A Duna-parti Cirkuszpalota ma délelőtt

Ennyi képviselőt érdekel a közoktatási vitanap a Parlamentben

lopni

Oktatási vitanapot tartanak ma a Parlamentben, mérsékelt érdeklődés mellett.

Palkovics László államtitkár felszólalását legalábbis ennyien követték a helyszínen.
Bár azután, hogy a Fidesz kijelentette, annyira jó állapotban van a magyar oktatás, hogy nincs értelme vitázni, nem meglepő a távolmaradásuk. Már csak az a kérdés, merre vannak az ellenzéki politikusok. Ebédidő van?
(eduline)
Bal-Rad komm: “…merre vannak az ellenzéki politikusok…”
-Teszik azt, amit a döbrögisták: LOPNI MENTEK ŐK IS!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A Duna-parti Cirkuszpalota ma délelőtt bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Istvan szerint:

  Ez nem mérsékelt érdeklődés!Ez teljes érdektelenség!
  Mert akik ott ülnek sem érdeklődnek semmi iránt!

 2. Szaszi szerint:

  Beszéljünk a parlamenti gyors és gépírókról,mert Ők ott voltak,azért kapják a fizetésüket.
  http://www.barossgyor.hu/hun/news/2015-2016-os-tanev/parlamenti-gyorsiroknal-jartunk-_20151219.html
  http://www.magyosz.hu/buszkeseg/buszke.html

 3. petymeg szerint:

  Viszont nem vágtak egymás szavába!

 4. Turzó István szerint:

  Nincs ebben semmi csoda kérem! – minden nem megjelent érintett tudja, hogy Magyarországon nincs szükség oktatásra, mert a magyarok egy nem támogatott népség, el kell sorvasztani őket, nem pedig fönntartani a magyarság szellemét! … – így azután teljesen mindegy, hogy vannak-e iskolák, milyen színvonalúak, és egyáltalán – mit is tanítanak ott! Tehát – nincs miről beszélni, és ezért összegyűlniük !!!
  A frissen született emberkék sem csak úgy, maguktól jutnak fölismerésre … ha nem igazgatni, tanítani kellene a fejlődő elmélyüket! Az csak egy közigazgatási adat, hogy ha valaki megszületik, és ráütik a pecsétet, hogy … ‘na, most már egy magyarral több!’ A régi időkben az óvó, vigyázó családi környezetben cseperedett fel az ember, ahol magába szívta a család, és a környezete szokásait, kultúráját, és mindazt az alap tudást, ami akkoriban oda kellhetett! Ezen tanulási időszak alatt kialakult benne az identitás tudata! A modern élet magával hozta azt, hogy már nincs ez a jól működő, összetartó és meghatározó ‘burok’. Az iparosodott országokban az emberek egyre inkább a munka után mennek, és kevesebbet törődnek a gyerekkel … – azt a bölcsődére, iskolára hagyják! Tehát, ezek szerepe volna az, hogy részben megtanítsák minden olyan dologra az ifjúságot, ami az itt élők nemzeti szokásai szerint elvárható volna! Persze, ez föltételezi azt, hogy a gyereküket az intézményekre hagyók megbíznak a vezetőkben … hogy ott jó, értő, magyar kezekben lesz a gyerek! … aztán … !!! Ez olyan, mint amikor megbízunk a ‘szakavatottnak’ kommendált babysitterben, aztán … !!! Senki ne várja, hogy a magyar parlamentben üllők bármit is tesznek a magyarságért, vagy a magyar nép érdekében – bármilyen témában is !!! Ott a magyarok ellenségei fészkelték be magukat – egy pénzéhes bábkormány – akik az országnak különféle célokra juttatott európai milliárdok elsíbolása, a maguk közti szétosztása a legfőbb érdeklődési köre és tevékenysége !!! Ezért nem jelent meg a sok korrupt, hazaáruló ott, (vastag apanázs mellett !!!) mert nem az osztandó lóvéról volt szó, ha nem ilyen ‘érdektelen’ témáról, ami ‘mellesleg’ a magyarság identitástudatát, így a fönnmaradási esélyeit is növelhetné !!!

  • cicvarek szerint:

   Itthon már óvodákba is beférkőzött a hollókoszt rákfenéje, izraeli zászlókat rajzoltat gyerekekkel a kilincsorrú “óvónő”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.