanők töltik be. Még a saját államiságuk fennmaradását sem tudják az európai vezető picsák biztosítani, nemhogy egy Oroszország-Kína-India-Irán elleni totális háborút megnyerni! A femináci kvótanők világának olajellátása egy óra alatt összeomolhat, a lefejezőművész abroszfejűeknek csak egy olajkikötőjük van Ras-Tanura, és az Iránból lőtávolon belül van! Néhány perc kell a döntés meghozatala után és többé nem létezik! Ehhez atomfegyverre sincs szükség! A Wehrmacht copfos kvótanői és rendőrvaginái visszatérnek a lovontatásra? Ha tudják egyáltalán a kvótanők, hogy mi az a ló? MEGINT a biztos vesztes oldara vitték a rendszerváltó bűnözők Magyarországot! A világ változik, mi se legyünk tovább német gyarmat!

 3. Paul Aradi szerint:

  János! Mérhetetlen csacsiság az okosságba belekavarászni az indulatot. Hidd el, amit írtál totál igaz, csak a keserűség nem amit sugalltál. Nem vagy olyan vesztes, mint ahogyan érezettetni akarod. Indulat 1-es, a tudás szuper. Ittam, fogyasztottam az érvelésed és a kritikád!
  Kösz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.