Donbassz

A talján “Corriere della Sera” című ujságnak nyilatkozva tegnap Szergej Lavrov elmondta: Donbassz békéjét csakis az garantálná, ha Kijev a Minszk-2 megállapodásba foglalt kötelezettségeit következetesen és maradéktalanul végrehajtaná. Erre mostanság nem látni semmiféle hajlandóságot, bár az október 19-i berlini “Normandiai Négyek”- csúcson Valcman égre-földre megesküdött. “A november 29-i minszki normandiai külügyi találkozón sem sikerült konkrétumokban megállapodni, és az amerikai partnerek bevonásával is keressük a megoldás lehetőségeit”-nyilatkozta az orosz külügyminiszter.

Keresni azt lehet. Kijev nemteljesítő szándéka mára virradóan is bebizonyosodott. Olyannyira, hogy az éjszakai latortüzérségi ostromot ma reggel nem szakították meg. Eddig legalább napkelte táján megpihentek egy kicsit Valcman martalócai.

ou

Ma reggel szakítottak a hagyománnyal. A DNR-fronton legalábbis. A teljes szakaszon ontják a gránátokat.
Egyszóval semmi újdonság!
Az “Azov” latorzászlóalj dnyepropetrovszki irodájánál tegnap este ismeretlen tettesek robbantottak. Gránátot.

Bántódása egyetlen neonácinak sem lett. Néhány ablak betört, egy-két autó hámsérüléseket szenvedett, meg néhány járókelő megijedt. A neonácik viszont idegesek.
Idegesek égy ismét gyászolnak. A Dnyepropetrovszkból származó “Fizikus” becenévvel illetett jobbszektoros társintézmény-a “Dnyepr” latorzászlóalj egyik előkelősége párolgott el tegnap délután Avgyejevkánál. Volt ott egy kis rakoncátlankodás. A keresztségben az Eduard Zebin nevű martalóshíresség nyolcadmagával sült meg elevenen egy páncélozott csapatszállítóban. A népköztársaságiak kilőtték a masinát.

towi

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Már Tamás szerint:

    A szabadságharcosok odabaxhatnának végre egy rendeset a rohadék galiciáner cionférgek szeme közé.

  2. zls-179 szerint:

    A lényeg a lényeg,már a hátország se biztonságos,sőt egy napon egyenesen lángolni fog a valakikkel együtt…

  3. TERMIN8ATOR szerint:

    ….. nyilatkozva tegnap Szergej Lavrov elmondta: Donbasz békéjét csakis az garantálná, ha Kijev a Minszk-2 megálapodásba foglalt kötelezettségeit … végrehajtaná. TISZELT SZERGEJ VIKTOROVICS LAVROV ! A Donbaszi békét békét CSAK AZ GARANTÁLNÁ, ha a Donbasziak, Luganszkiak egy ÁTFOGÓ MINDENT ELSEPRŐ OFFENZÍVÁT INDITANÁNAK a junta ellen,egészen a Lengyel határig. Minden más csak VÁGY ,és mostmár UTÓPIA is !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.