Érdekességek

Tegnap-november 30.-án-késő este Vlagyimir Putyin orosz államfő fölcsörögte az ankarai maffia fejét. Ugyan fejtené már ki bővebben minapi kijelentését csapatai szíriai küldetésével kapcsolatban.

Jurij Usakov elnöki “szárnysegéd” az Interfax orosz hírügynökségnek a telefonbeszélgetésről elmondta, hogy Vlagyimir Putyin a kérdésére kapott választ Kardigan Keresztaputól-de hogy mit?-azt nem mondta el a hírügynökségnek.
Dmitrij Peszkov ugyanerről a telefonbeszélgetésről elmondta, hogy Kardigan maffiafőnök SEMMI ÉRDEMLEGES DOLGOT NEM KÖZÖLT AZ OROSZ ÁLLAMFŐVEL hadseregének szíriai céljairól.
Emlékeztetnénk, hogy a “nagyon közeli jövőben” Szergej Lavrov Ankarába utazik. Tudakozódni!
A kijev szerint “Európa legerősebb hadserege” címre méltán jogosult ukrán hadsereg pazar példáját mutatta fel jövőbeni hivatásos tiszti állományának felkészítéséről.
Az ogyesszai kiképzőbázison a légideszant-alakulatok egyik kadétja egyszerűen belelőtte kiképző lőgyakorlat közben a Kalasnyikovra szerelt gránátvetőből a gránátot a saját tenyerébe.

gya

Ezer szerencséje volt (meg a körülötte tartózkodóknak is) hogy az eset a vetőcső végén történt közvetlenül, és a gránát még nem élesedett!-mert nem gyorsult fel. Beleragadt az ifjú tisztjelölt kezébe.

gya1

Igy aztán lehetőség volt a kiskaliberű gránát hatástalanítása után a hajtómű kiműtésére a kadét markából.
Ő már minden bizonnyal megtanulta, hogy miközben bal keze tenyerével nyomja a gránátot a vetőcsőbe, jobb kezévek a Kalasnyikov csövét kell markolgatni!-nem pedig az elsütőszerkezetet.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Érdekességek bejegyzéshez 6 hozzászólás

  1. öregkun szerint:

    Hamar befejezte katonai pályafutását ” derék szövetségesünk” hadseregében!

  2. zls-179 szerint:

    hát igen kezet, illetve kézfejet lehet pótolni,életet viszont nem nagyon…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.