Emlékezet visszatérésig

Teréz körúti robbantás – László “nem titkolózik”, csak nincs mondanivalója

Teréz körúti robbantás - Meggyanúsítottak egy férfit a bűncselekménnyel

Teréz körúti robbantás – Meggyanúsítottak egy férfit a bűncselekménnyel

Továbbra is hallgat a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi, ügyvédje szerint azonban P. László nem azért, mert titkol valamit, hanem azért, mert “nincs mit mondania az ügyről”. A védő a Blikknek elmondta, hogy már több ezer oldalnyi hivatalos irat született a robbantás kapcsán, majd azzal viccelődött, hogy ő már meg sem próbálja átrágni magát a papírhalmon, olvassa végig az ügyészség a tengernyi dokumentumot.

– A viccet félretéve, természetesen megfellebbeztük az előzetes meghosszabbításáról szóló határozatot, mert szerintünk semmi szükség a legszigorúbb intézkedésre vele szemben – jelentette ki az ügyvéd, aki szerint László nem azért hallgat, mert titkol valamit, hanem mert nincs mit mondania a robbantásról. “Velem teljesen kommunikatív, részletesen átbeszéljük az éppen aktuális intézni valókat vele kapcsolatban, szóval nem arról van szó, hogy senkivel nem beszél, csupán a robbantással kapcsolatos kérdésekre nem tud válaszolni” – nyilatkozta a védő.
A portál szerint egyébként a gyanúsított csak rövid ideig volt a rácsok mögött teljesen egyedül az elfogását követően, hosszabb ideje egy kétszemélyes zárkában van. A férfinek zárkatársával normális a kapcsolata, kijönnek egymással – írják a feltételezett robbantóról.
(nepszava)
Bal-Rad komm: Lacinak van három újabb hónapja, hogy ESZÉBE JUSSANAK DOLGOK a robbantási cselekményével kapcsolatban. Ha az sem lenne elég neki, újabb és újabb három hónapjai lesznek. AMÍG AZ EMLÉKEZETE MEG NEM ÉLESEDIK!
Ebben a zárkatárs nagy segítségére lehet ám!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Emlékezet visszatérésig bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Kivéve a Gyevi bírót! Kivéve,ha nem a tettest fogták el.V Calami nagyon nincs rendbe az üggyel kapcsolatban.Egyébként h büntető eljárás szerint megteheti,hogy nem tesz vallomást.Nagyon nehéz lesz bizonyítani,hogy ő akkor ott volt. Meg kellet volna fogni a helyszínen. Akkor más lenne a helyzet.

 2. Fergeteg szerint:

  Az egyetlen lehetséges dolgot teszi, ami még esetleg segíthet rajta: hallgat a lényeges dolgokkal kapcsolatban, és ezzel tovább bizonytalanítja a közvéleményt. Persze egy jó vamzer mindig jól kijön a cellatárssal… “Luxusnak” hangzik ugyanis, hogy “csak” ketten vannak egy zárkában Magyarországon.
  Admin megjegyzése rátapintott a lényegre. Bár nagyon sok dolog szól ellene, egy vallomás – akár trükkösen, mint az anyjánál – nem ártana még.

 3. Szaszi szerint:

  A nyomozóknak idő kell hogy megtalálják az eredetit,addig bedobták ezt a szerencsétlent. (persze akkor igaz ha van “külsős” elkövető)
  Ha olyan bizonyíték van,akkor miért várnak a beismerő vallomásra?Komédia.

  Nem ehhez
  Az ORFK roma “ki mit tud”-ot rendezett.
  http://index.hu/kultur/2016/11/26/roma_ki_mit_tud_-ot_rendezett_a_rendorseg/

 4. Smith szerint:

  Orbán leszámol azokkal, akik a hatalmát veszélyeztetik. Az autoriter vezetők már csak ilyenek. Jól figyelje meg mindenki, hogy mik történtek a Teréz körúti robbantás óta. A nemzeti oldal nem tekintette közellenségnek Orbánt, ennek ellenére paranoiásan retteg az ultranacionalistáktól. Nehogy túltaktikázza magát, mert a végén még ez lesz a veszte. Nem jó ötlet az alvó oroszlán bajszát húzogatni! 2006-ban a nemzeti oldal kivégzett két pártot (SZDSZ, MDF) és herényire zsugorított egy nagy pártot (MSZP). Tölgyessy már figyelmeztetett, hogy a következő nagy elégedetlenségi megmozdulási a teljes jelenlegi politikai garnitúrát elsöpörné. Egy friss statisztikai adat: az emberek 80%-a szerint az országban rossz irányba mennek a dolgok, és közel 50%-os a pártot nem választók aránya.

 5. Gabriel szerint:

  Milyen kurva érdekes,hogy a gyereket a kerékpár tréning parkolonkban csekolták le.
  Elmentek ti a picsába.
  Cserszegröl Kesztthelyröl-Edericsig szoktunk kerékpár tréningezni.
  Azt pont a parkolonk kellös közepén tartanak DEMO Videot.

  A Zoroszok egybü baszartak,mert a zorosz az pont ilyedös.
  Aznap legalább kaptunk szinházi elöadást. 🙂

  Szerencsétlen gyereket miért baszogatjátok,mikor ti is tudjátok hogy semmi köze semmihez.

  Miért?
  Mi az inditék?

  Mi tudjuk a kérdésekre a választ.
  Spötle ezt elkurtártátok.

  Berlinben jo kommandos voltál,azt Budapesten hájnöt a valagadra a magas koleszterin szint meg butit.

  Tiszteld az ruszkit Spötle.
  Kápito?

 6. Szaszi szerint:

  Szima Judit öt év letöltendőt kapott!
  Gaskó mikor megy a kaptárba…ha már..

 7. forradalom! szerint:

  Ez az egész kezd már régóta Van dr Lubbe esetére hasonlítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.