Természetes pökhendiség

“Nem tartozik önre” – így bújt ki Matolcsy a kényes kérdések alól

mmsz

Újra összecsapott Matolcsy György az ellenzékiekkel a parlamentben: a jegybankelnök továbbra sem gondolja úgy, hogy válaszolnia kéne a lakásbérlését firtató kérdésekre.

Nem szerepeltek tények a kérdésben – ezt mondta Matolcsy György a parlamentben, amikor az MSZP-s Bárándy Gergely megkérdezte, valóban Patai Mihálytól, a Magyar Bankszövetség elnökétől bérel-e luxuslakást.
Hogy az állandó lakhelyemen mikor lakom és mikor nem, (…) ez aztán végképp nem tartozik önre, ahogy az sem tartozik önre, hogy mikor és milyen helyen tartózkodom, amikor nem az állandó lakhelyemen vagyok – válaszolta a jegybankelnök.
Bárándy azt ígérte Matolcsynak: a válaszát eljuttatja az Európai Központi Bank vezetőinek, valamint a többi európai jegybank vezetőinek. Matolcsy visszakérdezett: miért kellene valakinek lakbért fizetnie egy olyan lakás után, ahol nem lakik? Szerinte annyiról van szó, hogy mivel perben állnak, az MSZP-s képviselő most a parlamentben próbálja őt lejáratni.
A jegybankelnököt arról is megkérdezte Bárándy, miért ad több százezres fizetést a barátnőjének. Ez a részletkérdést még egyszerűbben elintézte Matolcsy: egyszerűen egy szót sem szólt a témáról.
(HVG)
Bal-Rad komm: Mekkmester TERMÉSZETES PÖKHENDISÉGGEL válaszolgat!-vagy hallgat! Megteheti. Persze nem rajta múlik, hogy meddig dölyfölgethet!
RAJTUNK MÚLIK KIZÁRÓLAG!
Az állenzéki népszerűséghajhászoknak pedig: NEM KÉRDEZGETNI KELL! TÉNYEKET FÖLKUTATNI, ÉS AZOKAT NYILVÁNOSSÁGRA HOZNI! BIZONYÍTÉKOKAT!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Természetes pökhendiség bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Istvan szerint:

  Nem kérdezgetni!!?
  Hát ez az!Így lehet látszólagos támadással egérutat adni a másik gazembernek!!
  Hatalmas kérdés ,amiben benne van a válasz,vagy a válasz megkerülésének lehetősége,aztán a téma saját hamvába holt!

 2. Smith szerint:

  A kijevi Radában tuti kapott volna ököllel az arcába.

 3. Vak Bottyán szerint:

  Nem kérdezgetni kellene, hanem elzavarni az összes tolvajt. A magyarság erre képtelen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.