Lehetetlen! Döbrögi mást mond!

A magyarok 80 százaléka szerint rossz irányba haladnak a dolgok

sor

Lesújtó a közhangulat Magyarországon – 80 százalék érzi úgy, hogy inkább rossz, mint jó irányba haladnak a dolgok itthon.

 

Az Ipsos 25 országra kiterjedő kutatását a The Economist foglalta össze. A magyarok majdnem kétharmada az egészségügy helyzetét látja a legtragikusabbnak. Ez világviszonylatban is kiemelkedő, az ötödik helyre fért fel.

Magyarországon a képzeletbeli dobogó második helyén a pénzügyi és a politikai korrupció áll, ezt követi az elszegényedés és a társadalmi egyenlőtlenség. A munkanélküliségért és az oktatásért a magyar emberek közel harmada aggódik.
(hirtv)

Bal-Rad komm: Ne higyjünk neki! Döbrögi is megmondta, hogy mi vagyunk a legjobbak! És még jobbak leszünk!-ha rá és hordájára szavazunk! (Ha nem!-akkor is ők NYERNEK!)

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Lehetetlen! Döbrögi mást mond! bejegyzéshez 20 hozzászólás

 1. RANGER48 szerint:

  Igaza van Admin, az első mondat erejéig.”Ne higyjünk neki!”De akkor kire szavazzunk.Már megint előjön a régi reflex, mindegy hogy kire, csak NE a FIDESZ-re.Ez megint csöbörből-vödörbe.Ma a parlamenti pártok egyike sem alkamas az ország és népének valódi érdekeinek képviseletére.Alternatívákat kérünk, mert ma az emberek nem is igazán tudnák hogy kiben bízzanak!

  • Emeric szerint:

   Munkáspárt. Ott vagyunk mi mindenhol.

   • Balázs szerint:

    Ok!
    Nyer a Munkás párt…
    Államosítás? Miénk a gyár? Hogyan tovább?

    • petymeg szerint:

     Ezek szerint ismered a Munkáspárt programját akkor tudnod kéne!

     • "Szélsőjobb" :D szerint:

      Kinevezik magukat és az elvtársaikat az államosított gyárak, üzemek, cégek, KKV-k élére.
      Ennyi. 🙂

     • cicvarek szerint:

      “Szélsőjobb” :D, te zsidó vagy?

  • viola szerint:

   A Munkáspártnak nincs hitele az embereknél, pl: Szuhakálló Tóth Ferenc jelöltje a leadott 404 szavazatból 4 db -ot kapott, vagy Erdőtarcsa Herédi Sándor mnk jelölt a leadott 267 -ből 2 db -ot kapott csupán.
   És miért is szavaznának egy olyan csapatra mely az áruló MSzP-t termelte ki magából, és maga (a Munkáspárt) soha semmit nem tesz. Nem kell pénzre hívatkozni, mert a Sárga pólósoknak sincs, mégis ott vannak sok sok helyen.
   A Munkáspárt a tehetségtelenségével a Fidesz szekerét tolja.
   Most úgy látni, hogy el sem megyek, ha mégis, akkor ahhoz valaminek változnia kell.

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    Na ez mondjuk igaz.
    A Munkáspártnak egy olyan erőt kellene támogatnia, amelynek lehetősége van a Fidesz leváltására. Ebből később aztán politikai tőkét is kovácsolhatna. Viszont amíg csak a saját pecsenyéjüket akarják sütögetni esélyük sincs.

    • Havasi Gáspár szerint:

     Ez MSZP retorika volt, amikor a Munkáspártot hibáztatta a vereségért. Természetesen az MSZP előtte kétszer is átverte a pártot. Mondjuk az általad kedvelt Jobbik mellé állna, egy olyan szervezet mellé, amely durván, fröcsögően antikommunista, és korlátlanul hazug és önáruló. Semmivel nem különb, még rosszabb az MSZMP árulóinál is. No és milyen pecsenyét sütögetnek? A Vonáék viszont ezért verték át a tagjaikat, meg a Gárdát. Most kényelmes megélhetési politikusok és vastagon [email protected] a népre. Éljen az elidegeníthetetlen török- magyar barátság!?

   • vitorla123 szerint:

    Látszik a csalás és ki lóg a lóláb!Ugyanis ha el tud indulni a választáson eleve 3% vagy feletti az ajánlók aránya számolj utána.Az ajánlók nem mennek el szavazni,vbagy rontottba teszik a szavazatokat.Mind a két lehetőség létezik.Ezért kellne 2-3 képkocsi ami a szavazókat elviszi szavazni.Csak azokról beszélek akik ajánlók voltak!Azoknak minden adatuk meg van és csak szervezés kérdése az egész!

   • Havasi Gáspár szerint:

    A Munkáspárt nem termelte ki az MSZP-t, az MSZP az MSZMP utódja, Amely abból a galíciai 70 %- ból tevődött össze, akik a levezették a párt és a szoc. rendszer felszámolását. A Munkáspárt indulásánál csak olyan személyek társultak a párthoz, akik szembefordultak az MSZP-vel, az MSZMP utódpártjával. Ezenkívül idős ortodox kommunisták (egyszerű emberek) létre hozták az új MSZMP-t.
    És tényleg nem kell pénzre hivatkozni, mert amit a sárga pólósok csinálnak a tömegek szempontjából hatástalan, a társadalmi renden nem változtat, és az árverések is folynak tovább.
    A Munkáspárt tagjainak a zöme idős ember. A munkásság és dolgozó rétegek, pedig a saját butaságuk és önzőségük levét isszák. Várták a kánaánt, hát megkapták. És most is a saját kizsákmányolóikat támogatják. bedőlnek minden hazugságnak, csak az igazságot nem akarják elismerni. Még olyan nem volt a történelemben, hogy egy osztály a saját szimbólumait tapossa meg. Ezért a nép magától soha nem fog győzni. Egy párt pedig ami általa a saját érdekében kerülne hatalomra, azt a fennálló rend likvidálná, mindegy hogy balról vagy jobbról jön. A történelem egyszer adott lehetőséget, azt pedig júdás módon eladták, marad a kereszt.

    • petymeg szerint:

     Az emberek nem gondolkodnak,megteszik helyettük az okos telefonok.Ha van egy-két órájuk faszbukkoznak és nem kell strapálni a szürke állományt!Véleményt sem kell formálni,mindent készen kap és az a tuti mert “ő”mondta.

  • Anonymous visszatér szerint:

   Az embereknek minimum ki kellene menniük az utcára és emellett általános sztrájkot és polgári engedetlenséget kellene meghirdetnie a narancsos rezsimmel szemben. Erre a Magyar alkkotmányos jog is lehetőséget ad. Ezzel legalább előre hozott választásokat lehetne kieszközölni. Ott viszont a fidesz már biztosan nem szerezne kétharmadot. Ezért nem tehetne meg bármit. Ha a fideszes bűnözők kihúzzák 2018-ig akkor Magyarországnak és a Magyar népnek annyi.

 2. Jakocs Gábor szerint:

  A magyar kommunisták pártja 27 éve küzd a munkások érdekeiért,nem hazudik és nem korrupt!Ránk tényleg érdemes (volna)szavazni!Rangernek üzenem tisztelettel!

 3. varga istván szerint:

  tudtommal munkáspárt jo pár évtizedig hatalmon volt…söt ha jol tudom jelenlegi hatalom embereit is komcsi párt nevelte ki-gyurcsányostol,orbántol,siszterig mindegyiket…miért szavaznék nyomorult idiota szar munkáspártra vagy akkármelyik degenerált állati troger bandára—én nem vagyok idiota igy én ha eljön az idö mindegyikkel végzek….

 4. RANGER48 szerint:

  Köszönöm a választ Jakocs Gábor!Csak egyet nem értek, hogy miért nem hallani a hangjukat, programjukat szélesebb körben.Erőteljesebb propagandát kellene kifejteni megismertetésükre, ahol csak lehet.Vagy ez is elsősorban anyagi kérdés, vagy jobb szervezettség kérdése.

  • vitorla123 szerint:

   Mert elhallgatnak minket.Ki jön a sajtó,felveszik a filmet,megírják a cikket és a főszerkesztő nem engedi adásba és nem engedi leközölni!Ha kell konkrét példákat tudok neked adni,amit akár bírói úton is ellenőrizhetsz!Ezt nevezik sajtószabadságnak!Ámen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.