Megkezdődött az üveggyöngyszórás

NYUGDÍJASOK, NE DŐLJETEK BE DÖBRÖGI ALAMIZSNÁJÁNAK! EZERSZERESÉT ELLOPTA MÁR ÉS FELELNIE KELL ÉRTE

Képtalálat a következőre: „Orbán kézcsók-kép”

Nyakunkon a “választási” kampány éle! Döbrögi és bűnbandája rázendített a hízelgésre a legaktívabb szavazói, a nyugdíjasok felé.

Bevált recepten ne változtass: 2014-ben a rezsihazugsággal simán repetázni tudott, most megint arra készül: némi odavetett alamizsnáért cserébe ismét hatalmon maradhat, megúszhatja az elszámoltatást az elmúlt 8 év köztörvényes bűneiért.
A maffiakormány feje maffia-logikával gondolkodik: Lopj, amennyit csak bírsz, aztán a lopott szajréból dobj szét valamennyit és mindenki kussolni fog.
Üveggyöngyökért megvenni a nép szavazatát – ebben a műfajban már tökélyre fejlesztette a képességeit, és pontosan erre alapoz harmadszor is.

Képtalálat a következőre: „Üveggyöngy-kép”

A vajda és hordája is úgy látja, hogy a migráncsos hisztéria kifújt, nem tart ki 2018-ig. Az ügy döbrögisztáni vonatkozásai amúgy is gyengécskék voltak, lévén sosem voltunk célország a migránsoknak. Viszont Döbrögi a nép elégedetlenkedése élére pattant-közben jót loptak-tudván és félve: A MAGYAROK HAJLAMOSAK MEGVÉDENI ORSZÁGUKAT A MUSZLIM HORDÁKTÓL! (Akik innen viszont százezrével menekülnek külföldre Döbrögi elől!)
Szociális nehézfegyver kell tehát, hiszen a helikopteres pénzszórásnál semmit nem lájkol jobban a nép – gondolják most a Habony-művekben. Minimálbér-emelés a rabszolgáknak, ingyen virsli a nyugdíjasoknak Karácsony előtt.

Kapcsolódó kép

Hogy érzékeltessük, mekkora pitiáner parasztvakítás a 10 ezres virslipénz, egyetlen számot mondunk: Csak abból, amit a horda közvetítő cégei a letelepedési kötvénnyel kaszáltak, 40.000 forintot lehetett volna adni Karácsonyra minden nyugdíjasnak!
(120 milliárd forinttal és 3 millió nyugdíjassal számoltunk)
Most akkor tényleg vegyük ehhez hozzá a többi mocskos korrupciót, Pénztáros Lőrinc komát, Andy Vajnát, Mekkmestert, Garancsit, a Pista vejkót, vagy sorolhatnánk hosszan! De anélkül is érti mindenki, mire akarunk kilyukadni?
Nem kéne Döbrögi vajda alamizsnájáért kell kezet csókolni, és vadul szavazni rá és bűnbandájára hálából! Mielőbb elzavarni a nyakunkról ezt a köztörvényes bandát, és olyan kormányt választani, (jó!-tudjuk: KIK KÖZÜL? Nincs értékelhető tippünk!) amelyik megszünteti a közvagyon törvényesített harácsolását. Visszaveszi az országot a MAGYAROK SZÁMÁRA, MAGYAR GAZDASÁGOT ÉPÍT! És akkor a nyugdíjasok nem négyévente csirkepénzt, hanem minden hónapban tisztességes nyugdíjat kaphatnának.
Meggyőződésünk: 2018 a magyarok szellemi nagykorúságáról fog szólni. Intő példának ott van a legutóbbi választás. Ezer forinttal olcsított gázszámláért a nyakunkon maradt a horda és a vajda! Aztán mi lett belőle?
Egyre pofátlanabbul lopnak!-egyre pofátlanabbul rabolnak! Belevágják a kérdező képébe a dölyfös válaszkérdésüket: KÖZÖTÖK HOZZÁ?!
Közben remélik, hogy megússzák! Azt, hogy százmilliárdokkal nyúlták le a saját népüket! Megússzák azt, hogy Azerbajdzsán-alsót-DÖBRÖGISZTÁNT-csináltak Magyarországból! Megússzák, hogy körözött bűnözőkkel bizniszelnek! Megússzák, hogy félmillió fiatalt űztek külföldre! Megússzák, hogy minden cégéres gazember gennyesre gazdagodott az alattvalók pénzéből!
JOGGAL REMÉNYKEDHETNEK, HOGY MEGÚSSZÁK!
Reménytelenül önsorsrontók vagyunk, ha két ilyen ciklus után bármire felhatalmazást adunk a az álnemzetieskedő döbrögista hordának! Ha ismét rájuk szavaznak a közéjük látványosan odaszórt üveggyöngyökért!-folytathatják tovább a mindent fölülmúló maffiatempót, megúszhatják az elszámoltatást.

Képtalálat a következőre: „Orbán kézcsók-kép”

A hatalom közeléből is el kell kergetni ezt a rontás hordásszt – mert addig sem fejlődés, sem béke nem lesz ebben az országban.
Nyugdíjasok, ne dőljetek be Döbrögi alamizsnájának!

Képtalálat a következőre: „Szegény nyugdíjas-kép”

És akkor most a Ragály Tonyó egy pár zoknijának áráért odadobnánk nekik az országunkat újabb 4 évre? Tényleg ennyit ér a becsületünk?
Ám ha valakinek ezen hőbörgés olvastán hiányérzete van!-az abszolút jogos! Mert nincs megnevezve akternatíva!
Nincs!-MERT MI MAGYAROK!-reménytelenül önsorsrontók vagyunk!

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Megkezdődött az üveggyöngyszórás bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Jakocs Gábor szerint:

  Van alternatíva:SZOCIALIZMUS, A MUNKÁSPÁRT VEZETÉSÉVEL.MINDEN MÁS PÁRT HAZUG ÉS TOLVAJ!

  • Emeric szerint:

   Jaja, kb nekem is ez jutott az eszembe. Thürmer Gyula jó, és úgyis csak azt csinálja, amit a nép mond neki. (V.ö. demokrácia)

   • vitorla123 szerint:

    A proletár diktatúra az a kisembernek biztos munkahely és biztos jövedelem.A harácsolónak meg golág,hortobágy és Recsk.Most meg lehet tapasztalni melyik a jobb.”Mert olyan rendszert nem lehet csinálni emberek,ami mindenkinek jó!” (Kádár Kisújszállás 1957)

    • Emeric szerint:

     De olyat lehet, ami a többségnek jó, és a korábbi harácsoló kisebbséget sem zárja szibériai továbbképző táborokba, és nem mellesleg az alulról jövő kezdeményezéseknek is tágas teret tud hagyni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.