Méltányolható kijevi ajánlat

Ukrajna migránsokat fogadna be a vízummentesség fejében

Az ukrán igazságügyi tárca eurointegrációért felelős miniszterhelyettese szerint Ukrajna magára vállalhatná egyes európai országok migránskvótáját, így téve magát érdekessé az EU számára.

Szerhij Petuhov szerint az ukrán vízummentesség megadását jelenleg az uniós tagországok választóinak a migránsokkal szembeni negatív hozzáállása akadályozza. A miniszterhelyettes ezért azt javasolja, hogy Ukrajna önként vállalja át egyes országoktól a migránsok elhelyezésére vonatkozó kvótákat.
– Országunk teljességgel magára tudná vállalni például a Hollandiára kiszabott kvótát – írta közösségi oldalán a miniszterhelyettes. – Ez a tényleges szolidaritás megnyilvánulása lehetne Európa felé a közös problémák közös megoldásának tekintetében.
Petuhov úgy látja, hogy Ukrajna így tehetné fontossá és szükségessé magát az Európai Unió szemében, ahelyett, hogy a vízummentesség megadásának újbóli elhalasztása miatt sértődötten magába fordulna.
Több ukrán politikus már korábban felvetette, hogy akár több százezer Európába igyekvő migránst lehetne betelepíteni a csernobili zónába. Igaz, hogy maga a város még mindig sugárszennyezett, de már lakható, és csupán a reaktor közvetlen közelében tilos tartózkodni.
Képtalálat a következőre: „Csernobili katasztrófa-kép”
(origo)
Bal-Rad komm: Döbrögisztán qrmányának kivételével minden uniós ország fázik az ukrán vízummentesség megadásától! Okkal. Bár Nyalókakirály még ma is azzal hülyítette alattvalóit, hogy még az idei esztendő vége előtt megkapja Maradék-Ukrajna az uniós vízummentességet!-látszik, hogy már ők maguk sem hisznek benne.
De azért megtolnák egy kicsit az ügyet! Migránsbefogadással. Csernobilba! Az ötlet díjazandó! DE CSAK PÉNZDÍJJAL! A kijevi udvar azzal is beérné! Csupa kanmuszlimot odatelepíteni. A sorompókat, jelzőtáblákat eltávolítani, oszt’ szabad a járás! Reméljük nem valami mutánsokká fejlődnének! Mint a “molyember”, amit 1986. április 26-án, a csernobili katasztrófa napján.
mem
Ott is láttak elrepülni egy nagy, fekete, vörös szemű, szárnyas lényt a füst fölött, a dolgozók továbbá a robbanás előtt is furcsa telefonhívásokat kaptak.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Méltányolható kijevi ajánlat bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Istvan szerint:

  A kanmuszlim migráncs pedig ,kikerülve a szíriai vesztőhelyet,az ukrán hadsereg,meg az Azov kötelékeiben megtarthatná a vérbosszút az orosz határon,amivel még a nyáron fenyegette az ISIS vezetősége az oroszokat!!
  Már régóta figyelem,hogy az amerikai,és eu-s,és ISIS fenyegetések Oroszország ellen milyen kanyarokkal teljesednek be,vagy próbálkoznak neki “érvényt” szerezni!Amit Washingtonban ötlenek ki,az valahol ,ki tudja milyen ,közvetítéssel lecsap valahol Azerbajdzsánban,amit uUrajnában,az elhangzik Juncker szájából,vagy Hollande kavarja vele a szart,ISIS kívánalom pedig,amely Szíria vesztes csatatereiről száll az ég felé ISIS torkokból, a Királyság külügyérétől.és így tovább,stb,stb!!
  Állítom,hogy a mindent figyelő Úristen sem igazodik ki ezek között a fohászok között!
  Ez nem baj,forduljon bizalommal az orosz hírszerzéshez,az majd tájékoztatja!
  Mert az is érdekes ám,hogy valahogy visszafelé írják a történéseket!
  Elindul egy orosz anyahajó,tele van vele a nyugati média,meg a gatya,aztán mikor megérkezik,akkor derül ki,hogy azért ajvékoltak,mert az oroszok végleges,és stratégiailag fontos támaszpontot építenek Szíria mentén!
  orosz haderő terjeszkedik a Sarkkörön,és kiderül,hogy az amik már évek óta arrafelé valami huncutságon törik a fejüket!
  A japcsik ajvékolnak,hogy a Kuril-szigetekre az oroszok rakétákat telepítenek,és a nagy ajvék után kiderül,hogy Dél-Koreával,meg az USA-val valamit ott is akartak kavarni a végleges bukás elkerülése,és Oroszország sakkban tartása érdekében!

 2. Sub Zero szerint:

  “Több ukrán politikus már korábban felvetette, hogy akár több százezer Európába igyekvő migránst lehetne betelepíteni a csernobili zónába. Igaz, hogy maga a város még mindig sugárszennyezett, de már lakható, és csupán a reaktor közvetlen közelében tilos tartózkodni.”
  -Ez valami vicc?
  -Nem ez komoly.
  -Jó, mert viccnek egy kicsit durva!

  • IB szerint:

   Komoly lehet…ezek betelepitett migrácsok meg 1 honapon belül garantáltan német-oban,,svédországban meg a fene tudja hol bukkannának fel,mert azért azok sem hülyék hogy pont ukrajnában nyomorogjanak….

  • majoros szerint:

   Valóban nem vicc, sőt egy jól átgondolt terv ! ( mert keletiek, nem kell lebecsülni az ukránokat )
   Szóval,ők sok ezer mutánst ……izé….. migráncsot átvesznek, ezért kapnak vízum mentességet. A migráncsoknak pár hónap alatt megadják az ukrán állampolgárságot és így már ők is vízum nélkül utazhatnak – persze vissza nyugatra ! Sőt, Csernobilban pár hónap alatt mutánssá is válhatnak – például dolgozhatnékuk támadna – így még értékesebbekké válnának !

 3. Smith szerint:

  “Több ukrán politikus már korábban felvetette, hogy akár több százezer Európába igyekvő migránst lehetne betelepíteni a csernobili zónába. Igaz, hogy maga a város még mindig sugárszennyezett, de már lakható, és csupán a reaktor közvetlen közelében tilos tartózkodni.”

  Hát ezen bepisáltam a röhögéstől.

 4. Istvan szerint:

  Admin!
  Egy ,itt feldolgozásra váró cikk:

  http://www.magyardiplo.hu:.A bárányok hallgatnak

 5. Turzó István szerint:

  Alakulgat, alakulgat az amerikaiak terve! A migránsok között nagyon sokan harcoltak is már. Ha eljön a pillanat, akkor ezek örömmel megjelennek az orosz határokon a beígért apanázs fejében, bármit megtéve – még örülnek is, hogy keresztényeket ölhetnek! A már előzőleg odaszállított és fölhalmozott hadianyagot sem kell magukkal vinni, addigra minden készen fog állni, így hirtelen ugrás szerűen egy akár több milliós hordát is rázúdíthatnak az oroszokra … – természetesen, a hátuk mögött a nemzeti csapatokkal! Putyin elnök kétszer is bejelentette, hogy ilyen helyzetben, ha nem tudnák tartani magukat, akkor leatomoznak mindenkit, aki benne lesz ebben!!! Lehet éppen, hogy az ukrán vezetésnek is ilyen gondolatai vannak, hogy ‘jótétemény’ fejében kellenek nekik golyófogónak a Donbasz elleni háborúba! Ha állampolgárságot ígérnek nekik, az ingyen van és cserébe feltöltheti a hadseregét !!! Ezzel még jót is tesz a többi országnak, és azok továbbra is elnézik majd a cselekményeiket!

 6. fatum szerint:

  Már az elején tudni lehetett hogy az invázió katonaság az oroszok ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.