Ragály és Szíjjártó utódok nyáladzása!

cast
A Fidesz ifjúsági szervezete szerint bicskanyitogató az a felmentő nosztalgia, amivel egyes közszereplők az elhunyt kubai diktátorról megemlékeznek. “Egy kommunista diktátor után könnyet hullajtani nem más, mint lábbal taposni a bolsevizmus százmilliónyi áldozatának emlékét” – üzenték.

Bicskanyitogatónak tartjuk és elítéljük azt a felmentő, szirupos nosztalgiát, amellyel egy véreskezű kommunista diktátor haláláról a “progresszív” európai körök tagjai, Jean-Claude Junckertől (az Európai Bizottság elnökétől) Gréczy Zsoltig (a DK szóvivőjéig) megemlékeztek – írta szombat esti közleményében a Fidelitas.
Az amerikai Kongresszus által 1993-ban létrehozott Kommunizmus Áldozatainak Emlékezete Alapítvány a ma elhunyt diktátor, Fidel Castro legalább 73 ezer áldozatát tartja nyilván, miközben ma is több ezren töltik börtönbüntetésüket pusztán azért, mert szabadon mertek véleményt nyilvánítani a kommunista Kubában. Egy kommunista diktátor után könnyet hullajtani nem más, mint lábbal taposni a bolsevizmus százmilliónyi áldozatának emlékét – folytatták.
Felszólítunk minden, magát demokratikusnak tartó közszereplőt, sajtómunkást vagy pusztán jóérzésű embert, hogy tartsa tiszteletben a több tízezer ártatlan áldozat emlékét és hozzátartozóik érzéseit, és a ma történtek kapcsán tartózkodjon a részvétnyilvánítástól egy olyan napon, amelyet valójában a demokráciát erősítő mementók között kellene számon tartani – írta a Fidelitas.
(Forrás: HVG)
Bal-Rad komm: Nos hát az ifjú döbrögisták FELSZÓLÍTANAK, hogy MINDENKI KÖTELES ÚGY GONDOLKODNI, AHOGYAN AZT ŐK JÓNAK LÁTJÁK!

Hát elmehetnek ŐK a jó kurva anyjukba! Az ifjú ragadozók! “A bolsevizmus százmilló áldozatának” hülye meséjével!
Emlékeztetnénk ezt a haszonleső ifjú féreghordát: A RENDSZERVÁLTÁS ÓTA HAZÁNK NÉPESSÉGE EGYMILLIÓ FŐVEL LETT KEVESEBB! (Összetételének katasztrofális megváltozásáról nem is szólva!) A LAKOSSÁG FELE LENYOMORÍTVA! ÖRSZÁGUNK GYARMATI SORBA LÖKVE!
EZ MI?-IFJÚ KÖCSÖGÖK!
Nehogy már “tI” mondjátok meg, hogy MI MIKÉNT GONDOLKODJUNK! “ti” Ragály és Szíjjártó utódok!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ragály és Szíjjártó utódok nyáladzása! bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. IB szerint:

  Ezek nem ismerik a történelemt, vagy csak simán hülyék..arrol is tudni kell hogy mi is volt kubában a Castro elött,és mi is lett vele az országbol…ingyenes egészségügyi ellátas pl. amit amerikaiak is igénybe vesznek mert otthon nemtudják megfizetni a kezelést…
  Castro elött egy Nagy kupleráj volt az ország a Batista ideje alatt, a kubai nök vagy éhenhaltak vagy prostik lettek.. ma meg….??

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  A “Kisorbánoktól” mi mást lehetne várni?
  Na ők az érem másik oldala, akik csupán politikai haszonlesésből tesznek legtöbbször valamiféle nyilatkozatot és ítélnek meg másokat.

 3. forradalom! szerint:

  Na persze!Homo sine cerebrók egytől egyig.A soha nem létező kommunizmus 100millió áldozata!De a létező kapitalizmus több 100millió áldozatáról még nem hallottak?Ha bármelyiknek milliómodnyi lenne az esze,mint Castronak volt,nem beszélve világra szóló tetteiről,hallgatna ez a senki népség,mint a sír.

 4. Gabriel ladaja az anktartiszon ( Kiril igazsága) szerint:

  Tisztelt fideszes fiatalok.
  Azt kivánjuk 12 éves lányitoknak,amit az USA pedofil turisták
  muveltek CUBA-ban Castro elött.

  Admin kerlek ne huzd fel magad a csöcseléken.

  Regisztrálva vannak,és nem tudnak köpönyeget váltani.

  Tisztelt hülye gyerekek a kapitalizmus,tönkre tette a klimát. Észak- Itáliában
  a mult héten egy nap alatt egy évnyi csapadék esett. Az északi sarkon a minusz
  20 helyett nulla fokvan november végén.

  Profit csak is a profit ez legyen a cél, kivégezni földanyát.

 5. furnan szerint:

  Szerencsétlenek…..
  Akárhogyan fanyalognak, harciaskodnak, a tények beszélnek.
  Fidel történelmet formált, és Kuba kiemelkedett a félgyarmati sorból.

 6. Hun szerint:

  Szerintem jobb ha a cionberenc fideszes hazaarulo mocskok kussban maradnak! Mert a Magyarok donto tobbsegenek mar nagyon kezd elege lenni orban G.-ek magyarorszagi tevekenysegebol.

 7. Havasi Gáspár szerint:

  Ha Batista rémuralmáról emlékeztek volna így meg, akkor biztos elégedettek lennének, hiszen Batista mind a kubai, mind az amerikai és nemzetközi tőkét egyaránt megelégedéssel szolgálta.
  Ha pedig a nem létező kommunizmus áldozatait nézzük, akkor elhanyagolható a több ezer éve kizsákmányoltakkal szemben elkövetett embertelenségekhez. Amúgy lehetne beszélni a z amerikai kontinensen kiirtott indiánokról, az afrikai, ázsiai mészárlásokról, az álforradalmak véres megvalósulásairól ( kezdve Cromwellel), az afrikai népek irtásáról és annak módszereiről, a természeti környezet tudatos tönkretételéről, a háttérhatalom által szervezett két világháborúról, a biológiai, vegyi fegyverek ( ide tartozik a chamtrail is) alkalmazásáról és még számos gazemberségről. Az sem ártana, ha elítélnék a magyarság megnyomorítását, kifosztását, módszeres pusztítását, üldözését(gyakran a halálba), elítélnék a koncepciós pereket és a magas színvonalú politikai bűnözést. Ami azt jelenti önmagukkal kellene kezdeniük.

 8. Általam mélyen nem tisztelt fityiszes fiatalok! Mi van a kapitalizmus és válfajai másfél milliárd áldozatával?! Erről miért nem ugattok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.