Úristen! Megfenyegették Döbrögit!

Pokollal fenyegette meg Orbánt a gyermekeit megkeresztelő lelkész

ivg

„El fog kárhozni” – ezt mondaná Iványi Gábor lelkész Orbán Viktor miniszterelnöknek, ha találkoznának.

Terjedelmes interjút adott a Magyar Evangéliumi Testvérközösség vezetője a Magyar Nemzet újságírójának. A beszélgetésben többek szó esett a hazai szociális rendszer hiányosságairól, a menekülthelyzetről vagy az egyházügyi törvényről. De politikai témák is szóba kerültek, amelyekkel kapcsolatban Iványinak markáns véleménye van.
Az Országos Roma Önkormányzat körül kialakult botrányok szerinte nem másnak a mintapéldája, mint annak, hogy „amilyen a gazda, olyan az alkalmazott.” Farkas Flórián szerinte azért bujkálhat, mert „nála lényegesen magasabb pozícióban lévők is korruptak és bujkálnak, mellébeszélnek és magyarázatokat találnak.” Úgy látja, Farkas számára „nagy volt a kísértés, mint minden politikusnak, akire pénzt bíznak.” Hozzátette, ha „egy politikus úgy öltözködik, építkezik, utazgat, hogy valójában nem telne neki rá, akkor mindannyian tudhatjuk: hozzányúlt valamihez, ami neki.”
Az interjúban elmondta Iványi, szóba állna a miniszterelnökkel, és azt mondaná neki, hogy „el fog kárhozni, valamint, hogy nem veszik körül igaz és tisztességes emberek, akik megmondanák neki, mi az, amit nem jól csinál.”
Azon az állásponton van, „ha egy politikus kiüti a fékeket és az ellensúlyokat, lefojtja a sajtó nagy részét, korlátozza mások jogait, nem fogadja el, hogy felette is ott van a törvény, és egy olyan államszerkezetet hoz létre, amelyben minden szál egyvalaki kezében fut össze, ő mondja meg, mi lehet egyház, kinek lehet iskolája, és sorolhatnám, akkor abból az lesz, amit ma tapasztalunk.” Mint mondja, „nincs olyan, hogy jó zsarnok vagy rossz zsarnok.” Hozzátette, hogy „Orbán Viktor rájött, hogy gyakorlatilag azt csinálhat ezzel az országgal, amit akar, hisz az EU nem fog lecsapni rá.”
Gyurcsány Ferenccel való kapcsolatáról azt állította, hogy nem a barátja, ahogy Orbán sem az. „Akkor sem volt az, amikor megkért, kereszteljem meg a gyermekeit. Ha Gyurcsány kért volna erre, az ő gyerekeit is megkeresztelem.” A volt szocialista miniszterelnök szerinte nem rosszabb s nem jobb, mint a többi politikus.
(atv)
Bal-Rad komm: “…szerinte nem rosszabb s nem jobb, mint a többi politikus…”
-Igaz ám ez El Qrora és Döbrögire is! Az ország erre a legjobb bizonyíték! Mondjuk azt aligha hihetjük, hogy Döbrögi a gyerekeit keresztelő pap dörgedelmeitől vacogni kezdene. Inkább tart a néptől, amely elől a Várba készül elbújni.
Hogy Döbrögi (és a többi hazáruló és elsikkasztó) lelkével mi fog történni nem tudhatjuk! Ha van Isten!-cudar világ vár rájuk.
De ami Döbröginket és hasonszőrű tettestársait (közéjük sorolandó a volt szadeszos gépviselő Iványi Gábor is!) inkább aggasztja, az a szibériai lét! A rövidke forró nyáron a verébnyi szúnyogok milliárdjai meg a medve és tigrisveszély. A végtelenül hosszú kemény télben pedig…

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Úristen! Megfenyegették Döbrögit! bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Havasi Gáspár szerint:

  Orbán ezt nyugodtan vállalhatja. A kizsákmányolók mindig az elkárhozást választották, talán tisztában voltak és vannak a természet törvényeivel, mert ahogy az egyszerű ember mondja: Segíts magadon, és az Isten is megsegít.

  • Sub Zero szerint:

   Különben sokan nem félnek a pokoltól. Azt mondják, hogy ott legalább több lesz az ismerős.

 2. Kósa Lajos szerint:

  Ez egy buta zsidó! Nem hogy Lelkész! Egy szarkupac!

 3. cicvarek szerint:

  Orbán zsidráknak jár a pokol. Remélem még életében fogja élvezni.

 4. Smith szerint:

  Nem csak Orbán fog pokolra kerülni, hanem a fél politikai elit. Idén is figyelni kell, hogy kik ünnepelnek Hanukát, a fény ünnepét. Lucifer a fény hordozó, tehát ez egy sátánista ünnep. Alig van olyan vezető politikus a világon, aki ne hanukázgatna. Így legalább “világos”, hogy miért van ennyi háború és szenvedés a világban.

 5. joz szerint:

  Kósa Lajossal értek egyet!!! Ez a bizonyos lelkész a lagutóbbi (2014-es) gázai tömeggyilkosság során egy azaz 1 db a lábán állítólag megsérült zsidó gyereket hozott M.O.-ra és körbehurcolta az országba, médiáról médiára járt vele. Az természetesen elmesélte, hogy azok a gonosz palesztinok mit tettek vele. Természetesen a több mint kétezer – köztük majdnem 600 gyerek – palesztin meggyilkolt civil áldozatról, Izrael háborús bűneiről egy szó sem esett.
  Egy kétszínű, álszent hazudozó. Az SZDS-es elvtársainak miért nem mondta, hogy “ne lopj”!!!!!!!

 6. Istvan szerint:

  Meg miért nem mondta nekik,még a rendszerváltás előtt,vagy ha máskor nem,a rendszerváltás után, akkor,mikor nyilvánvalóvá lett,hogy 45-ös,és 56-os nyilas-fasisztákkal szövetkeztek,hogy ez nem fog jóra vezetni?!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.