Érdekes nap lesz a holnapi!

Érdekes nap lesz a holnapi!-az már biztos. A kijevi udvar rakoncátlankodása miatt. A rakétareptetési dologra gondolunk. Amely ötlet mellett a valcmani udvartartás továbbra is kitart. Ezidő szerint legalábbis úgy tűnik.

Andrej Liszenko, a kijevi hadügy megmondója szerint Maradék-Ukrajna szuverén ország, hadgyakorlatait és fegyvertesztjeit szigorú rendben, előre betervezve és nemzetközi normáknak megfelelően hajtja végre. Maradék-Ukrajna déli (Fekete-tengeri) részén december holnap és holnapután készül Valcman hadserege és légiereje rakétareptetéssel egybekötött hadgyakorlatot tartani, amelynek során a Krím légterét is “igénybe kívánják venni”.
Liszenko hangsúlyozta, hogy a gyakorlat kizárólag a levegőben zajlik, a nyílt tenger fölött, a nemzetközi normák szigorú betartásával.
Az orosz honvédelmi minisztérium november 26-án kelt levelében arra figyelmeztette Kijevet, hogy ha megtartja a hadgyakorlatot, az orosz fél tüzet nyit az ukrán rakétákra és a csapást mér az ukran kilövőhelyekre is.

bast

Hírek szerint Oroszország “Basztyion” típusú partvédelmi rakétarendszereket telepít a Krím félszigetre. Mintegy 10 jármű – köztük négy kilövőállás két rakétaszállító konténerrel – ma érkezik a félszigetre.
“Annak ellenére, hogy a rakétareptetés ötletét Oroszország egy kijevi PR-akciónak” tartja, lát valós veszélyt a dologban. Ezért aztán a térség biztonságáért felelős légvédelmi egységek fokozott harckészültségbe lettek szólítva. A Krímben és a Fekete-tengeri Flottánál is.
Mihail Seremet az Állami Duma Krímmel kapcsolatos ügyekben illetékes bizottság vezetőjeként nyilatkozva elmondta, hogy-leegyszerűsítve szavait-az ukrán erőlködés úgy hülyeség ahogy van! Nem versenyképesek! Seremet javasolta egyúttal a kijevi udvarnak, hogy még vagy tízszer gondolják át az ötleteiket. Hiszen van pl. a Krímben egy rakat Sz-400-as rakétánk, ami áthatolhatatlan páncélt jelent-mondta Seremet.
Szóval érdekes lesz a holnapi nap! Minden vonatkozásban. Nem lehet kérdéses, hogy Kijev nagy buktával fogja zárni. Ha reptet-és rossz helyen reptet-akkor azért.
Ha nem reptet-mert nem mer reptetni-akkor amiatt marad szégyenben.
Ha reptet-és “jó helyen” reptet (nemzetközi légtérben, nem sértve az oroszt) gyávasággal vádolhatják!
Ha reptet-és rossz helyen reptet-akkor…

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Érdekes nap lesz a holnapi! bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Paul Aradi szerint:

  Senki nem gondolhatja komolyan, hogy a fasiszta bohócok és a nyalókakirály Kijevben, csak úgy maguktól mutatják, hogy eszementek. Minden királynak, így a NATO -nak is van bohóca aki ugrál, majmoskodik. Azért ennek a majmoskodásnak van hadászati felderítési íze is, ami a NATO-t illeti. Hogy ezt az oroszok ne tudnák? Ugyanú! Mind Moszkvában, mind Brüsszelben, de még Washingtonban is röhögnek a kijevi fasiszta bohócokon!

  • IB szerint:

   Igy van..amerika igen szereti más farkával verni…itt is ez lehet az ötlet mögött de teljesen veszélytelen a nato-ra nézve mert ukrajna nem tag és magának keresi a gondot..senki sem fog háboruzni a porosenkoért…

 2. Paul Aradi szerint:

  Tűzberakni ezért senki nem fogja értük a kezét, az biztos!

 3. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Tényleg, a két elrabolt orosz katonával mi a helyzet?
  Túl nagy a kuss róla.

 4. feketerigó szerint:

  Allig várom.

 5. Pozsony 907 szerint:

  Gyenge lesz mint augusztus 20, nèztem ma a mobil rakèta egységek mozgását arrafelé, jobban járnak ha petárdáznak egyet.:))

 6. Vén Majom szerint:

  Szerintem meg hoax az egész.
  Csak a rámozdulást (fel)mérik.
  A tempóját és a mértékét.

 7. TERMIN8ATOR szerint:

  Szerintem meg nem szabad semmit és senkit sem lebecsülni, különösen oda kel figyelni az elme bajosokra, nagy károkat szoknak okozni. Jobb megelőzni az esetleges bajt, mint későb sopánkodni az elkövetett emberi és anyagi károkon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.